Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 13 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

Pare ca este un giratoriu simplu, cu 3 intrari / iesiri, cu banda de ocolire pe directia Urziceni.
Nu stiu daca ar avea sens sa ramana definitiv.

Hercule

Giratoriul este util atat timp cat va fi doar descarcarea dinspre nord. Cand lotul va fi finalizat, giratoriul va trebui sa dispara, altfel se vor crea blocaje si conflicte in circulatie.

Cu giratoriu era suficienta o singura trompeta!
Deșteaptă-te române!

danutzu_1069

Asta stim prea bine noi intre noi, dar oare scriosteanu este constient de asta?
Nu cred ca este vreun coleg de forum care sa sustina giratoriul definitiv.
Nu prea, daca vrea sa-l lase definitiv..

In mod normal, daca este provizoriu, ar trebui sa fie din bidoane, daca se apuca sa-l faca cu borduri si spatiu verde...aleluia,, ramne definitiv.

Mai este o mica chestiune, poate sa ramana giratoriu, doar ca punct de intoarcere, fara iesire spre A0

Vlad94

Pentru a te intoarce poti folosi cele doua trompete. Nu e elegant, dar macar nu se creaza conflicte suplimentare.

danutzu_1069

Ne gandim ca poate vor sa intoarca vehicule categoriile care nu au voie pe autostrada.

Ok, se poate face giratoriul pentru intoarcere, in alta parte.

De exemplu ar putea sa-l faca la intersectia cu str Moara Domneasca.

gruia88

Am vazut filmarea cu descarcarea de pe Dn2 , nu stiu daca am inteles totul dar dupa cum arata mai vor sa deschida anul asta?Mi se pare destul de avansata descarcarea plus legatura .

gicu

La cum arată acum s-ar putea deschide în 2 săptămâni fără probleme.

roberthpop

Poate monteaza si grinzile peste DN2 ?
Roberth Pop

danutzu_1069

Pentru asta trebuie oprita circulatia pe DN2. Probabil se va face noaptea, si ar fi de preferat inainte sa dea și n circulatie provizoratul.
Grinzi trebuie ridicate si pe următoarea deachidere spre Cernica

hefaistos

La cum auvtras dungile alea galbene, multe, multe, as zice ca se grăbesc totuși sa deschidă anul asta. Deci, grinzi, predale, suprabetonare, după.
Zic și eu...
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

oneLess

Cuzineții spun că avem clasica supratraversare, cu grinzi metalice peste 3 deschideri, deasupra DN2, restul sunt de beton.
Pe astea metalice nu le au în șantier încă. Și dacă le mufează Baxcom ...

adix

ioans

Bănuiesc ca cele 10 țevi din beton depozitate lângă foreză vor deservi acel canal de ape pluviale. După lungime cred ca vor fi doua rânduri de țevi. Avansul este cel cu care ne-am obișnuit, prin mai iunie poate avem șanse de circulație si in toamna finalizat. Pe A10 încă mai lucrează si acum.

Telvanni

^
^
Care e rolul celor doua structuri? Vad ca intre ele e un canal de desecare, de ce nu avem o singura structura pe aliniamentul canalului?

xenotium2

Joi se deschide ciotul intre DN2 si muzeul A3-DN2 (A0N3) Sursa : FB Irinel Ionel Scriosteanu