[SJ] Centura Zalau

Started by kumar, March 29, 2018, 06:22:03 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

naivu

Sincer, după ce a alunecat dealul eu mă așteptam la înghețarea treptată a lucrărilor urmată după 1-2 ani de reziliere. Simplul fapt că șantierul acela se apropie de final e un mic miracol.

Cristian 74

Vizita săptămânală

ijwtsh

Multumim de filmare! De bine, de rau, se termina si asta incet. In maxim 2 ani ar trebui sa se mute din traficul spre Oradea pe ruta asta. Dar hopa, ca lipsesc benzinariile.

Cristian 74

voicul

Nu ca am ceva cu panourile fono-absorbande, dar mi se par in exces aici. Ok nu stiu zona, dar e un drum in care  se va merge cu 60 - 90 prin pustietate ...
Macar arata mai bine decat pe A7.

Ionut

Panourile fonoabsorbante nu se pun doar pentru oameni, ci și pentru animalele care trăiesc în pădure.

florin74

Cele de la Zalau au in principal rolul de protectie, avand in vedere imediata vecinatate a poligonului militar, unde in continuare se efectueaza trageri.
De aceea sunt mai inalte si pe o lungime mai mare.

alexV

@Cristian 74 in primul rand multumim pentru filmarile dese.

Ne aduci, te rog, poza de detaliu cu panourile de la Zalau? Poate nici nu au rol fono-absorbant, doar protectie balistica. Las mai jos doua poze de la producatori locali de panouri fono, si descrierea acestora.

"realizate din doua straturi de otel, unul din tabla perforata si celalalt din tabla plina, avand interpusa vata minerala bazaltica de inalta densitate. Disponibile la grosimi de 5, 8 sau 10 cm."

Cristian 74

Nu sunt panouri fonoabsorbante, sunt pentru protecție balistică, mi-a spus fostul șef de șantier. Eu știu că nu se mai fac trageri acolo, sunt 99% sigur. Am și filmat o dată din poligon, care e dezafectat, din ce știu. Dar nu bag mâna în foc. Când filmez data viitoare, o să încerc să le pozez sau filmez mai aproape, @alexV
Oricum, proiectul prevede în zona poligonului o construcție specială, tot ceva cu protecția balistică.

Cristian 74

Uitați-vă la minutul 5.

naivu

Mi-a placut ca ai inclus in filmare si finalul serpentinelor de peste Meses, s-a inteles mai bine amplasarea centurii, e practic imediat dupa terminarea coborarii de pe Meses

roberthpop

Mergand spre Cluj,pe centura si peste Meses ,se pare ca urcusul va fi mai lung si mai greu decat in prezent.
Roberth Pop

naivu

Cui nu-i place poate tranzita în continuare prin centrul Zalăului  :D

florin74

^^ Serios?
De unde incepe centura, drumul coboara bine pana in centrul Zalaului, si de acolo urca continuu pana la punctul de intalnire cu centura.
Mie fizica si matematica imi zice altceva....

ijwtsh

Si urcarea din centru pana la sensul giratoriu de la iesirea din Zalau e nasoala. Sunt masini parcate, teoretic 2 benzi, dar daca prinzi un autobuz nu il poti depasi foarte confortabil, plus drumuri adiacente din care ies masini, treceri de pietoni...