Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 12 Guests are viewing this topic.

mike_us

^De acord, cheia este dată de cum evoluează lucrările la podul de peste lac. Totuși, au început aproape imediat cum au putut intra și au adus foreze. Au la dispoziție 6 luni până în martie, hai să le dăm 2-3 luni să vedem cum progresează pe lac.
Însă, undeva la început de 2026 ar trebui să fie fezabil atât pentru chinezi, cât și pentru UMB.Cu toate frustrările noastre și cu lipsa de răbdare, oarecum normală, A0 începe să capete formă.

voicul

Dar sa zicem ca pana in Martie termina pilonii. La 80 de m distanta intre ei si cum lucreaza UMB eu zic ca e plauzibil.
Dupa ... se mai sare peste AM? Adica nu se va mai lucra in lac ci peste lac?
Si daca daca ... atunci nu vad de ce nu ar termina anul viitor (evident daca se si lucreaza cu spor).

Hercule

Intrebarea cheie e daca la primavara vor trebui sa scoata pamantul pus pe lac.
Daca da, intr-adevar nu mai ai ce cauta acolo si poti lucra eventual incremental de pe pod.
Daca pamantul ramane, nu vad motive de a nu se lucra mai departe. (doar poti speria pasarile)
Deșteaptă-te române!

adix

Puffyk 1

Multumim colegului..... Dezolant.....!!!!

Spadan

Imi cer scuze daca s-a mai discutat asta, dar momentan nu gasesc in paginile anterioare.
Din ce vad, acum lacul de la Cernica este cumva "astupat" pentru lucrari. Cum trebuie sa arata dupa finalizarea lucrarilor? Se va reveni la lac sau se va pastra doar un canal?
Merci

danutzu_1069

Se aduce la starea inițială.

BIGRED1984

^^ sunt sanse sa termine si UMB si chinezii inaintea Aktor.

hefaistos

Nu, sa nu exageram. Aktor, dacă tinecritmulvtermina în vara. Ca înseamnă mai sau septembrie om vedea.
Despre UMB și chinezi, sfarsit de 2025 e termen extrem de optimist.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

gruia88

Am o intrebare ca nu ma elucidez pe harta API , Chinezii de pe lotul 3 Nord au construit vre-un metru de autostrada sau doar drumul de legatura de la capatul Lotului 4 si DN2 ?

miahi

Sunt vreo 200-300 m noi construiti pana la breteaua de iesire.

mike_us

@gruia88 Se vede și pe filmări că mai există o mică bucată de autostradă între ceea ce a terminat UMB și bretea. Cred că, în total, cu ceea ce a fost dat deja în trafic de UMB, se adaugă aproximativ 9-10 kilometri la A0.
Să vedem anul viitor cât le va lua să termine tot nodul.

dr4qul4

Parca pentru restul lotului (chinezii) au primit AC doar de curand
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Telvanni

Quote from: Telvanni on November 18, 2024, 08:50:13 PMPrimim o descarcare provizorie in DN2?  :excited:  :excited:

Ha! Ce ma bucur ca am mirosit-o!  :p

Sorinus

Legat de descarcarea la DN2, vom avea si iluminat functional pe bretea? Ar fi super util, mai ales pe vremea asta. De asemenea, de ce n-au pus si parapeti laterali,  breteaua pare la varianta finala.