Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

GIV

dr4qul4

De ce ar pune parapeti? Cred ca breteaua e la 1m de sol si e camp in jur. Nu patesti nimic daca iesi cu masina in decor. La 30km/h s-ar putea sa nu pateasca nici masina ceva
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adix

Salut!
In scurt timp pe Public.

rocklee

Salut am si eu o întrebare...la un moment dat autostrada taia o strada in doua... undeva langa o padure in Corbeanca... pe lotul 2 UMB...li sa permis sa treaca peste corpul Autostrazi...pana la inaugurarea nodului de pe lotul 3...

Li sa promis ca le vor face un pasaj....
Întrebare...li sa facut acel pasaj

kola

Am trecut zilele trecute pe acolo și da, se poate trece, doar că pe corpul autostrăzii. Nu se lucrează la niciun pasaj în vecinătate.

VladVulpe

Quote from: hefaistos on December 04, 2024, 02:55:55 PMNu, sa nu exageram. Aktor, dacă tinecritmulvtermina în vara. Ca înseamnă mai sau septembrie om vedea.
Despre UMB și chinezi, sfarsit de 2025 e termen extrem de optimist.

Conform CESTRIN , in data de 04.11 aveau 74% progres fizic .. probabil acum la o luna distanta au ajuns la 75% . Media lunara din 2024 a fost undeva la 1.4% , daca isi pastreaza acelasi ritm o deschidere va fi candva in 2026.

@rocklee  acel drum ( str Codrului) care acum urca pe corpul autostrazii este in bucata de la DN1 spre A1 ( in directia lotului 1 nu 3) acolo acea bucata va ramane muzeu pana cand italienii o sa isi termine lotul  1 nord.. ar mai fi timp in 2-3 ani sa se faca pasaj :)

al3x

@rocklee

Pasajul care li s-a promis este pasajul de pe lotul 1, la cativa km mai la vest: