DN71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia

Started by NGC, February 06, 2019, 06:12:59 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aco90

Quote from: Sorinus on February 25, 2024, 07:03:17 PMBaldana-Titu în ce stadiu mai e?

parea ca se lucreaza, aproape au ajuns in apropiere de sensul giratoriu de la Tartasesti. Nu m-am incumetat sa fac un mic ocol prin Titu spre Targoviste, dar probabil o sa merg de curios, cat de curand, pe acolo.

aco90

^

M-a omorat curiozitatea. Din pacate am ajuns noaptea, insa drumul spre Titu mi se pare sub orice critica. Sunt unele zone in care se lucreaza, unele zone in care nici macar copacii nu s-au taiat. Mi se pare o harababura totala. Poate nu sunt eu expert insa mi se pare ca totul este haotic.

Nu pot da Edit postarii din data de 15, scuze pt double post.

Robby

Am trecut ieri (11.05.2024) de la Titu spre Baldana, nu sunt motive de bucurie.

Powered by API/PUM imgur uploader

dr4qul4

Asta e DN7. Mergea pe topicul extinderea DN la 2 benzi pe sens.
Pe DN71, Baldana - Targoviste nu exista progres. Inca se gandesc ce avize le trebuie sa taie toti acei copaci, o parte fiind nuci.
Si previzionez ca se vor inpotmoli la mutarea stalpilor care au cuib de berze atasat (sunt cateva prin Racari)
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

tom_sawyer

Completări la memoriul de prezentare pentru modificările aduse proiectului: "Modernizare DN71 Bâldana - Targoviste - Sinaia, km 0+000 - km 44+130 - Largire la 4 benzi de circulatie si km 51+041 - km 109+905 - Drum la 2 benzi, Sector 1: Baldana - Targoviste, km 0+000 - km 44+130 largire la 4 benzi de circulatie", titular Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA + OSC-uri

http://www.anpm.ro/documents/12220/78243899/MemoriuPrezentareMediu_DN71_sector+1_10.07.2024+__final.pdf/ee47e7c2-fa4c-4eae-8150-4666eb3c4054

Konter

Poate reziliaza  :D 
" Constructorii turci au întârzieri în etapa de proiectare a lucrărilor de modernizare a tronsonului de drum național DN71 Târgoviște – Sinaia.
Contractul pentru proiectarea și execuția acestui proiect are valoarea de 233 milioane euro, echivalentul a circa 1,16 miliarde lei.
Contractul a fost semnat în luna septembrie 2023 de CNAIR cu constructorii turci Esta İnşaat Sanayi Lojistik Ve Diş Ticaret Anonim Şirketi (lider)- Gün Al Madencilik İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi.
De altfel, CNAIR nu a avut de ales pentru că această asociere a depus singura oferta din cadrul licitației.
Activitatea de proiectare a început în luna octombrie 2023.
Recent CNAIR a emis contractanților un certificat negativ pentru activitatea din trimestrul II al acestui an.
Conform autorității contractante, antreprenorul nu a respectat termenul pentru finalizarea punctelor de referință nr.2 și nr. 3, ce trebuiau îndeplinite până la data de 21 martie 2024, respectiv 19 aprilie 2024.
Situația a dus la întârzieri în perioada de proiectare."

tom_sawyer

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, titular al proiectului ,,Modernizare DN 71 Bâldana- Târgoviște- Sinaia, km 0+000 – km 44 + 130- Lărgire la 4 benzi și km 51+041- km 109+905- Drum la 2 benzi, Sector 1: Bâldana- Târgoviște, km 0+000- km 44+130 lărgire la 4 benzi de circulație", anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru modificările aduse proiectului ,,Modernizare DN 71 Bâldana- Târgoviște- Sinaia, km 0+000 – km 44 + 130- Lărgire la 4 benzi și km 51+041- km 109+905- Drum la 2 benzi, Sector 1: Bâldana- Târgoviște, km 0+000- km 44+130 lărgire la 4 benzi de circulație", propuse a fi amplasate în județul Dâmbovița, care nu se supun evaluării impactului asupra mediului, nu se supun evaluării adecvate și nu se supun evaluării impactului asupra corpurilor de apă.

CNAIR

AnonBV

Alexander

Este o tasare/alunecare foarte mare in zona, aparuta vara asta. Probabil iau in calcul o remediere locala, au mai avut 2 santiere similare si pe partea din Dambovita anul trecut.
Geostud a lucrat in primavara-vara anului trecut pe bucata targoviste-sinaia, au expertizat poduri etc. Din ce stiu, au terminat complet cu forajele in zona.

later edit: Profit de orice ocazie sa spun ca imi doresc sa nu existe largire pe T1 Baldana - Targoviste in defavoarea unui drum expres. Sper ca in ceasul al 9-lea sa urgenteze proiectul drumului expres si sa renunte la acest contract stupid atribuit unei firme fantoma.

milo1981

autoMinder - aplicație de management a parcului auto

TibiV

Mai, dar mai sunteti multi astia care nu va uitati unde postati?...

Ai postat largirea DN7 pe topicul dedicat DN71! Si astea sunt DN-uri diferite...

Ca sa nu mai spun ca filmarea a mai fost postata, dar la topicul corect...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

tom_sawyer

Astăzi, 04.10. 2024, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului proiect de act normativ:

Hotărâre a Guvernului privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional "Modernizare DN 71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia, km 0+000-44+130 lărgire la patru benzi de circulaţie şi km 51+041-109+905 drum de două benzi", Sector II km 51+041-km 109+905 - drum la două benzi de circulaţie, aprobarea listei imobilelor proprietate publică a statului, precum și a listei imobilelor proprietate publică a unităților administrativ-teritoriale, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional.

MT

tom_sawyer

Autorizatie nr. 68/20.11.2024 - Modernizare DN 71 Bâldana-Târgoviște -Sinaia, km 0+000-km 44+130 - Lărgire la 4 benzi de circulație și km 51+041-km 109+905 -Drum la 2 benzi - Sector 1: Bâldana- Târgoviște, km 0+000-km 44+130 Lărgire la 4 benzi de circulatie" -km 0+135-km 4+740 si pod de la km 6+820

MT

3.    PROIECT DE HOTĂRÂRE DE GUVERN privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional ,,Modernizare DN 71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia, km 0+000-44+130 lărgire la patru benzi de circulaţie şi km 51+041-109+905 drum de două benzi", Sector 1 km 0+000-044+130 lărgire la patru benzi de circulaţie, aprobarea listei imobilelor proprietate publică a statului, precum şi a listei imobilelor proprietate publică a unităţilor administrativ-teritoriale, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional

https://gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/informatie-de-presa-privind-proiectele-de-acte-normative-incluse-pe-agenda-edintei-guvernului-romaniei-din-21-noiembrie-2024