News:

Tur de forță pe A0, 12-13 martie:
A0 Sud 3, A0 Nord 1.

Main Menu

[SJ] Centura Zalau

Started by kumar, March 29, 2018, 06:22:03 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

gicu

Ceva noutăți de la cei din zonă? Au revenit chinezii la lucru? Sau cine o lucra aici.

Cristian 74

Nu știu cum s-o cataloghez.

GML

Sunt curios de cate ori o sa fie reasfaltata partea de pe Meses, pana cand va fi gata centura.

cfdp

sper ca pe centura asfaltul va avea alta calitate.....
daca intr-o jumatate de an a trebuit petecit este grav, chiar daca este pe varianta provizorie.

TibiV

Quote from: Cristian 74 on January 23, 2025, 08:02:57 PMNu știu cum s-o cataloghez.
"Disperarea Zalaului"?!?!....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

gicu

Trist. Nu îmi fac griji atât pemtru deviere, cât despre faptul că au început să scoată umplutura de la intrarea pe unul din pasaje.

tom_sawyer

Cristian 74

Totul e bine și frumos la noi...  :lol:

gicu

E prima filmare după mult timp aici în care se vede un avans vizibil. Asta pentru că a trecut mult timp, nu că au accelerat ei. Mă bucur totuși că înainteaza. Poate anul ăsta iese totuși.

voicul

^Daca nu ai asteptari ... nici nu o sa iti dai seama cand s-a terminat santierul.
Altfel ... e ceva progres pentru ca ultima filmare e de ceva, timp, dar ce progres este ...

ijwtsh

De la On The Road AK - Filmare completă - Centura Zalău 12.03.2025 , De la Aghireș nod rutier cu Autostrada A3 →DN 1F Meseș

voicul

FOARTE aproape gata > aproape gata (ca ultima data cand am zis)

Care da peste "FOARTE aproape gata"?
Nu va grabiti, ca e vreme.

ncb

Structuri : viaducte , poduri , sensuri giratorii pe lotul 2 la Centura Zalău , Aghireș - Meseș

On The Road AK