Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 11 Guests are viewing this topic.

adiarc

nu va fii nici o inaugurare in 15 iulie
sambata , cand am facut ultimele poze , am observat ca la nodul Apoldu , nu avem nici macar str de uzura ,deci nici marcaje , parapeti sau semne de circulatie , asa ca nici vb de vreo inaugurare
subscriu , ca aceasta inaugurare , oricum nu isi are rostul pt cativa zeci sau sute de localnici...ca in rest n-ajuta pe nimeni
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

stangabriel

In interviu,nu mai stiu care,impregilio a spus ca nu s-a grabit cu partea usoara a Lotului tocmai ca il privesc ca pe un intreg. E declaratia lor.

Avand in vedere ca e un an electoral,alta autostrada nu se stie daca se inaugureaza,mai punem si ploile la calcul din ultima vreme ce au incurcat lucru,eu cred ca acesti factori vor duce,poate fortat,la inaugurarea acestei bucati,ce devine,pentru cine stie A2 de la inceputuri,malul de pamant de la Cernavoda. Batalia se va da la stabilizarea zonei. Dupa cum pare in filmare,eu cred ca sunt la o treime de volum excavat pe toata portiunea cu probleme,si nu lucreaza de mult timp. Daca gresesc,va mai dati si voi cu parerea. Inca ceva,apropo de A2 si Cernavoda,acolo au lucrat vara non stop,am prins cateva nopti in iunie cand lucrau la nocturne de stadion.....era o imagine incredibila.

Mai vedem in august daca au terminat cu excavatul,ca in septembrie sa termine cu stabilizatul,octombrie cu asfaltul....si apoi va sta inchisa pana pe 15 noiembrie cand Ponta va merge sa o inaugureze,doar se tine de cuvant  O:-)  :lol:

cutter

Am primit cîteva răspunsuri, unele interesante, de la CNADNR referitoare la proiectele de construcție de autostrăzi, inclusiv A1:

http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=100.msg48275#msg48275

alin_simeriaveche

^^^ informatii valoroase. Legat de A1, mi se pare ciudat faptul ca pe toate ce 3 loturi de pe Lugoj Deva +TM Lg2 inca sunt in faza de proiectare...imposibil. Au trecut demult cele 6 luni de proiectare (cel putin pe Lg Deva)

pasadia

Mai degraba as banui ca CNADNR nu a avizat Proiectul Tehnic; constructorii banuiesc ca sunt cu el gata (sau aproape gata). Si cine stie, poate aceasta avizare este ingreunata si amanata chiar din cauza problemei discutate la intrebarea nr. 10.

AlexIP

De pe teren:

Cred că - din nou - am trecut pe la Dobra în pauza de masă, că nu se vedea nici o mișcare. Basculante și alte utilaje, toate staționate.

Pe A1 Lugoj - Deva lot 1, pe sensul Traian Vuia - Șanovița, la nici un km de intrarea de la Traian Vuia s-a format un hop cu săritoare la unul dintre podețe (tasare a zonei de lângă) foarte frumos. Noroc că aveam cam 100 km/h, la 130 cam rașchetam cu apărătorile de noroi de asfalt.

mishu77

^^^ E acolo de cateva luni bune (minim 2 luni) dar vad ca nu se face nimic. Hopuri de genul asta mai sunt 2 pe sensul Sebes - Orastie pe lotul Strabag ceva mai mici e adevarat unul in zona nodului Sebes Vest si unu unde autostrada supratraverseaza DN 7 dar se pare ca deocamdata nimeni nu face nimic, nici macar un indicator sa stii despre ce e vorba. Pe podul peste Mures pe sensul Deva - Orastie pe banda 1 au aparut multe gropi (vreo 5-6) nu foarte mari dar cresc pe zi ce trece. Nu mai vorbesc de parapetele care parca la fiecare vizita pe A1 tot mai multe sunt la pamant. Se pare ca CNADNR doarme ca asa e cel mai bine.

alecu26

ati vazut cum se incurajeaza cel mai simplu traficul pe o autostrada?

E suficient asta sa faca pe DN 7...si toti am merge pe A3...cel putin pana la constructia lui Sibiu-Pitesti. sper totusi sa nu saboteze nimeni constructia si a lui A1.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

udar

Ce se mai aude de lotul 2 de la Arad ?
Am inteles ca ieri a fost licitatia pe cand un raspus de la aceasta licitatie ?

alecu26

pe 23.07 e depunerea.

Aceasta luna Iulie se anunta foarte fierbinte. Daca ramane totul asa...va fi nebunie in birourile de licitatii.
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alecu26

Quote from: mishu77 on July 08, 2014, 05:47:58 AM
^^^ E acolo de cateva luni bune (minim 2 luni) dar vad ca nu se face nimic. Hopuri de genul asta mai sunt 2 pe sensul Sebes - Orastie pe lotul Strabag ceva mai mici e adevarat unul in zona nodului Sebes Vest si unu unde autostrada supratraverseaza DN 7 dar se pare ca deocamdata nimeni nu face nimic, nici macar un indicator sa stii despre ce e vorba. Pe podul peste Mures pe sensul Deva - Orastie pe banda 1 au aparut multe gropi (vreo 5-6) nu foarte mari dar cresc pe zi ce trece. Nu mai vorbesc de parapetele care parca la fiecare vizita pe A1 tot mai multe sunt la pamant. Se pare ca CNADNR doarme ca asa e cel mai bine.

din experienta mea de sofer, si asta pe A2...cam doua ierni va dura pana se stabilizeaza tot. Cred ca ca mai amintiti cum apareau gropile pe A2 imediat dupa inaugurare si hopuri peste hopuri...dar in final a fost OK si pe lotul lui Colas si a lui Astaldi si chiar si a Tucilor.

stangabriel

http://adevarul.ro/locale/hunedoara/foto-blestemul-autostrazii-deva-lugoj-cimitirul-ilegal-incurcat-planurile-constructorilor-lotului-iv-1_53bb1f6f0d133766a83a4c57/index.html

Un cimitir înfiinţat în anii 1980 la Brănişca încurcă planurile constructorilor Lotului IV al autostrăzii Deva – Lugoj. Lucrările s-au oprit în faţa mormintelor. Soluţia iniţială de deviere a traseului autostrăzii pe lângă cimitir nu a fost viabilă, astfel că executanţii proiectului vor fi nevoiţi să ridice un pasaj de trecere al Autostrăzii A1 peste cimitir.

Citeste mai mult: adev.ro/n8dl31

silviu321

Din ce se vede nu par a fi mai mult de  50-100m  de cimitir in calea autostrazii!
Mi se pare incredibila solutia aleasa: aceea de a construi un pasaj peste.
In ritmul asta mai bine am face autostrazi suspendate
Costurile suplimentare cu pasajul ma gandesc ca ar trebui sa le achite CNADNR pt ca pasajul nu era trecut in studiul initial.

alin_simeriaveche

pun cateva poze din articol, sunt frumoase

^^crucea asta nu face parte din cimitir, e un fel de troita la inceputul dealului de unde se excaveaza pt terasamente.poza este facuta din DJ

dr4qul4

30 de morminte!
in loc sa-i deshumeze si sa-i mute cativa metrii  ei aleg sa faca un pasaj ..... De fapt UMB-ul incearca sa mai castige niste bani. Oricum va fi, nu va intarzia lucrarile
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist