Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 13 Guests are viewing this topic.

voicul

^Vesti de la TV, ziare si internet: A0 sud se deschide la final de 2024 - spus din gurile celor de la Minister.
Bine ca suntem in Aprilie 2025 si ...

Vestile din targ ... ce sa zic si ei:
- Baaa de data asta vrem sa intarziem santierul cu 2 ani! ... pentru ca toti prostii se zbat sa il termine inainte si noi vrem mai cu mot!

adix

panzer

Va rog mult pe cunoscatori, ne explicati si noua celorlalti (profanii :) ) tehnologia folosita de CCECC la podul de la DN2? La capete cel putin pare ca grinda este mai scurta si nu sta direct pe aparatele de reazem ci mai degraba pe suporti.

Este cumva similara cu tehnologia folosita de Aktor tot la CF, aici pe A0. Unde apropo, nu ii vad sa se grabeasca cu rosturile de dilatatie. Cumva nu mai este nevoie de ele?

Multumesc frumos.

M_Z

@panzer

Ai două tabliere cu grinzi continuizate pe cate 4 deschideri.
Grinzile se montează pe niște cuzineți provizorii din beton.
După se execută antretoaza care înglobează capetele grinzilor (se vad mustățile in capătul grinzilor) și placa superioară a izolatorilor seismici. Apoi se scot reazemele provizorii.

Unde vezi un singur rand de reazeme pe rigla pilei iar grinzile au mustati la capete acolo e sistemul acesta de grinda continuizata.

Unde ai doua randuri de reazeme si grinzile sunt inchise la capete e simplu rezemat cu continuizare la nivelul placii de suprabetonare sau foarte rar cu rosturi intre fiecare deschiere.

Unde nu ai reazeme, ies armaturi din rigla pilei si din capetele grinzilor acolo ai cadru.

La aktor ai simplu rezemat cu continuizare la nivelul placii pe partea de grinzi din beton si grinda continuizata la tablierul metalic de peste liniile cf.

si da, trebuie montate rosturile atat pe capetele pasajului la culei cat si la limita dintre tablierul metalic si cele doua tabliere pe grinzi din BAP. total 8 rosturi (4 x doua cai) cel putin.

adix

panda_no 5

La UMB pe A0, filmare pe 08.04, filmare pe 09.04 si totusi se vede avansul cu ochiul liber la mai multe categorii de lucrari.

vm75

Par sa fi luat subcontractori pentru carat pamantul pentru terasamente. Cred ca in toata filmarea e o singura basculanta portocalie la carat pamant, in capatul dinspre A2, in rest sunt cateva basculante lungi albe si albastre. Sa vedem cand vor ridica grinzile la pasajul de la DJ301. Dupa cat de frumos asfalteaza spre DN3, ar avea sens sa mute inapoi traficul pe DJ301 si sa finalizeze in 2-3 luni toata portiunea de la DN 3 la culeea nordica a podului de la Cernica.

PaulS

Autostrada de Centură București #A0 Nord Lot 3 | Complet | #CCECC | 2025.04.09
Construim Romania

PaulS

AUTOSTRADA A0 Nord lot 3 DN2 Afumati - DN3 Cernica | Stadiu lucrari 09.04.2025
Raducu P Drum

adix

Mai vin si eu cu filmul meu 😅

carutasul

Am trecut azi pe la DJ401A și la Țegheș doar în fugă, pe drum spre casă ca de obicei.
La DJ401A i-a prins ploaia la asfaltat, cred că era stratul de uzură pentru că era la nivelul șoselei județene. Cred că au asfaltat înainte pentru că ploaia a început când eu eram deja în trafic și finisoarele stăteau. Tot cu semafor, devierea s-a stricat de tot, cred că și semafoarele s-au decalat... Ce nu am văzut- parapeții pe pasaj. Cum bănuiesc că nu dau drumul fără ei, o să mai dureze, sper doar câteva zile. La Țegeș părea că e cam același lucru, au așternut cel puțin un strat de asfalt pe ambele rampe dar tot așa, nu se vedeau parapeți. Nu am luat cardul din aparat, dacă am timp mâine scot câteva poze dacă se văd bine, că am prins ploaia...

tom_sawyer

Autorizatie nr. 26 - ,,Autostrada de Centură București, km 0+000 – km 100+900, Sector Centura Nord, km 0+000 – km 52+770, Lotul 3: km 39+000 – km 47+600, Etapa a IV-a, km 41+230 - km 47+600"

Publicat: 04 Aprilie 2025

MT

cristian12

La nodul cu DJ200 eu as fi facut bretea conectata la giratoriu numai pe partea stanga a drumului, pastrandu-se bifurcatia dar care nu mai este pe o parte si pe alta a podului ci numai pe o parte, asa cum este aici.

rocklee

O intrebare...intrebare lotul 3 si lotul 4 ...va fi nod sau nu... :|  8)

dumbravaandrei

Va fi nod, dar acesta va fi executat printr-o licitatie separta, dupa ce termina UMB si CCECC. Parca acordul de mediu lipseste la acel nod si lansarea licitatiei.
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.