Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

dragos76

Ok, deci horațiu a clarificat și misterul cu săpătura aia mai la est de căminul magistralei de apă: trebue scoasă cea veche.
Cam clar că nu vor deschide nimic anul ăsta. Acuma dilema e dacă o să deschidă ceva parțial la sfârșitul primăverii, când teoretic ar putea termina și da în folosință pe bretelele scurte până la Alba Sud, sau mai degrabă o să termine (sperăm că o să termine) și o să deschidă tot lotul câtre a doua jumătate a lui 2021.

whitedove

welcome back AlinC... erai asteptat ca pita calda.... o fost seceta mare pe aici... F5 s-a rupt deja!!!

hefaistos

Bine ai revenit AlinC, numai ganduri bune.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Ionut

^^ Dacă intrăm în 2021 (cel mai probabil) fără să deschidă ceva, cel mai probabil vor deschide tot odata. Pentru că... E complicat la deschideri partiale.

Dragos_R

Bine ai revenit, Alin! Multumim mult pentru "vesti". Acum suntem iar in priza directa datorita tie, ne-am fi bucurat sa fie mai multe lucruri vizibile in santier in perioada asta, insa asa cum a mentionat Horatiu, "patentul" Pizza nu se dezminte.

B.Dani

La cât mai este de lucru pe lotul 1, mai repede de iunie - iulie 2021 nu cred că  "pizzanochio" va da ceva in trafic.

dacianova

Ne-ai lipsit Alin. După atâta timp de la ultima filmare constat că nu e aproape nimic nou pe șantier. Incredibil cât de greu se mișcă.

Dragos_R

@dacianova, e adevarat ca noutatile sunt mai putine dacat ar trebui, si sensibil mai putine decat ne-am dori. Totusi ceva,ceva este si daca citesti cu o pagina in urma @horatiu.cosma a facut o minisinteza a lor, ar fi bine sa o parcurgi. :book:

paulmare

^ pentru grinda aceea cazuta, acuma trebuie sa asambleze tiparul, regla standul, dupa ce termina cu toate grinzile de tipul celei cazute nu mai pot folosi lansatorul, oricum au inca foarte multe de facut nu e asta bottleneckul

florin74

Aproape 15 mil factura Aktor. Alaturi de factura de 21 mil lei de saptamana trecuta, poate reprezenta o gura de oxigen pentru ei. Am inteles ca cea de 21 mil de lei reprezinta actualizarea preturilor din ianuarie 2018 pana in prezent
Poate se vede si ceva in teren...

Europiu

^^ Dacă am numărat bine, lipsesc 6
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

AlinC

ST1, nodul rutier Alba Iulia Nord:

Bulwyn

Ceva, incet se misca. Welcome bk @AlinC

SorinMS

De la supratraversarea DN peste A10 la Alba Nord și până la lotul Aktor, parcă ești în Grădina Zmeilor. Zici că s-au luptat Scorpia și Gheonoaia, așa e de răscolită zona. Unele le-a făcut omul, altele natura.
Bine ai revenit, Alin. Respecte.

PlayStation

Dealul ala arata de 10 ori mai rau ca dealul aciliu
Si nici macar nu e in exploatare acest lot