News:

Educația pentru riscuri în trafic, lecțiile suedeze!

Main Menu

Asistență tehnică forum și server

Started by Ionut, September 26, 2016, 09:32:33 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

yetiman

Pe IMGUR click dreapta pe poza.
Copy image link

Paste aici. Si gata poza:

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

seby_01

@yetiman , multumesc si scuza-ma ca raspund dupa 100 de ani.

Ce voiam sa zic e ca banuiesc ca mai intai trebuia sa scriu url=... intre paranteze inainte sa bag linkul imaginii ca sa  se vada thumbnailul pe thread (ca asta voiam). Desi in uploaderul pum am vazut ca nu e asa. Am incercat variata asta (cu linkul doar o data, fara url=...) si la mine nu se vede nicio imagine. Doar ca sa ma lamuresc si eu, mai incerc o data.

Asa se vede cand scriu mai intai url= intre paranteze si apoi paste la link:

[url="https://imgur.com/FT6Vthz"]

Asa se vede cand nu scriu url=...:

seby_01

Gata, m-am prins ce lipsea. Pozele nu aveau .jpeg la final. In loc sa dau click dreapta pe imagine, am dat pe punctele alea 3 din stanga sus pe imgur si copy link. Ori ala nu include extensia fisierului.

danutzu_1069

@seby_01 , treaba este simpla daca "lucrezi" la calculator:
in imgur, unde ai pozele, dai click pe poza, si in fereastra care se deschide copiezi continutul campului de sub
"BBCode (message boards & forums)"

si apoi paste aici.

seby_01

Initial postasem de pe telefon, dar sunt sigur ca e asemanator procesul si acolo.

danutzu_1069

Imgur, ca aplicație pentru mobil nu are toate opțiunile din browser de pe PC. Nici măcar in browser de pe mobil nu are toate opțiunile (precum cele descrise de mine)

BIGRED1984

Salut, daca se poate sa analizati 2 chestii 

1. Video-urile Digi24 embedded pe forum au mai nou disclaimerul de cookies si chiar daca apesi pe 'ACCEPT TOATE', ramane disclaimerul peste, practic nu se poate vedea video; solutia este sa apesi pe 'Vreau sa modific individual ..', dat pe 'refuz toate' , vazut video ..dar cand revii pe pagina, este iar acolo, practic nu se salveaza cookies prin embedded ..e destul de frustrant

2. Am observat ca fiecare topic ca are optiunea 'Not following', ceva ce cautam de mult. As dori aceasta functionalitate la nivel de clasa/sectiune/sub-board, astfel incat sa nu mai apara in 'Unread Posts'  ..de exemplu sa pot pune pe 'Not following' toata sectiunea Feroviar ...sau Feroviar/Linii ..si sa nu mai apara la  'Unread Posts'

Merci

dr4qul4

Unde ai gasit "Not Following"?  Sau te referi la "No alerts or email" ? Stiu ca am bifat asta dar tot apare cand apas pe "all unread topics".
Ideal ar fi sa nu apara mai apara nici acolo
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

danutzu_1069

@BIGRED1984 , cel mai bine marchezi subiectele (receive alerts) pe care vrei sa le urmaresti, si folosesti "updated topics"

BIGRED1984

@dr4qul4 in cadrul unui topic, , daca apesi pe acel "No alerts or email"  apare si optiunea 'Not following', dar doar la topic, la board /sub-board nu exista.
@danutzu_1069 o sa vad daca este ceva fezabil pentru filtrare

tom_sawyer

Am incercat sa postez in topicul dedicat ca s-a semnat contractul pentru centura Pucioasa-Fieni, dar nu-mi apare postarea.

FMFM

tom_sawyer

Înseamnă că problema e la mine, pentru că nu le văd.

FMFM

Just checked, nici eu nu vad postarile tale in topicul dedicat.

Ciudat fenomen, in topic nu apare, dar este vizibil in postarile recente.

tom_sawyer

Da, și la mine apar în lista de postări dacă caut la profil, dar nu apar în topic.