Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 18 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Vad ca nimeni nu-si pune intrebarea cum se va face acel pasaj peste cimitir. Nu de alta, dar ai nevoie de niste pile pentru pasaj, ca nu sta singur suspendat in aer. Pilele nu tot in cimitir vor fi daca se face pasaj peste?
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Goldmund

Ultimele poze mai arata ceva:
un peisaj superb, in sfarsit mai multe paduri in zare...si pana spre Faget peisajul e tot asa - splendid!

Archi

^^ Oricat am incerca este foarte greu sa muti un rau, mai ales unul de dimensiunea Muresului. Tu crezi ca l-ai mutat dar defapt izvoarele subterane si toate sursele de apa care nu sunt vizibile, tot in albia raului vor da.

+ Ca noi ne plangeam de faptul ca mutam dealuri din loc, in timp ce strainii isi construiesc tunele chiar si la cele mai mici dealuri. Intre cele doua situatii eu vad o puternica asemanare. Asta cu mutatul raurilor eu nu stiu ca in ultimii 15-20 de ani sa mai fi facut noi asa ceva (exceptie Somesul pentru aeroportul din Cluj), deci eu spun sa inchidem subiectul mutarii Muresului sa nu i se lumineze cuiva becul.

Lvs_tm

Quote from: get on July 08, 2014, 01:41:04 PM
Cum este situația în vama Nădlac sâmbătă seara, tot trafic intens de camioane și în weekend ?
Un coleg își planifică plecarea în concediu din București, eu i-am recomandat Pitești - Craiova - Drobeta - Lugoj - Timișoara - Cenad, dar zice că ar vrea să vadă noile tronsoane A1 și crede că nu prinde aglomerația la Nădlac sâmbătă seara. Cum e mai bine în weekend ?

Fac Bucuresti-Timisoara si retur, cam la 2 saptamani. Recomand Bucuresti-Pitesti-Rm. Valcea-Sibiu-Deva-Lugoj-Timisoara-Cenad, asta daca vrea sa evite vama Nadlac.

In caz contrar pana la Deva, acelasi traseu, nu mai merg deloc pe Craiova de cand cu noile tronsoane de A1.

Ultima oara, am scos cam 6 ore si 10 minute cu tot cu pauza la benzinarie (aproximativ 10') si 2 bariere pe Lugoj- Deva..

rocklee

Quote from: mishu77 on July 08, 2014, 06:20:16 PM
Am auzit zilele trecute ca nu s-ar mai construi autostrada pe dealul de la Soimus, informatia o am de la una din persoanele care urmeaza sa fie mutata din Soimus (cele 4 case de la iesirea din Soimus), dar eu tin sa nu cred. Zice ca e ceva legat de Mures, dar repet eu tind sa nu cred informatia. Mai mult persoana zicea ca se incearca mutarea mures-ului sau ceva de genul asta si sa faca autostrada langa actualul DN, de aceea sunt si mai sceptic ca daca o fi adevarat nu vedem gata tronsonul ala nici in 3 ani ...

Poate stie cineva ceva mai mult, parca era un user pe aici care avea chiar parintii in una din cele 4 case si stie ceva mai multe.

tot ce ai auzit este adevarat ...autostrada va nerge pe dealul unde sunt acum acele case ...iar dupa ce o vor cobori de pe deal din dreprul barajului va merge pe malul muresului paralel cu dn ...mai multe informati poti gasi pe ce a postat baieti pe aici pe forum  :) :o

alecu26

astea sunt povesti...asa de claca la marginea drumului de catre batranii satului.

Un asa rau nu-l muti in veci. Când vine acea viitura ca in 77....merge tot pe unde vrea el...si oricum creaza meandre noi.

Ceva are in cap Umbraarescu când a ales acest lot din cele 3...dar nu stiu exact ce. Poate ii da in continoare cu virgula.

PS: Bogdy....ma intrebam si eu de pile...dar cine stie cat e de lat cimitirul. In plus...poate face un hobanat.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

dr4qul4

acolo vor muta ciitirul. asteapta doar descarcarea arheologica.

la soius ma gandeam ca ar putea sapa mai pe drept in albia muresului (unde se vad pe erth niste balti) + un viaduct in lungul muresului, ceva in genul celor de pe Valea Oltului
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Archi

Eu la soimus as fi cocotat DN pe deal, urmand ca autostrada sa fie pe fostul amplasament al DN-ului.
Dar observ ca si asa nu ar scapa o parte din case nedemolate.

@dr4qul4

Solutia ta pare eficienta, dar foarte inestetica!  >:(

alecu26

La un DN mai merge sa fie inundat....dar la autostrada nu prea. Nu prea poti sa ai o autostrada OK atata vreme cat la 2-3primaveri ai apa pana la jumatate terasamentului.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

sublimu

O noua clarificare pentru Nadlac-Arad lot 2 :

http://www.cnadnr.ro/docs/proceduri_derulare/Clarificarea%20nr.%202%20N_A%20Lot%202.pdf

La unele intrebari mi se pare ca cnadnr-ul a raspuns cam in 2 peri ... Vezi intrebarea 8.
Pe de alta parte nu e nici o intrebare legata de constructia efectiva a autostrazii. Acolo probabil totul e clar :).

NGC

Quote from: sublimu on July 01, 2014, 05:31:52 PM
S-a publicat in MO modificarea legii achizitilor publice :
Oare se aplica in 23.07 pentru Arad-Pecica ?

Da, se aplica. Au aparut in SEAP informari la licitatii care aveau termen de depunere a ofertelor chiar si pina in 2 Iulie 2014 (2 zile dupa publicarea in MO), dupa care li s-a atribuit un nou termen de depunere.

Quote from: dr4qul4 on July 01, 2014, 07:04:06 PM
Nu se poate aplica pentru licitatiile in derulare insa se poate anula o licitatie si republica in SEAP.
pana la urma a ramas 1% ceea ce e destul.

Ba da, se poate aplica, si chiar se aplica.
A ramas 1%, dar maxim 100000 de Euro !!!

Danny550394

Imi cer scuze de calitatea pozelor dar sunt facute astazi din avion iar fotografiind oblic pe geam focalizarea a lasat de dorit.

Ungaria
Nod Mako

Pasaj de intoarcere

Nod Nagylak

Romania

Nadlac

Nod Pecica

Pod Sacel

Extra Jina  :D

luc

Pe lotul 3, dupa viaduct spre Sibiu, la dealul cu probleme au inceput sa fie fixate rigolele de scurgere pe curbele de nivel:

In continuarea lotului 2 s-au montat parapetii mediani:

Katana_ro

Apropos de ce speculasem mai demult apropos de terminarea cu prioritate a bucatii din Lot 2 Tm-Lugoj dinspre Lugoj, iar a aparut o stire:
http://www.tion.ro/legatura-mai-usoara-cu-autostrada-lugoj-deva-o-posibilitate-aflata-in-discutie/1436568

Din ultimele poze parea ca bucata asta e suficient de avansata...voi ce presupuneti?

dr4qul4

poate vom vedea o deschidere inainte de alegeri desi nu cred. Deschiderea circulatiei pe santier ii va incurca teribil, indeosebi la nod.
Mai degraba vor trage tare sa termine tot lotul cat mai repede.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist