Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 21 Guests are viewing this topic.

orioane

Quote from: Ionut on September 10, 2012, 05:05:57 PM
@tonica & restul: da, e un mister. :) Pana la urma poate cineva sa puna exact locul pe Google Maps unde este facut acest giratoriu? Din ce vad este facut chiar in DN1... si din DN1 presupun ca va fi facuta o mica bretea pana in autostrada. Insa daca va fi punct de acces va fi unul temporar, din ce inteleg.

Giratoriul este undeva intre punctele A si B, in apropiere de Balastiera de la Cristian:
http://goo.gl/maps/n0aUf
In una din pozele anterioare facuta dinspre Sacel spre Cristian, indicatorul la dreapta se refera la balastiera respectiva.

bogdymol

Quote from: ciprebbe on September 10, 2012, 05:29:29 PM
@bogdymol welcome back s-a simtit lipsa.... insa stiam ca nu vi inapoi cu tolba goala :P

Pai n-am venit cu tolba goala :)
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

ciprebbe

Am vazut....asa m-ai incaltat cu un drum la Scarisoara .
Pana acu scapam de nevasta ca e rau drumul si rup masina acuma a vazut ce ai pozat .

Si cum vor astia sa deschida pana la giratoriu asta de pe DN tot asa vor sa deschida si centura Sebes....care e si aia cam in aer....
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

mahora

se pare ca sunt ceva probleme si pe lot 3, la debleul de dinainte de  viaductul Aciliu s-au oprit cu excavarea pentru consolidarea peretilor laterali deoarece au ceva surpari sau alunecari

alecu26

pai sunt demult probleme acolo.

E o alunecare de milioane de metri cubi.

Foarte greu de stabilizat oricum, deoarece are un plan ciudat de alunecare, foarte adanc. In fapt toata acea zona e instabila.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alecu26

fara a parea carcotas...in afara de viaductul mare, nimic nu prea merge bine la lotul 3.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

drumurile mele

bogdymol

drumurile mele

bogdymol

drumurile mele

BoGDaN

@alecu26

si mie mi se pare la fel si doar bat drumul des. au de tras tare si bine. mai sunt piloni de ridicat la Acilu si asta mananca timp

Ionut

@bogdymol: multumim de poze, excelente! :cheers:

---

Giratoriul A1-DN1 in zona Cristian, lotul Astaldi (Orastie-Sibiu lot 4), sursa secreta :)

Comentariul sursei:
Plan apropiat - autostrada, planul doi - DN1/sens giratoriu, planul trei, in departare -  organizarea de santier Astaldi de pe domeniul Gaiger. Initial au zis ca fac sens giratoriu pentru acces tehnica auto. Astaldi si-a mutat cartierul general in zona acum 2 luni.

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

davyl

O adevarata incantare toate pozele! Multumiri tuturor pt contributie! Nu pot decat sa ma bucur ca se lucreaza!

ciprebbe

excelente poze...
In filmarea lui marius_ar de pe topicul de DN-uri la min 12.48 se vede asfaltata si largita zona in care se va face nodul de legatura de la Sebes(cred ca est) cu A1. Din filmarea lui eurocopter (min 15.45-17.38)se vedea ca e o zona putin mai avansata cu lucrarile, inclusiv la supratraversarea caii ferate.
@bogdymol( ca tot ne ai demonstrat ca te-ai plimbat ) este posibila deschiderea anul asta a unei portiuni din centura Sebesului? Acest nod si pana la nodul Lancram. Dupa acest nod in zona Kronospanului nici macar nu s-au apucat de lucrarile la supratraversarea caii ferate...asadar pana dincolo in DN 7 nu cred ca se poate deschide anul asta.....dar oare exista sanse ca macar o parte din centura sa se faca?
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe