News:

.

Main Menu

Vroom Vroom!

Started by Ionut, September 17, 2011, 05:28:37 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 4 Guests are viewing this topic.

Ionut

Oh, arata BESTIAL! :captain:

Daca ai poze de pe mare deschide te rog in zona de Naval un vroom vroom pe apa. :D Sau poate faci un jurnal de calatorie, este sectiune speciala. :cheers: Pe unde ati fost?

MRS

din pacate nu am multe poze.. am fotografiat doar asta pentru ca m-au impresionat barca si mai ales finisajele; intamplarea a fost ca in acea dupa-amiaza sa fiu in zona... si am observat o anumita vanzoneala pe acolo (bodyguarzi, etc) - tipul era pe acolo cu sotia - masina trasa pe chei la usa yacht-ului... tipul mi s-a parut mai mult decat modest pentru banii pe care ii are...

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

MRS

Opinie personala: mamaaa ce urata e frate!  :lol:

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

ciprebbe

+1
eu cand am vazut-o pt primadata am avut senzatia ca e un MCV presurizat.......
Sincer asa arata de parca se umfla tabla pe ea
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

davyl

Eu am avut ocazia sa urc si in ea: este foarte spatioasa, insa ca opinie personala, de afara mi s-a parut ca o vaca. Sorry :)

bogdymol

Nu o fi ea cea mai aratoasa masina, dar la pretul la care e isi merita toti banii. Daca vrei ceva care sa arate mai bine sau sa iti ofere mai mult comfort + dotari + etc. scoti cu mult mai multi bani din buzunar.

Eu am avut ocazia sa o si conduc si pot spune ca pentru o familie cu un buget nu foarte mare e masina ideala. E mare, spatioasa, ai loc de orice inauntru, are dotarile minimale pentru o masina moderna etc.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

madad

Quote from: bogdymol on July 20, 2012, 07:42:04 PM
Nu o fi ea cea mai aratoasa masina, dar la pretul la care e isi merita toti banii. Daca vrei ceva care sa arate mai bine sau sa iti ofere mai mult comfort + dotari + etc. scoti cu mult mai multi bani din buzunar.

Eu am avut ocazia sa o si conduc si pot spune ca pentru o familie cu un buget nu foarte mare e masina ideala. E mare, spatioasa, ai loc de orice inauntru, are dotarile minimale pentru o masina moderna etc.

+1 pentru argumentarea motivelor :cheers:

MRS

Permiteti-mi sa-mi mentin parerea...
:cheers:

jailor

Din pacate pentru majoritatea romanilor e mai important cum arata masina decat cat costa ea sau intretinerea ei sau cel mai important: motivul pt care o cumperi. De exemplu stiu oameni care merg 99% din timp singuri in masina in oras si au Ford Mondeo. O astfel de masina e prea scumpa si prea mare pt scopul in care e folosita desi poate ca arata mai bine decat o masina de clasa mica...in fine fiecare cu ce-i place si ce poate...

bogdymol

Quote from: Mrs on July 21, 2012, 01:03:10 AM
Permiteti-mi sa-mi mentin parerea...

Nici o problema. Eu zic doar ca raportul calitate/pret este excelent. Daca vrei ceva mai mult/frumos/puternic/etc. scoti (mult) mai multi bani din buzunar.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

QuoteRadarele fixe nu vor funcţiona prea curând în România

,,În 2012 nu. Poate în 2013-2014. Dacă avem cadrul legal, folosim radarele fixe. Altfel, nu avem cum", a declarat, pentru realitatea.net, Lucian Diniţă, şeful Direcţiei Rutiere.

sursa: Adevarul

madad

Pacat. Personal cred ca este nevoie urgenta de ele.  :(
In Polonia pe DN-uri sa vezi ce frumos se conduce pentru ca la fiecare intrare si iesire din sate sunt radare fixe.

MRS

new bisons!

avea poate un board meeting in asteptare  :lol:  :lol:

+ bizon de mall:

bonus: cum ajung trenurile in Bucuresti seara:

hentz

Quote from: Mrs on July 25, 2012, 09:57:15 AM
new bisons!

avea poate un board meeting in asteptare  :lol:  :lol:
Lasa-ma sa ghicesc,Prelungirea Ghencea!
Se strica mancarea in frigider! :D

Quote from: Mrs on July 25, 2012, 09:57:15 AM
bonus: cum ajung trenurile in Bucuresti seara:

Cu intarzieri, la fix ,se face dimineata! :(

MRS

...da... Prel ghencea cea de toate zilele  :puke:
oricum daca nu avea ceva in frigider oricum l-a gasit plin acasa  :p

...ala de Iasi a ajuns la 22 30 pana la urma nu la si 10 cu e pe indicator