News:

Tur de forță pe A0, 12-13 martie:
A0 Sud 3, A0 Nord 1.

Main Menu

Drumurile vecinilor Romaniei

Started by Cristi232, May 07, 2012, 03:49:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

penad2007

Quote from: user201 on June 10, 2013, 09:32:59 AM
Noi imagini și filmări cu lotul 1 Struma, lot pe care bulgarii doresc să-l deschidă circulației cândva în Iunie anul acesta( se preconiza 17 Iunie ) găsiți pe SCC
Lucrurile par aproape gata, dar nu sunt gata, prin urmare nu știu exact ce să zic legat de deschidere în Iunie.
Bine ca se misca vecinii si noi stam ca prostii.

degrize

Ceea ce mi-se pare interesant, asa cum spune userul Velbujd, este ca inginerii si constructorii lotului 1 A3 Struma urmaresc postarile de pe SSC. Multi useri i-au felicitat si le-au urat la mai mare, si cu lotul 2. Oare inginerii si constructorii de la noi arunca cate o privire pe SSC sa vada cum bulgarii isi fac autostrazi, si noi nu prea?

doryan93

user201

Din câte se pare, între timp, bulgarii au deschis nodul de la Dolna Dycania, un prim pas spre terminarea lotului 1 Struma ( un video se găsește pe SCC aici ).

De asemenea se pare că au deschis circulației o altă supra traversare necesară terminării lotului, după cum se vede în prima imagini de aici. Mai multe imagini cu stadiul lucrărilor se găsesc aici și aici.

P.S. Și mai multe poze cu același lot1 Struma se găsesc aici, aici și aici.

penad2007

Uitati-va un pic la comunitatea fanilor din Bulgaria. Cind unul posteaza niste poze, in medie sunt  minimum 32 care dau like-uri, la noi daca se string 10 insi.
de aceea inclin sa cred ca aceasta comunitate este mult mai mica in Romania.

user201

Un update cu filmarea lotului 1 Struma și câteva imagini se pot găsi pe SCC aici. Deși lotul pare aproape gata, cred că vor mai trece câteva săptămâni până la deschidere.

panda80

Pai si pana acum nu trebuiau sa plateasca taxa de drum? Nu prea inteleg stirea asta.

florin74

Quote from: panda80 on July 01, 2013, 12:05:42 PM
Pai si pana acum nu trebuiau sa plateasca taxa de drum? Nu prea inteleg stirea asta.

Acum se plateste si pentru acces pe drumurile nationale, cred ca inainte plateau doar pentru autostrada.

Ionut

Redox

Diferenta e ca la ei vor platii doar autovehiculele cu masa mai mare de 3.5t, la noi platesc toate.

ciprebbe

Ceva imagini recente de pe M0 de la Unguri cu viitoarea centura upgradata la 3 benzi/sens aici (merita link-ul pt imagini si nu pt comentariu).
Termina cu betonul luna asta si deschid circulatia in septembrie.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

lautaxi

Au terminat bulgarii Sofia-Burgas? Merg la mare pe autostrada sau mai au de lucru?

cezar-mario2012

Duminica am fost pe Trakya, nu era terminata, inca se lucra. Conform cu Novinite.com circulația se va deschide pe data de 15 iulie. IMPORTANT pe tronsonul Burgas-Karnobat nu sunt spații de servicii,  doar la ieșirea din Burgas.  Mai departe tronsoanele Yambol-Nova Zgora și Nova Zagora-Stara Zagora exista spații de parcare dar nu si toalete,  iar prima benzinarie o veti intalni in apropiere de Plovdiv, cam la 20km., intre Stara Zagora si Plovdiv sunt 88km. Eu am plecat din Duni si am mers la Plovdiv, pe portiune Karnobat-Yambol de pe DN lor se ocoleste cam 50km, fata de autostrada. Autostrada nouă este buna, abea dupa Chirpan apar probleme,  sunt multe porțiuni cu griblura, dar se poate merge lejer cu 140km/h.

alecu26

ooo...deci se tin tare Bulgarii. Nu vom avea sansa sa depasim ultimul loc din Europa la km de autostrada efectivi in curand....
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).