Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 20 Guests are viewing this topic.

adix

ovicor

La inceputul filmarii, acel indicator AO inainte, parcare la stanga?!?!!!

stangabriel

Si eu am vazut asta, cred ca se refera la circulatia in parcare, cu ocolire prin spate.

Parca ultimii 500 metri de terasament de autostrada de aici sunt cei mai migalosi de facut.

Multumim de filmari.

danutzu_1069

Claudiu T.

Salut. Intrebare: parcarile astea de pe A0 sunt si pentru TIR-uri sau doar de scurta durata ptr auto sub 3.5t? Apreciez acele banci cu mese acoperite incluse in proiectul parcarilor.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

mirceaeliade

^La parcarea intre DN4 si DN5 am vazut mai multe tiruri in parcare.  Propabil nu sunt parcari securizate, dar au 100% locuri delimitate pentru tiruri.

Spadan

Pentru cei care stiu mai bine: banda de accelerare care vine din A0 pe sensul spre Bucuresti al A2 este cumva prevazuta sa ajunga pana in centura veche?
Stiu ca poate suna aiurea intrebarea, dar un multe zile coada celor care intra de pe A2 pe DNCB se intinde chiar si pe banda 1 a autostrazii.
Multumesc

Deutschländer

^^ Au si pentru TIR-uri. Sa vade in clip-ul lui @adix.

Sergiu25

Nu stiu cand s a intamplat exact, eu am trecut aseara, dar s au deschis cele 2 parcari de pe A0 sud langa DN4!   :thumbsup:

Legat de lotul Aktor, parerea mea e ca desi acum chiar exista o mobilizare mult peste ce am avut in ultimul an(dar departe de ce am vazut pe Chetani, A0 nord L2), se va ajunge pe la 85% pe la finalul anului si ni se va promite vara urmatoare.
Desi si eu sunt extrem de interesat sa fie gata acest lot si cred ca half profile poate sa fie o solutie asa cum a spus Ionut, nu o sa vedem asa o implicare, nici de la stat, nici de la aktori.

Ady_ro

VladVulpe

Din pacate articolul este o reclama..nu realitatea (probabil platit) . Se vede clar din filmarile de aici de pe forum stadiul santierului.. pe care personal il evaluez la maxim 50% ..

Claudiu T.

BALARII !

,,Am asigurat personal Guvernul României că vom fi gata până la sfârșitul lunii august, începutul lui septembrie", a declarat recent Alexandros Exarchou, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație și CEO al Grupului Intrakat, din care face parte constructorul Aktor SA.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/foto-aktor-continua-progresul-lucrarilor-pe-a0-bucuresti-sud-lot-3-apropiindu-se-de-pragul-de-70-executie-21615678

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

EugenRo

Opriti-i ca astia termina treaba!  :lol:  :lol:

Alexandrei22

Am mai intrat pe live urile unor muncitori pe TikTok de pe A0S3 și pe toți pe care i am întrebat au zis ca termină anul ăsta, unul a zis în toamnă chiar. Acuma ce să zică și ei, logic😂

adix