Asistență tehnică forum și server

Started by Ionut, September 26, 2016, 09:32:33 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ionut

Vezi că (și) pe telefon ai buton YouTube. Dai pe el, paste URL din YouTube. Ok. Pam Pam generează singur tag-urile.

kitsune

N-am zis că nu am. Dar telefonul e mic, degetul e mare  :lol: . Îmi iau tabletă.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

danutzu_1069

^ adică... cârnăciori..., zi-le pe nume .. :lol:  :lol:

Hercule

Exista vreo posibilitate ca harta proiectelor de infrastructura sa intre cu alte optiuni default?
Adica mie mi-ar place sa vad doar rutier inclusiv proiecte propuse, iar feroviar sa nu se afiseze.
Eu personal mi-as salva un asemenea link, nu vreau o modificare pentru tot forumul.
Deșteaptă-te române!

cristi5

@Hercule exista. Incerc sa las harta lui Theodor care e si el ocupat. Ne intalnim saptamana asta si ne uitam pe Todo

oneLess

Poate se poate pitula și layerul ăla cu anii care acopera aiurea și la întâmplare viaducte, noduri ... Poate pe check-box-ul cu limitele de lot .

26ld

In ultima perioada observ ca nu se mai incarca pozele incarcate pe imgur de pe forum. Apare eventual link la GPS, un spatiu mare unde trebuie sa fie poza, dar atat. Am incercat cu chrome, firefox si edge. Mai are altcineva problema asta ?

pentium10

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

26ld

mirceaeliade

Nu stiu daca o fi buna, dar o idee am avut si eu: in loc sa fie sterse mesajele offtopic/batatoare de camp, poate mai util sa fie mutate intr-un thread tip "groapa de gunoi" [cum e "In parcare" acum dar pt mesaje chair inutile].  Motivatia ar fi ca daca cineva are mesajele sterse, nu prea are sanse sa realizeze ca a incalcat vreo regula, si sa "invete" sa nu mai repete. Asta pentru ca in prezent mesajele dispar in neant si chiar daca tii minte ca ai scris ceva, putin probabil sa tii minte ce anume ai scris exact care sa intre la categoria batut campii.  Nu stiu daca asta ar implica un volum de munca suplimentar pentru cei care tin forumul curat.

traveler

Este o idee bună, dar apropo nu sunt un fan al modului în care unele mesaje sunt șterse chiar și atunci când în mod clar nu este offtopic.... face să pară că modul în care este considerat mesajul depinde doar de cine îl postează...  :|

Hercule

Quote from: cristi5 on April 03, 2023, 11:59:28 PM@Hercule exista. Incerc sa las harta lui Theodor care e si el ocupat. Ne intalnim saptamana asta si ne uitam pe Todo
Multumesc! Functioneaza perfect.
Deșteaptă-te române!

tom_sawyer

Quote from: Ionut on September 18, 2011, 07:09:15 AMAtasat gasiti NORMATIVUL pentru proiectarea AUTOSTRAZILOR EXTRAURBANE - Ind. PD 162-2002.
Este atat normativul vechi (Ordinul 622/23.10.2003) cat si revizuirea din luna august 2015.

"File not found"

oneLess

reed

Salut,
Stiu ca este un folder projects pe server unde se pot gasi documentatiile samd.Puteti sa imi dati linkul?Mersi anticipat
L.E. am gasit
https://pum.project-online.se/doclic/Rutier/Autostrazi