Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 30 Guests are viewing this topic.

M_Z

Sunt curios ce explicații a avut consitrans pentru cum arată betonul acela și de ce nu trebuia demolat. Asta in raport cu atitudinea pe care au avut-o cu alarko pe lot 1.
Dar acum că nea scrio a scapat-o pe public poate se întâmplă o minune.  :lol:  :lol:

danutzu_1069

Se repara cu lapte de ciment... :lol:  :lol:

M_Z

La ce e acolo nu. Nici măcar să acoperi nu poți doar cu lapte de ciment.
Mai ales că în betonul acela trebuie prins și parapetele.

voicul

Cetatean

Horror. Neconformitati? Consultanta? Diriginte? Rte?
Vai de capu meu. Lasa boss,ca nu se vede, baga asfalt peste.

O lucrare oarecum similara,la trotuar au aparut fisuri,la cateva zile dupa betonare. Vara,august,desi a fost udat,tinut cu geotextil,acoperit,tot a fisurat. C35/45. Am luat ceva materiale de la sika si le-am inchis. A costat destul de mult. In cazul meu,betonul a fost vopsit,nu s-a pus asfalt.

ioans

Pai la ce cofrag au facut cu scandura de brad asta este rezultatul. S-a lasat cofragul cand se usca betonul si a crapat pe langa armatura. Complet compromisa lucrarea.

M_Z

Prea multa apa in beton.

Cetatean

A mai bagat buaetii beton la o fundatie de casa langa...si l-au lungit cu apa :))

adix

danutzu_1069

1. Buda roz... rezista... pana in ultima zi  :lol:  :lol:
2. In ultimile cadre se vede si semnul de sens giratoriu despre care pomenea (ex)colegu' ... in mesajul criptat

Puffyk 1

Este absolut clar. Se va merge in acest stil linistit, cu mutari de echipe de colo-colo pana spre inceputul verii, cand vor inaugura si acest lot. Asta a fost strategia inca de la inceput, niciun moment nu s-a pus problema unei schimbari in bine... Acum...ca o fi fost politica motivatia alegerii acestui constructor...ca a fost vorba de parandaraturi...acum nu mai conteaza. Mai e putin.....
Vorba unui coleg, cred ca este singurul lot in istoria acestui forum in desfasurarea caruia i-au fost numarate constructorului podurile, marcajele....pana si suruburile!!!
Spor sa avem!!!

dumbravaandrei

Am vazut structurile astea spre capatul catre lotul 2. Acolo e conducta de gaz sau inclinometre?

Mai e o structura identica 100m mai jos de asta

Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

danutzu_1069

Conducte de gaz... ca inclinometre n-au ce inclinație sa măsoare...
Mai sunt și "țepușele" alea galbene care "marchează" locul.... ca e cu gaz.

carutasul

sunt conducte, am pus eu poze de acolo anul trecut când se făcea devierea. Posibil să fie și de petrol unele că sunt câteva sonde în zonă.

ddfab

6^... de semnalizare nimeni, nimic? in nodul A0 cu A1, daca nu iesi spre Bucuresti, mergi inainte spre Ploiesti( corect) si Dragomiresti Deal...? :bash:
daca tot au vrut sa umple acel panou, puteau alege Brasov, Buzau... de care a mai auzit lumea...