News:

.

Main Menu

Vroom Vroom!

Started by Ionut, September 17, 2011, 05:28:37 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 8 Guests are viewing this topic.

ciprebbe

Cred ca e vorba de asta de aici, iar localitatea e Ahlhorn. Da no..ziaristii.....
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

aschiutza

Articol despre forumul "peundemerg" in "Revista constructiilor", numarul din iulie 2013. Scuze daca a mai fost deja postat!

http://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/07/10/www-forum-peundemerg-ro/

trotineta

Inventarul APLINE scos la mezat.

Cum se stie, ALPINE - in trecut al al doilea concern austriac de constructii ca marime, a intrat in insolventa in vara. Incepind de luni, 7.10.2013, peste 5000 de aparate si peste 250 de vehicule vor fi scoase la licitatie pe platforma internet a firmei de specialitate Karner & Dechow  - www.karner-dechow.at/.
vezi www.österreich.at/nachrichten/Alpine-Baumaschinen-werden-versteigert/117746918

Viitorii baroni ai asfaltului - este momentul sa va sacrificati pusculitele !!!

hitsasu

Norocul lor este că trebuie să pun murăturile pentru iarnă, şi s-au scumpit al naibii gogonelele, că altfel cumpăram eu tot parcul lor de basculante!  :zen:

ovicor

E clar ca cei cu Peugeot-ul au sicanat pe cel ce filma, provocand coliziunea. Momentul iesirii lor din masina, franand brusc in fata altei masini, tupeul lor, e concludent !
Totusi, observati ca, la intrarea in sens, Peugeot-ul era in dreapta acelui ce filma. Acesta le-a taiat calea in sens, trecand pe banda 1, iar cand acestia s-au repliat, trecand in stanga lui, acesta le-a taiat iar calea, fapt ce i-a enervat pe cocalari.

Ionut

Cum au intrat aia toti 5 in acel Peugeot? :)
Eh, si cel care a filmat a cautat-o. Parerea mea. Pentru ca putea sa evite tamponarea dar s-a tinut cocos. :)

ovicor

Rectific si-mi cer scuze celui din masina din care se filma. La inceputul filmului se vede ca banda de pe care a intrat Peugeot-ul in sens, precum si masina din fata lor, era dedicata iesirii la dreapta ( vezi sagetile de pe carosabil) !

davyl

Asa mi s-a parut si mie; cel cu Peugeot a folosit banda care iesea la dreapta inainte de a intra in sensul giratoriu! Apoi cel care filma, s-a repliat in dreapta avand in vedere ca urma sa iasa pe prima la dreapta din giratoriu.
Ofticat ca "i-a taiat calea", cel cu Peugeot a inceput sa il sicaneze. Acrosajul e din vina celui cu Peugeot pentru ca i-a franat in fata!!!  >:(

Ionut

Baieti, de acord cu voi. Eu ziceam ulterior. Trebuia sa franeze si sa-i lase in pace pe gorile, dar s-a tinut tare. In fine.

davyl

daaaa, ionut... si baiatul nostru cu camera nu s-a lasat mai prejos si ce a cautat a gasit!
Trebuia sa il lase sa se duca, nu sa-i faca jocul...

ovicor

Ionut, si aici suntem de acord. Se spune ca cel mai destept cedeaza, dar el a demonstrat altceva, a vrut " sa le dea o lectie", mai ales stiind ca are proba filmata. Unii incalca regulile ca-s tupeisti, dar ni se intampla fiecaruia "mici neatentii', e normal sa fim mai toleranti, azi greseste EL, maine s-ar putea sa gresesc EU. Orgoliul e cel mai rau sfatuitor !

Ionut

Tipul cred ca s-a bazat foarte mult pe faptul ca filma. Insa, din cate stiu eu, asta nu-l prea ajuta la Politie. Nu se poate proba in instanta. Sau ma rog, e dificil. Plus ca iti trebuie muuuult timp la dispozitie pentru a te bate cu morile de vant si cu nebunii. In plus, nu stii peste ce gorile dai si-ti mai faci si cu aia batai de cap. Era suficient daca ii lasa in pace pentru ca putea trimite la Politie filmarea FARA sa ii acroseze. Putea lejer sa-i evite, se si vede ca avea loc (chiar daca trecea pe contrasens, era OK), dar na, s-a ambitionat.

Ii ferea frumos, trimitea la Politie... sau macar punea pe net. Gorilele oricum nu stiau cum sa dea de el, nu avea probleme cu ei. Parerea mea.

Ionut

^ In aceeasi ordine de idei, dar altfel spus, don't argue with idiots. Uite de ce:

http://www.youtube.com/v/JMJXvsCLu6s

Lasa-i frate in pace... altfel s-ar putea sa regreti. :)

davyl

Genial! Multumesc pt. clip ionut:lol: