Ministrii Transporturilor: propuneri, promisiuni, rezultate

Started by Ionut, November 19, 2018, 11:52:49 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tom_sawyer

S-a ajuns la concluzia că ministerul este "binișor umflat":

Astăzi, 23 aprilie 2024, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului proiect de act normativ:

Hotărâre a Guvernului  pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 370/2021 privind organizarea și funcționarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii

https://www.mt.ro/web14/transparenta-decizionala/consultare-publica/acte-normative-in-avizare/5251-hg23042024sru

Feri

HOTĂRÂRE nr. 600 din 6 iunie 2024
privind alocarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024, pentru suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor și Infrastructurii

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
Articolul 1
Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor și Infrastructurii pe anul 2024 cu suma de 2.838 mii lei credite de angajament și 2.838 mii lei credite bugetare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024, la capitolul 66.01 ,,Sănătate", titlul VI ,,Transferuri între unități ale administrației publice", articolul 51.02 ,,Transferuri de capital", alineatul 51.02.12 ,,Transferuri pentru finanțarea investițiilor la spitale", în vederea achiziționării unor aparate și dispozitive medicale, pentru desfășurarea activității medicale în condiții optime.

alexa_adrian2001

deci nu suport sa il ascult pe Grindeanu...am asa un siktir...
si totusi cred ca deja intra in carti pentru cel mai longegiv la MT.

are asa o scarba cand vorbeste...numa mi-e mi se pare?

elphax

are niste ticuri oribile, sa il vezi seara cand mai apare la cate vreo emisiune, poate pentru ca e mai obosit sau vrea sa se dea mare, parca ii sta flegma in gat si nu poate vorbi normal

tom_sawyer

Declarații susținute de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, în cadrul emisiunii ,,În fața ta", la postul de televiziune Digi24HD. 05.08.2024

https://www.facebook.com/grindeanusorin/videos/474412638736339/?rdid=h7r35gdMcgtIGPIn

- CoBra gata în 6 ani (până face Grindeanu 57 ani)
- PiSi gata în 2027
- A8 gata în 2030

shift2rail

Umbla vorba in târg ca e viitorul prezidentiabil pee-see-dee.

Ionut

Faceți un rezumat dacă aveți timp și nervi, eu nu am nici una nici alta.