Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 13 Guests are viewing this topic.

dumbravaandrei

@danutzu_1069 m-a derutat al doilea rand de aerisitoare (stiu ca nu se numesc asa) si faptul ca structura e copy-paste la maxim 100m... parea cam suspect sa fie asa de aproape magistralele de gaz.

Cat despre inclinometre, sa nu subestimam subteranul din zona aia, ca-ti poate aparea apa de desubt aproape oricand...
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

oneLess

^^ Ne-a mai fluturat un coleg normativul, când intersectezi în față un drum important DJ sau DN, se trece localitatea cea mai importantă din zonă! Restul sunt opționale. Scrisul se plătește și el la cm pătrat!

carutasul

uniunea asta ne-a legat dopul de sticlă (aparent unii suferă profund) dar nu a putut standardiza indicatoarele :)

nedcatalin

Problema e ca mai devreme la nodul DN6 apare Targoviste. Inteleg ca decizia de a face nod la Dragomiresti este probabil dupa, dar puteau pastra Targoviste si apoi Dragomiresti Deal.

slartibartfast

Pare o inconsistență. Semnalizarea pare gândită ca având direcții principale Ploiești/Brașov, Constanța, Giurgiu și Pitești; și direcții secundare între ele respectiv Urziceni, Oltenița, Alexandria și Târgoviște. Semnele de ,,înainte" ar trebui să aibă doar câte una principală și una secundară, dacă nu două principale. ,,Dragomirești Deal" pare scoasă din burtă; ar trebui să fie doar pe direcția de ieșire din nodul pe care se iese înspre acolo.

service4

Dacă era așa, atunci trebuiau să pună Joita, giratoriul este în comuna Joita, până la Dragomirești mai ai ceva de mers

dumbravaandrei

Cred ca filtrul la indicatoare e destul de simplu... daca e irelevant (ori ca e confuz, ori ca nu contine informatia relevanta/necesara), atunci e clar degeaba si nu va produce efectul scontat.

Bine, aici tine si cat de bine cunosti zona si ce e relevant pentru zona respectiva. Poate ca administratia locala isi cunoaste mai bine cetatenii si fluxurile de mobilitate din zona ei. Cum e de inteles ca o firma de la naiba in praznic va lua "ruleta", va trage o raza pe harta si de acolo va pune toate tampeniile. Trebuie putin de KYC si la capitolul semnalizari rutiere.
Eu as face un sistem si mai simplu pentru indicatoare pe strada:
- Prima pozitie, CNAIR desemneaza o directie de mers.
- A doua pozitie, CJ-ul (sau Agentia metropolitana pentru Bucuresti) desemneaza urmatoarea localitate pe coridor, relevanta pentru ea
- A treia pozitie, Primaria UAT-ului pe care se afla nodul, desemneaza urmatoarea localitate relevanta.

Fiecare pozitie poate contine doua localitati, dar pe indicator sa nu fie mai mult de 5 linii.
Asa, putem impaca si capra (lung-parcurs) si varza (traficul local), dar mai ales lupul (mediu-parcurs/zone industriale)
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

PaulS

[5.04.2025] Autostrada A0 Bucuresti, Lot 3 Sud Complet
Popescu Vlad
10 zile...  :lol:

carutasul

acum, dacă ar fi ei firmă serioasă, chiar și mai sărăcuță așa... la DJ401A au plăcile de racordare turnate, în câteva zile ar putea da drumul la trafic ( bănuiesc că nu îi lasă fără parapeți dar și ăia se pot monta în două zile...) . La Țegheș lipsește o placă de racordare (dacă n-au turnat-o între timp :) ) dar ar putea să o toarne și pe aia săptămâna asta.
După aceea vedem, urmează Paștele, nu știu când fac pauză și când reîncep...

shogom

^^:lol:  :lol:
Intro ul e perfect!
Sumarizeaza toata bataia de joc cu care au tratat proiectul ăsta.

Voicu

Ei, și voi acum... Omul a zis 10 zile "dacă totul merge bine". Se pare că nu a mers, pe cine mai miră?  :lol:

De ce a rămas marcaj galben?

Puffyk 1

Ăștia râd de mine!!! Au dat iar drumul la semafor între cele două poduri!!! Și era și o mașinuță de montat parapeți în stânga, sens Bâcu... Ora 18....

FlorianNH2025

Buna ziua! de nodul A0-DJ200 nu se vorbeste nimic? Am auzit ca multi au schite care si cum vin bretelele dar nu am gasit nimic oficial, doar vagi progrese si documentatii fara niciun plan. multumesc!

Radu_A

hai ca scapam, sfarsit de mai in cel mai rau caz...nici nu stiu de ce ar mai sta aproape 2 luni pe el...hai sa mai scoatem traficul de pe Iuliu Maniu...in sfarsit
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

danutzu_1069

@FlorianNH2025, de ce sa vorbești despre ceva ce nu exista?

Care sunt aia multi care au schițe? Si de ce ai face un nod asa de aproape de nodul cu A3 si cu DN2?

E prima data când aud de un nod aici....

Din carioca, oricine poate sa facă...

@Radu_A, nu-l scoți de tot, pentru ca rămâne traficul care merge spre partea de nord a Bucureștiului... și mai este traficul celor care stau în București dar lucrează în afara lui, dar și invers...