Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 27 Guests are viewing this topic.

iuli

Pasaj drum comunal Giarmata:

Canal pe sub autostradă:

Cap de pod peste o vale:

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Bogdan.j

Ha ha ha...sa crezi si sa nu vezi :D :)))
1992: Omenirea i-a pierdut pe Benny hill,Marlene Dietrich,Anda Calugareanu,Radu Tudoran. Am aparut eu. :D
Si vis pacem, para bellum.

iuli

Pod peste un canal de irigaţii:

Se stabilizează cu dorosol:

Pentru prima dată în România un constructor de autostradă va face şi spaţii de servicii funcţionale, se pot vedea viitoarele toalete:

Şi iarăşi se pun parapete:

Doua pasaje gemene peste două canale de irigaţii:

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

iuli

Un nou canal pe sub autostradă, inclusiv cu bazine pentru curăţirea uleiului si altor substanţe neecologice:

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

iuli

Podeţ casetat:

Nodul de la Remetea Mare:

Viitorul drum de legătură dintre nod şi DN6:

Şi aici se termină şantierul. În zare va fi lotul 2... când va fi...

Multumiri constructorului (UMB Spedition + Tehnostrade) pentru intreg sprijinul acordat.  :cheers:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

radutm

cont inchis

isotech_ro

dupa stadiul lucrarilor si ritmul in care s-a lucrat cred ca 31.08.2012 este un termen realist de finalizare ... bravo UMB

iuli

Asa spun si ei... Oricum prima ninsoare sigur ne prinde sub trafic.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

radutm

S-au miscat excelent pana acum. Dupa ce se va deschide tronsonul, ar trebui sa se simta imediat efectele pozitive pe segmentul de legatura Timisoara - Giarmata. Plus ca personal vad cu ochi buni genul de abordare pe segmente mici, fezabile, decat pe proiecte mastodont care incep si nu se termina niciodata. bravo bravo bravo
cont inchis

tonică

Superba plimbare...Felicitari!  :)

Acum dupa ce ai parcurs intreg segmentul cam pe unde crezi ca se situeaza legat de o data de finalizare? Vad ca oscileaza bucati intregi asfaltate, fara insa strat de uzura cu portiuni inca la stadiul de 'domosol'. Podetele, trecerile sunt terminate dar lipsesc drumurile care sa le faca accesibile.
Crezi ca va da drumul traficului si fara acestea finalizate? Ti-or dat asa, fie si din burta, vreo data aproximativa?

PS: Ah, vad c-ai si raspuns deja..deci 'pana la sfarsitul anului'....

iuli

Ei vor sa termine pana la 1 septembrie... terminat se intelege dat drumul traficului. Am luat marja de siguranta pana in noiembrie pentru ca cei cu utilitatile (Transelectrica) iarasi se comporta ca pe propria tarla, adica sat fara caini si ii doare fix in pix.

Ochiometric din cei 9 km cat e lotul cam 30-40% sunt asfalt, restul e strat compactat. Dorosol se punea doar in doua puncte cheie, la doi capeti de pod. Daca stratul compactat trebuie sa stea cel putin 7 zile si apoi sa inceapa asfaltarea deci cam in 2 saptamani se mai fac vreo 30%. Nu mi se par ramasi in urma iar cele doua poduri peste canalele de irigatii sau ce naiba mai curge pe acolo mi se par in grafic. La nodul de la Remetea mi se pare ca e destul de multisor de lucru dar cred ca dupa ce termina in unele locuri pot sa mobilizeze toate fortele acolo si sa termine intr-o luna.
Sa vedem la urmatoarea vizita...  8)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

hentz

Sunt putin confuz,la ce nod te referi la Remetea Mare,se face cumva cu acel comunal

Bogdan.j

Se refera la nodul de la Remetea Mare ce face legatura cu actualul DN6 Timisoara-Lugoj :)
1992: Omenirea i-a pierdut pe Benny hill,Marlene Dietrich,Anda Calugareanu,Radu Tudoran. Am aparut eu. :D
Si vis pacem, para bellum.

iuli

Bonus...  8)

Pentru a se face totul extrem de exact şi fără a trebui sa umble topografii mereu pe teren se foloseste GPS-ul:

Canal de colectare a apelor pluviale, inclusiv cu trotuar pentru pietoni:

Aici se vede mai clar stratul de durosol şi cum se aşterne:

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Superb! Multumim pentru efort! Transmite-le multumiri constructorilor si felicitari pentru seriozitate! :cheers: