Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 59 Guests are viewing this topic.

dorum

LA MULTI ANI tuturor colegilor si numai de bine! Sa avem un 2014 cu santiere noi deschise, cu finalizari de tronsoane si, nu in ultimul rand, cu IZVIN-->EUROPE terminat!!!

Sa ne auzim cu bine la anul!

Quest

Da, Dorum, corect :)  chiar asta ii ziceam si eu sotiei, zic, tu iti dai seama ca la sfirsitul lui 2014 daca te vei urca pe A1 la Izvin, mergi numai pe autostrada pina la Rotterdam ? Ma intreaba, zice, oare ptr timisoreni va mai merita sa iasa din tara pe la Cenad ? Eu cred ca nu, dar cu conditia sa se faca acea bretea pe 4 benzi de la Centura TM (DN69) la A1 (Covaci / Cerneteaz).

Multumim ptr urari. An Nou fericit tuturor ! La multi ani !
Common sense will get you far !

rocklee

va doresc un an nou fericit cu multe autostrazi licitate si finalizate fara probleme si la timp.....multa sanatate drumuri bune si atentie in trafic ...si fara evenimente .. ....DUMNEZEU SA VA PAZEASCA SI OCROTESCA ...LA MULTII ANII !! :)

Pellady

Un an nou fericit va doresc, plin de realizari, cu cat mai multe autostrazi! LA MULTI ANI! :cheers:

radutm

La trecerea dintre ani ii urez forumului un 2014 plin de discutii intresante si informatii utile, cu multe poze si filme de pe santierele patriei, sa aiba parte de cat mai multi vizitatori, sa reuneasca tot mai multi cetateni implicati dar si factori de decizie responsabili. Sa domine toleranta pentru diversitatea de opinii, respectul pentru interlocutori, atitudinea pozitiva si constructiva.

Celor care doar urmaresc forumul din anonimat, le doresc ca anul viitor sa faca un pas inainte si sa se alature celor care activeaza pe forum, indiferent de marimea contributiei lor.

Celor care ne urmaresc din strainatate le doresc sa fie intelegatori si sa sustina "marele salt inainte" al Romaniei in materie de infrastructura, sa accepte cu intelegere transformarea - uneori mult prea lenta - a tarii noastre din una saraca si intarziata, intr-una moderna si prospera, asa cum sunt tarile lor de adoptie.

Decidentilor din institutiile statului, din politica, din mediul de afaceri si din elita intelectuala, care urmaresc forumurile specailizate, le urez ca in 2014 sa puna mai sus infrastructura in topul prioritatilor reale ale tarii, sa ia atitudine si sa puna umarul atat cat pot la accelerarea ritmului modernizarii ei.

Fie ca 2014 sa ne aduca noi deschideri de autostrazi, modernizari de drumuri nationale, judetene si comunale, cai ferate etc.!

Tuturor forumistilor si cititorilor le urez un 2014 plin de satisfactii atat pe plan personal si profesional! Multa sanatate, intelegere, voie buna si optimism pentru anul care vine! 

La multi ani!
cont inchis

adiarc

fiind perioada retrospectivelor , postez si eu contul meu de Flickr
aveti poze de pe intreg anul 2013 , amestecate ....pt cine are rabdare...sunt peste 1000 de poze
Ionut , sau Dorum , daca aveti suficienta rabdare puteti posta oricare dintre ele.
Multumesc

Multa sanatate si cat mai multe sectoare deschise in 2013
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

mirceal

Tuturor LA MULTI ANI, un an nou cu multa sanatate, cu multe bucurii si toate cele bune !  :grouphug:

Ionut

LMA tuturor cu tot ce aveti nevoie! Si A1 gata in 3 ani maxim! :)

razvan0901

Daca toata lumea ureaza La multi ani, eu urez la putini ani Sibiu-Pitesti !  Petrecere frumoasa !

usiabc

alin_simeriaveche

La multi ani, sanatate, credinta in Dumnezeu si multi km de autostrada pt noul an in care am intrat

iuli

Se pare că nici la petrecere nu ne putem dezlipi de forum!

La mulți ani!

Să ne scuze Ionut offtopic-ul.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

dorum

... :cheers:
Pt unii petrecerea s-a terminat insa pasiunea si forumul raman!
Mai bauti sau mai treji, de azi/maine ne intoarcem la ale noastre!
Sa dea Dumnezeu un 2014 cum ni-l dorim cu totii!

rocklee

la multi anii forum peundemrg.ro...la multi ani forumisti .... :)....