Harta calității drumurilor din România

Started by vancouver, August 22, 2013, 08:51:36 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

rizzuh

Quote from: vancouver on January 27, 2018, 04:19:13 PM
Astept feed-back, daca este bine sau nu.

Arata bine A1. Intra-adevar, imediat dupa asfaltare a fost ca in palma, dar s-au format cam multe gropi pe banda 1. Mie mi se pare ca sensul spre Bucuresti a avut mai multe gropi, desi in general a fost mai bun inaintea asfaltarii.

Sa vedem cat tine asfaltul daca o sa avem o februarie cu multa zapada :(

Zimox

Scuzati ignoranta, cineva are stiri daca se mai face acea bucata din DN 2L intre SOVEJA si LEPSA sau va ramane drum forestier (pentru taietorii de lemne  + tablita cu Proprietate privata pe mijlocul drumului? Multumesc
!

perfidus

S-a menționat pe undeva mai sus într-o postare ca acele scurte ramuri DN2x  de pe lângă Focșani nici n-ar fi trebuit sa fie DN-uri ci simple DJ-uri.
Au fost trecute cu japca la MT drept mulțumire ca mr. Miron Mitrea, fost ministru penal la transporturi, s-a ales deputat prin 2004. Din ce știu eu DN2L parca a fost rupt de ape in multe locuri si e practic un drum închis circulației publice.
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

Zimox

Quote from: perfidus on January 29, 2018, 06:18:57 PM
S-a menționat pe undeva mai sus într-o postare ca acele scurte ramuri DN2x  de pe lângă Focșani nici n-ar fi trebuit sa fie DN-uri ci simple DJ-uri.
[...]. Din ce știu eu DN2L parca a fost rupt de ape in multe locuri si e practic un drum închis circulației publice.

Am vazut mai multe articole din media care faceau referire la un studiu pentru refacerea lui
!

Allex

De pe traseul meu de azi:

DN2F Bacau - Vaslui :
-Albastru Bacau - Dragomiresti (reasfaltat complet pana aici, marcaje vizibile inclusiv laterale, semnalizare corecta si innoita/reparata).
-Galben Dragomiresti - Vaslui (valurit, ceva gropi dar nu foarte periculoase, marcajele cand se vad, cand nu, din ce am auzit urmeaza reabilitarea si acolo)

DN24 si DN24B Vaslui - Husi impecabil, Putin valurit in zona asta plus celebrul pod de la Crasna.

DN24 Vaslui - Iasi la fel, impecabil, marcaje, asfalt, etc. ramane albastru

DN28 si DN2 Iasi - Bacau:
- Iasi - Tg. Frumos se tine bine inca isi merita albastrul (marcaje vizibile, fara gropi)
- Tg Frumos - DN2 Sabaoani ("Castelul de apa") foarte bun si el, mai putin urcarea de la strunga e valurita bine (~200m) - albastru
- Sabaoani - Roman se tine bine si el, mai duce cativa ani asa cum e. - albastru
- Roman - limita judet Bacau:  e nevoie de reabilitare cat mai urgent, mai ales pe acostament ("banda 1"), denivelari multe, cateva gropi, marcaje sterse. Daca nu intra la reparat/reasfaltat anul acesta voi propune retrogradare.
- limita judet Bacau - Bacau: proaspat reasfaltat pana la Oniscani, restul pana la Bacau impecabil si el. - albastru


"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

salman rushdie

#1700
Vin cu impresii dupa 1450 km facuti in acest week-end pe relatia Alexandria-Satu Mare-Tancabesti-Alexandria! La dus am folosit DN6, DN64, DN7, A1, DN1, A3, DN1J, DN1F si DN19A! Am plecat la 5,15 din Alexandria si am ajuns la 13,50 in Satu Mare, cu doua pauze scurte de cafea la OMW Cozia si Rompetrol Aiud! In mare, culoarea de harta respecta realitatea din teren! Poate la DN1J e putin supraestimata, mai ales noaptea! DN64 ar merge un upgade la albastru, covor asfaltic nou, marcat bine! O singura poblema la un pod, imediat dupa intersectia cu DN65, sensul spre Dragasani! Noaptea e mai problematic pe DN19A, marcajul lateral e foarte sters. La intoarcere am folosit DN19A, DN1F, A3, DN15, DN 13 si DN1!Varianta de ocolire a Tirgu-Muresului e de cosmar, gropi multe, camioane, viraje etc. Noroc ca era noapte si circulatia nu a fost ca pe timp de zi in alte ocazii, rosu e culoarea acestei portiuni! In zona Padurea Bogatii, destule gropi si denivelari ori marcaje sterse total! La fel pe DN1, in zona serpentinelor de la Predeal, gropi destule in curbele stranse! De asemenea, la iesirea din Comarnic, destule gropi!

bobleeswagger

DN71 de la iesirea din Targoviste pana la Doicesti e de galben, in niciun caz verde. Fac drumul zilnic si imi troncane tot prin masina fiindca drumul este lipit din 10 in 10 metri si este destul de denivelat. Intradevar, nu are gauri in care sa-ti spargi janta, dar tot intr-o conditie destul de proasta se afla.

