Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 13 Guests are viewing this topic.

Ionut

Primarul A.B... CD! :o :lol:
Băi eu trebuie să dorm, dar prea mă distrez!

Costi

Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu.
Despre nodul rutier din comuna Clinceni era vorba. Era logic la cine ma refer.
Pentru distractie, va recomand timesnewroman...... :D  :D

bZ1-

adevarul ca aceasta mega metropola pe nume Clinceni este demna de a-i retine numele primarului.....
revenind la lucruri mai serioase - de ce ni se pare prea optimist sfarsit de iulie pe lotul Alsim? avand in vedere ca au trecut peste problema de la placa de suprabetonare eu personal nu vad ce-i mai incetineste.

Konter

0 grinzi pe unele structuri, utilaje putine, asfalt lipsa, nu mai zic de parapeti, semnalizare sau alte mărunțișuri. Iese din discutie anul asta.

adix

Puffyk 1

Saracii oameni....vin niste temperaturi cumplite!
Nu puteau sa traga tare toamna-iarna-primavara?!?.... Ii omoara acum la 38 de grade!!!

adix

^^^ Konter
Materialul asta pus pe canalul Aktor este copiat de la mine, fara nicio intrebare...

kitsune

Păi... copyright infringement și îl dai jos, că este pe You tube
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

Konter

@adix daca doresti o sa scot link-ul. N-am stiut de filmarea ta si nici n-am banuit ca ar fi asa iresponsabil administratorul canalului. Na, aktor...

Costi

Ca tot vorbeam despre Clinceni, astazi au adus o foreza, A0 cu DC125. Mai era un buldozer care decoperta zona unde se va lucra la pod.
    Solutia pentru care zilele trecute au primit toate autorizatiile si avizele, a transformat podul metalic cu deschidere de 125 m intrun podet mititel cu grinzi din beton armat, cu deschidere de 16 m. Din ce am inteles nu se puteau fora piloni peste vechiul canal de aductiune si au recurs la aceasta solutie. Am avut noroc si era si un inginer acolo care mi-a dat aceste informatii. Din pacate planul il avea in masina care era parcata mult prea departe ca sa mearga sa il ia.
    Au rezolvat si cu linia de medie tensiune care ii incurca acolo, cablurile erau bagate pe dedesubt

Am si cateva poze relevante dar nu am cont  pe niciun site unde le pot pune, asa ca daca exista un binevoitor i le trimit pe mail sa le puna pe forum.

Pentru carcotasi: luati informatia din context, nu mai comentati inutil pe chestiile care nu au nicio relevanta.

(GPS)

(GPS)