Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Tavi

Așa am crezut și eu inițial dar nu este rău nici așa. Oricum soluția este temporară acolo urmând să se construiască în  viitor un nod profesionist.

Xander

^^ Era mai simplu, insa era mai putin sigur pentru circulatie si implica amestecarea fluxurilor de circulatie.
In forma propusa, fluxul de intrare si cel de iesire din DEx12 nu se amesteca, iar traficul local prin sensul giratoriu ar trebui sa aiba un impact minim.
Vom vedea si in practica.

oneLess

Xander

Am ramas cu impresia ca in intersectia dintre DN65 si DC7, la capatul estic al pasajului, va fi un sens giratoriu temporar.
Daca nu va fi, afirmatiile de mai sus raman valabile (doar) pentru ne-amestecarea fluxurilor.

oneLess

Se întâlnesc toate sensurile în intersecția în cruce: descărcarea prin jumătatea de deviere, încărcarea pe DC7-le cel nou și cele 2 sensuri ale DN65.
Dacă era să pună pe undeva vreun giratoriu temporar sau nu, cred că se vedeau ceva pregătiri!
Bine ș-așa decât deloc!

Tavi

Oameni buni, T3 este deja istorie. Va fi dat în circulație anul acesta. Vor fi filmari de la inaugurare și dupa grămezi. Basta  cu T3!
Hai să...T4 și T1 acum!
Ăia de la T1 .... pământ! Mai vedem la primăvară. Nu prea știu ce sa cer de la ei. Nu pot să am pretenții.
În schimb de la UMB am pretenția să rămână mobilizați pe T4.
O să avem probabil filmare cu cele două loturi de sfârșit de an să vedem de unde o luăm de la anul.
Rămâneți vigilenți!  :)

oneLess

Anul trecut în decembrie a filmat doar răducu și pentru el și pentru API, ambele tronsoane 3 și 4. Atât, pe 3 decembrie! Mă rog, chestii punctuale a filmat și marius, nodul de la Valea Mare ...

Ar mai fi o speranță decupată din topicul DEx11:
Quote from: oneLess on November 01, 2023, 07:06:27 AMCele două baterii noi o să zboare în curând și peste DEx12?
Quote from: Ionut on November 01, 2023, 07:31:14 AMÎncercăm tot DEx12 în noiembrie dar să vedem când. :)
:zen:

Dominik

Drumul expres Craiova-Pitești, tronsonul 3.

You're in Steelers Country

Ramsil

Săptămâna viitoare vor fi de luni pana joi temperaturi de peste 10 grade. Este o temperatura perfecta sa aștearnă covorul asfaltic.

survola

De unde ai această prognoză?
Eu văd fără ploaie doar luni și marți,

danutzu_1069

Ai scris bine, prognoza, adica ceva ce probabil va fi, ploaie, soare, etc.
Doar pe 3 ore se poate spune exact cum evoluează vremea... Restul sunt estimări...

tom_sawyer

N-am mai urmărit cu atenție; în momentul ăsta/zilele următoare e posibilă o deschidere parțială Colonești-Negreni, dacă nu termină lucrările la pasajul Jitaru?

oneLess

Nu s-a pomenit ceva de asta dar nici nu cred că s-a gândit cineva la o eventuală deschidere parțială a T3, adică nod Negreni - descărcare provizorie la pasaj Colonești.
La Jitaru e ca și terminat după ultima filmare de la DRDP Craiova. Mai curând volumul mare de muncă, materiale rămase de împrăștiat să-i încurce! De vreme au zis alții.
31,75 KM egal 63,6 Km garduri, plus 127 Km parapeți, vreo 200 Km de dungi, asfaltul l-au cam pus! Și alți nasturi ...

GIV

@oneLess sunt marcaje pe tronson, si parapeti poate si garduri. cu fiecare din aceste elemente de pus in opera sunt in diferite stadii. la cum ai pus tu in comentariu e ca si cum de acum in colo se vor apuca de ele.

Ramsil

Marcaje lipsesc de la parcarea de scurta durata pana unde intersectează  drumul care duce către Scornicești.
Garduri de împrejmuire se montau la ele de fix acum o luna și pe majoritatea tronsonului erau gata.
Din ultima filmare a lui Marius Patrulescu se poate observa ca pe majoritatea tronsonului existau deja acele garduri.
Glisiere lipsesc tot în zona de la Jitaru.
Cred ca acele elemente antiorbire de vin pe partea mediana, nu au fost instalate niciunde.
Nu știm dacă au făcut acele îmbinări la partea carosabila pe zona podurilor.
Tot ce tine de indicatoare rutiere e posibil sa nu fie încă instalate.
Nu am observat în zonele unde trece prin localități dacă s-au montat acele panouri fonoabsorbante. 
Cred ca și la acestea mai e de lucru.
Am observat ca doar în zona podurilor sunt puse, dar nici acolo complete.
Problema rămâne la Jitaru ca să încheie cu absolut toate lucrările.
La cât a plouat de ieri de la ora 19 și cât încă ploua nu știu ce ar putea sa mai facă câteva zile.
De data asta chiar a plouat toată noaptea ca vara.
Chiar de reușesc sa termine sa dea în trafic ei nu încheie cu totul ce tine de acest tronson.
Rămân sa facă reparații ale drumurilor de care s-au folosit pentru a lucra la DEx12.