Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 51 Guests are viewing this topic.

dumbravaandrei

In cazul unei eventuale participari a Salini la tuneluri, nu cumva sa crezi ca nu vor profita sa-si factureze timpul petrecut deja pentru proiectare. Cu varf si indesat.

adiarc

cred ca in perioada urmatoare tot "mai multi" constructori cu "laptop-ul" se vor indrepta spre Romanica....nu de alta,dar a ajuns raiul claimurilor si al castigurilor de sute de mil de euro ...fara sa misti un deget...doar cu avocati.......multumesc cnair...multumesc imbecililor....
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

ciprebbe

"DRDP Brașov desfășoară o acțiune de împădurire, se plantează peste 35 000 de puieți de salcâm pe o suprafață de aproximativ 5,5 ha în zona dealului Bucium, A1 km 272, C1. La această acțiune participă peste 50 de persoane din cadrul DRDP Brașov dar și voluntari. "

mergeam si noi daca stiam

https://www.facebook.com/cnadnr/photos/pcb.2001670126759723/2001669880093081/?type=3&theater

Pozele cu rigole rupte  si cratere  sunt superbe :)
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

GDPR

DRDP Brasov? Se simt oare cu musca pe caciula? Parca ei au fost inginerul (cu "i" mic) la celebrul lot.

adiarc

poate extind actiunea si la toata zona dupa viaduct spre nodul Apoldu de Jos ,pe ambele sensuri....aproape zilnic mai cedeaza cate o bucata de mal....toate taluzurile sunt varza pe acest sector
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Dominik

Macar in al 12-lea ceas sa actioneze cumva !
You're in Steelers Country

pbh

Fara sa stabilizeze versantul in prealabil cum cred ei ca acei puieti vor avea timp sa prinda radacini inainte sa o ia la vale cu tot cu malul de pamant.
Vom avea prima autostrada cu copaci pe calea de rulare O:-)

vancouver

Salcamii aceia sunt mai buni decat nimic. Dar rezolvarea unei alunecari de o asemenea anvergura nu se poate face cu plantari de copaci. Iar daca isi imagineaza ca au rezolvat problema si poate nici noi nu vom mai observa imediat eventuale alunecari, tocmai datorita copacilor, atunci poate fi mult mai grav la un moment dat. Cu zero supraveghere se poate agunge mai unor la o nenorocire.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

mastereve

In acest moment, Comsa era pe teren cu 5 muncitori care lucrau pe acoperisul unui wc, iar vis-a-vis era un escavator care incarca pamant intr-o basculanta.
Din pacate, nu am facut poze, sunt la volan.

Tocmai am trecut de nodul de la capatul LD3 si e liniste si pace.

Sent from my iPhone using Tapatalk

catalinmz

Venind spre autostrada am trecut pe la nodul Grind unde un excavator lucra la terasament, iar in parcarea de pe lotul 3 am vazut cum alt excavator umplea o basculanta cu pamant, de unde am dedus ca la Grind se umple cu pamant de acolo. Foarte palida miscarea, dar surprinzatoare pentru o zi de duminica.

Vice33

Flashu74, Rocklee...UMB-ul nostru harnic și conștiincios ce mai face la punctele sensibile...?

Este un pârâu lângă Șoimuș pe direcția viitoarei autostrăzi spre dealul cu Lilieci, acolo nu ar fi trebuit să vedem amenajarea și deja niște lucrări de supratraversare peste acel râu începute...? Care e situația acelui pârâu...?

gruiarew

În afară de nişte grămezi de pământ nu văd nimic schimbat.

'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

flashu74

@Vice33
UMB a fost în vacanta de Paști. De mâine vedem ce va fi.
@gruiarew
Eu vad schimbari - inverzeste padurea.

anacronox

au revenit pe teren. momentan 2 excavatoare si un camion se vedeau din drum la dealul cu lilieci.