Jack

#1702
DN 79B albastru, DN 75 intre Lunca - sat de vacanta Vartop verde/albastru, marcajele sunt prezente aproape pe intreaga portiune, pe raza judetului Bihor drumul a primit un strat nou de asfalt. Pana la Garda de Sus e verde, de acolo, galben cel mult.

Makaveliko2015

A fost cineva de curând pe drumul Hațeg- Caransebeș? Cum se mai prezintă?
Dacă am de facut un drum dinspre Sibiu spre Reșița e mai buna varianta pe la Hațeg? Pe la Lugoj am inteles ca s-a degradat foarte rău DN68A.
Va multumesc

pasadia

Ultima oara am fost in toamna, dar eu n-as avea nici un dubiu - Hateg - Caransebes - Resita mult mai bun decat DN68A.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk


strainu

Mai las aici un semn pentru DN61, pentru când are timp @Vancouver să facă o actualizare:
- A1-Uliești - roșu
- Uliești-Corbii Mari - verde
- Corbii Mari-intersecția cu DJ601 - roșu
- DJ601-Clejani - verde; pare să fi rezistat asfaltul

Dacă bucata Uliești-Corbii Mari e prea mică, tot segmentul A1-DJ601 ar trebui să fie roșu, au apărut iar gropi mari, iar drumul e foarte, foarte denivelat de la peticeala continuă din ultimii ani.
Mi-e frică să merg pe DN2. Pentru unii, asta înseamnă că n-am ce căuta pe șosele.

Cristi N

#1706
Am fost pe DN7A intre Brezoi si Obarsia Lotrului unde au aparut cateva imbunatatiri:

  • Brezoi-Voineasa: asfaltul este impecabil, marcajul este bun, singurele probleme sunt ca in unele locuri au cedat/disparut vechile parapete de piatra si ar trebui sa fie reparate sau montate unele metalice noi si in unele zone mai cad pietre de pe versanti. Din punctul meu de vedere portiunea este de verde.
  • Voineasa - Lacul Vidra s-a degradat in comparatie cu anul trecut, au aparut tasari neuniforme ale drumului, in unele locuri s-a mancat asfaltul dar nu pun probleme pentru nici un fel de masina. Ramane la galben
  • Lacul Vidra - Obarsia Lotrului: Aici am avut o surpriza placuta, nu mai exista portiuni neasfaltate. Acum avem pe toate podurile asfalt impecabil, mai sunt probleme la podetele din prefabricate de beton care au fost inlocuite in trecut si acum au aparut tasari. Portiunea arata putin mai bine decat segmentul anterior si cred ca merita culoarea galbena.

La urmatoarea tura in zona o sa incerc sa vin cu cateva imagini, eventual si niste informatii despre portiunea Obarsia Lotrului - Petrosani.

Makaveliko2015

#1707
DN 11 de la ieșirea de pe VO Brasov până la intersecția cu DN12 (Chinchiș) s-a degradat destul de tare: gropi superficiale si adânci nenumărate pe banda 1, multe si pe banda 2, denivelari, etc...
Ar fi de galben, parerea mea

rizzuh

Am uitat sa specific, am fost fix acum o luna pe DN1A sensul Brasov - Ploiesti. In afara de cateva gropi din cauza iernii, ar trebui verde integral,  mai putin zona serpentinelor de la Cheia, unde ramane galben din cauza gropilor (foarte multe). Avem strat de uzura si marcaje noi.

Este o alternativa la DN1 cand este aglomerat, dar nu e pentru toti. Drumul este ingust, foarte virajat, cu multe urcari/coborari abrupte. Iar daca te trece un pisu, nu ai nicio benzinarie pana la Maneciu :p

dumbravaandrei

#1709
DN 1A recomand sa ramana galben.

Au aparut niste cratere cat masina. in special intre Sacele si Cheia. Nu sunt foarte multe, dar sunt in curbe/serpentine si sunt adanci ca naiba. Daca te-ai infipt intr-una pleci in 3 roti de acolo.

Nu e ca DN11 pe Oituz sau Onesti-Bacau, dar departe de a fi verde.

M-am intors aseara pe acolo. In ultimele doua saptamani l-am tot strabatut, asa ca... ochii cascati sa nu ai surprize. Nu toate craterele sunt reportate in Waze. In rest, da... e un drum decent pentru un drum de munte.