Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 9 Guests are viewing this topic.

oneLess

^ Hai că s-a discutat și au fost ceva idei, nu știu dacă și schițe, de o descărcare temporară acolo la DJ200.
Dar nu nod și nu a ieșit!  :)

cosminn

Am auzit de la un amic care lucrează în administrație că cei de la CJ Ilfov s-au angajat că vor face bretele de urcare / coborâre + două ronduri la intersecția cu DJ200.

slartibartfast

Adică o improvizație periculoasă, ca la Gruiu? Sper că nu. Dacă tot încep de la zero, ar face bine să gândească un nod corect. E drept că și la Gruiu nodul adevărat este încă în chinurile facerii, dar sper că e învățată lecția că în construcția de infrastructură graba aproape întotdeauna strică treaba.

cosminn

Mi-a trimis imaginea asta

Powered by API/PUM imgur uploader

pentium10

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

cosminn

Mulțumesc frumos. M-am descurcat :)

Puffyk 1

Vesti de prin targ....se pare ca Pizza vrea sa termine cu 6 luni mai devreme....
Aduc in continuare muncitori, unii cred ca vor fi racolati chiar de la Aktor... aia 20 care sunt tot mutati de colo-colo....
Informatia vine din interior! Sa dea Dumnezeu sa se materializeze....

GAC

cred ca glumesti, pizza sa termine cu 6 luni early. poate vrei sa spui ca termina mai repede cu 6 luni ca pe L1 A10... asa ar fi mai realist.

dumbravaandrei

Au vrut si pe A7 cu 6 luni inainte. Uite ca nu li s-au indeplinit dorinta. Istoria ne demonstreaza ca nu sunt premize nici ca pe A0 sa li se indeplineasca dorinta.
Insa, trebuie sa recunoastem, ca pe A7 au avut o viteza mult mai mare decat pe A10.
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

naivu

6^ nu înțeleg de ce bretelele din dreapta nu intră în spațiile de servicii (cam cum e la Pianu pe A1 lângă Sebeș) și apoi să folosească banda de accelerare/decelerare a acestora.

Feri

Autostrada A0 Lot 4 Nord, UMB. Monitorizare Lucrari Infrastructura 05.04.25 - BabaDog

slartibartfast

@cosminn așa da (cu comentariul lui @naivu -- integrarea parcării în nod nu ar trebui să fie anatema, există în mai multe noduri destul de elegante în destule locuri)

M-am mai uitat puțin pe forum și acesta este acel "N1" care este menționat pe topicul de Drumuri Radiale, aflat acum în faza de elaborare SF/PAC/PTE.

M_Z

din PD162. deci ori e la distanta de minim 2 km ori accesele sunt comune, vezi DR1 nod la A0.

oneLess

^ O să lucreze sub trafic aktorii la parcarea aia pentru că DR1 se va da în circulație înainte să termine ei parcarea !  :((

adix