Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 31 Guests are viewing this topic.

udar

cei de la UMB cred ca s-au apucat s-au se vor apuca de montat parapete, de samtamana trecuta am vazut depozitul in organizarea lor de la Giarmata si chiar atunci ajunsese si o masina de batut acele piese care intra in fundatie+asfalt nou-nouta in tipla :)
astazi cand am trecut pe acolo nu am mai vazut masinaria si a scazut din depozitul de parapete............
posibil de la aceasta surprize sa ne asteptam de la @iuli cu poze ........

:cheers:

nenea_hartia

Până vine iuli cu ştirea, să pun eu câteva poze de pe Lotul 4 Orăştie-Sibiu:

- a început defrişarea dealului despre care am vorbit aici, începând cu a treia poză:

- un deal deja decopertat:

- între cele două dealuri este o vale destul de adâncă; pozele sugerează că se va construi un alt viaduct, ceea ce ar fi o nouă modificare faţă de SF, unde se prevedea rambleu:

- se lucrează în apropierea viitorului tunel:

nenea_hartia

udar

nenea_hartia

Cu plăcere! :)

- pasaj pe DC65 peste autostradă:

- pasaj peste autostradă peste CF Sibiu-Sebeş:

orioane

Quote from: nenea_hartia on June 19, 2012, 11:14:02 PM
- între cele două dealuri este o vale destul de adâncă; pozele sugerează că se va construi un alt viaduct, ceea ce ar fi o nouă modificare faţă de SF, unde se prevedea rambleu:

Am si eu o mica intrebare. Poza de mai sus este intre Cristian si urcarea pe hula Sacelului. Valea nu este cea in care era vechea curba de pe DN, este valea de la est de aceea, valea inspre Cristian?

anacronox

multumim nenea_hartia pentru poze. ce frumos poate sa arata padurea aceea de macarale (am numar 6 macarale in cadrul cu viaductul de la Sacel).
alte poze nu mai ai? deva-orastia sau orastie-sibiu intre sebes si cut/cunta?
merci

bogdymol

Multumim nenea_hartia!

Asa sa se tot lucreze!
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Grozav update, multumim nenea_hartia! :cheers:

---

Popovici returns.

QuoteAutostrada Vestului – în unele locuri se lucrează, în altele creşte iarba

,,Pe Timişoara-Lugoj, primul tronson, sunt asfaltaţi aproximativ 6 kilometri, iar rampele la poduri şi la overpass-uri sunt în lucru. E vorba de asfalt la primul strat. În decursul următoarelor 2-3 luni se va termina acest tronson", spune Marius Popovici, vicepreşedinte PNŢCD, un cunoscător al drumurilor Europei, cu peste un milion de kilometri parcurşi la volanul maşinii.

Deva - Orăştie s-ar putea da în funcţiune, pe două din patru benzi, peste circa patru luni. Lucrările de artă sunt foarte avansate, podul principal peste Mureş (720 metri lungime) se va încheia, probabil, în următoarele două luni. Pe traseul de 32 de kilometri au fost începute parţial lucrările de pozare a stratului de balast stabilizat (ultimul strat sub asfalt) şi a stratului de asfalt binder (binder – a lega în limba germană), iar rambelul autostrăzii ajunge la cota finală –pe unele porţiuni fiind deja pozat stratul vegetal pe taluzurile rambleului.

sursa: Ziua de Vest

davyl

Superbe up-date-uri nenea_hartia, asa cum ne-ai obisnuit! Multumim!

Si multumiri si userilor @Bogdan.j, @boer_escu, @bogdymol si @mariansb pt superbele fotografii. O lipsa de pe forum de cateva zile echivaleaza cu o ora de citit pentru a ajunge "la zi" :)

@boer_escu sa-ti traiasca baiatul! Felicitari!

@ionut: citesc si ma minunez... Cat de realiste sunt aceste afirmatii ale d-lui Popoviciu?

@iuli: asteptam surpriza (adica fotografiile) :)

Bogdan.j

@iuli  daca ai nevoie de ajutor la facut poze te ajut cu cea mai mare placere,doar dai un semn inainte cu o zi sa nu imi fac program :)
1992: Omenirea i-a pierdut pe Benny hill,Marlene Dietrich,Anda Calugareanu,Radu Tudoran. Am aparut eu. :D
Si vis pacem, para bellum.

iuli

Era o betoniera la pasajul de sub autostrada de la nodul de la Giarmata.
Asta era vestea ce mare  O:-) Ce tot o dati cu pozele :P
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Bogdan.j

Glumesti? Sau asta e doar un pretext inaintea "marii surprize" ?  :o
1992: Omenirea i-a pierdut pe Benny hill,Marlene Dietrich,Anda Calugareanu,Radu Tudoran. Am aparut eu. :D
Si vis pacem, para bellum.

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

iuli

Si incepe surpriza  O:-)
Va multumesc pentru pumnii stransi...

Începutul sectorului:

Maşină de săpat şanţuri:

Parapetele au început să fie montate:

-------------------