News:

Tur de forță API, 12-14 martie:
A0 Sud 3, A0 Nord 1, 4 și 3.

Main Menu

Drumurile vecinilor Romaniei

Started by Cristi232, May 07, 2012, 03:49:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

panda80

Pai bulgarii luna asta mai deschid 16km din A2 (Hemus), 8km langa Sofia si 8 langa Shumen, si 17km din Struma intre capatul actual al autostrazii si Dupnitsa. Si in 2014 au planuiti a deschide in jur de 100km pe care acum se lucreaza (Maritsa+ceva din Struma). Asa ca nici in 2014 nu-i intrecem. Abia in 2015-2016 probabil.

alecu26

eu zic mai incolo de 1015-16. Noi nu deschidem nimic in 2015. (poate doar lotul 3 a lui Impregilo).

In afara de asta...cel mai probabil ii intrecem dupa ce ei vor ajunge la o oarecare saturatie si noi trebui sa continuam spre tinta noastra de 1500-2000.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

cezar-mario2012

Pentru cei care merg la mare în Bulgaria,  zona de sud (Sanny Beach, Nessebar, Sozopol, Duni, etc), drumul ce o ia în sud de la Shumen către Burgas 73 a fost în mare parte reabilitat. Dar circulați cu atentie, sunt zone in care nu s-a așternut asfaltul și zone cu gropi, dar cam 90% din drum este bun și foarte bun, cea ce va face să fugiții cu 100-110km/h pe anumite porțiuni.  Pentru cei care nu au mai fost pe acel drum sa fie atenți la serpentine,  căci drumul trece transversal prin Munți Stara Planina, dar zona mai joasa a lor. ATENȚIE,  nu va luati dupa GPS, câteodată va îndrumă pe direcți gresite, tineti drumul reabilitatiși ajungeținîn Dn lor 6 lângă Karnobat, dacă faceți stânga mergeți pe 6 cu directia Aitos-Burgas, daca faceți dreapta (Sofia) ajungeținîn Karnobat și abea după ce ieșiți din oraș este intersecția ce va îndrumă către autostradă. Uitându-vă pe hartă se pare că merita ocolul. ATENTIE din 73 se face o ramură care merge direct către Aitos, GPS-ul vă va îndruma pe acel drum ca fiind cel mai scurt drum, este mai scurt,  dar nu poate fi numit drum.  Am luat țeapă acum doi ani și vorbind acum cu niște români ce au luat-o pe acolo, nu s-a schimbat nimic. Viteza pe acea secțiunea este in mare parte de 20km/h, datorită calității drumului.
Drumul de la Ruse la Shume este încă în faza de modernizare, dar o mare parte din el a fost finalizată.

Tavi

De deschiderea Makaza Pass se mai aude ceva dinspre greci? Ca inteleg ca balgarii au cam terminat ...

neaguionutu

Quote from: Tavi on July 05, 2013, 10:54:32 PM
De deschiderea Makaza Pass se mai aude ceva dinspre greci? Ca inteleg ca balgarii au cam terminat ...

Am fost la Salonic in perioada 28 iunie - 3 iulie si am vorbit cu cumnatul meu grec de la Salonic si mi-a dat informatii despre deschiderea vamii Makaza si despre drumul Makaza -Nimfea - Komotini .
O informatie nu prea buna pentru toti .

Mi-a spus din nou :

"Grecii nu au banii pentru drum si pentru vama. Mai sunt de construit vreo 5 km de drum. Nu se prevede in curand sa se deschida vama Makaza. Nu se va deschide in 2013. Poate nici in 2014 "

Asta mi-a spus cumnatul meu grec , asa va reletez si eu voua.

Asa ca nici vama Makaza nici drumul Makaza -Nimfea - Komotini nu va fi gata, nu cred ca o vor termina in curand !

O seara buna si toate cele bune !

Tavi

Ciudati grecii astia. Credeam ca vor sa vanda dar se pare ca nu. Nu-i bai. Alegem alta destinatie. :)
Oricum, multumiri @Neaguionutu pentru veste!

neaguionutu

Buna ziua !

Pentru cei care merg pe varianta clasica Sofia - Kulata din 8 iulie va fi o noua deviere in zona Sandansky - Kulata.

Efectiv din 08 iulie va avea loc o noua deviere pe E79 prin Petrich, din cauza lucrarilor de constructii pe lotul 4 din A3 Struma.

Cele doua devieri :

via Petrich
http://goo.gl/maps/m2smU

alternative

http://goo.gl/maps/fU76V

A3 Struma motorway in 7 min b/n Dolna Dikania and Dupnitsa-north. HD video by Galin

05.07. Speed: 140 km/h

http://www.youtube.com/v/BXpRzkLd0zU

Deschideri portiuni autostrazi Bulgaria :

-July 12-th 17km. of A3 Struma between Dolna Dikanya and Dupnitsa North
-July 12-th 35km. of A1 Trakiya between Yambol East and Karnobat
-July 31-st 8km. of A2 between Shumen East na Panayot Volova
-July 31-st 8,5km. of A2 between Sofia Ringroad and Yan

dr4qul4

aproape 70 km in 20 de zile.....

noi daca deschidem atat pana la sfarsitul anului mare minune
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

lautaxi

Quote from: dr4qul4 on July 09, 2013, 09:52:18 AM
aproape 70 km in 20 de zile.....

noi daca deschidem atat pana la sfarsitul anului mare minune
Noi deschidem la Lugoj 25 km, Orastie-Sebes 20 km ,Sebes -Cunta = 20 km si Astaldi la Sibiu 20 km deci cam la fel stam la inaugurari dar suntem 20 milioane de oameni si ei sunt 8.
:D

dr4qul4

ei deschid in Iulie...... crezi ca noi deschidem ceva in august?  :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

MRS

Va rog sa nu mai puneti in antiteza Romania si Bulgaria
Nu exista nicio concurenta intre tari.
Din punct de vedere al dezvoltarii infrastructurii rutiere Bulgaria are drumul ei iar Romania se pare ca si l-a pierdut pe al ei momentan.

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, NO, PL, PT, QA, RKS, RO, S, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CPH, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OSL, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

ciprebbe

Un album foto cu 94 de  poze surprinse de colegii maghiari la 29.06.2013 , cu sectiunea M0-51-M5 de pe bicicleta.
Se vede ca este finalizata calea de rulare, gardul de protectie, o parte din parapete, suportii de indicatoare montati, portalurile montate, detalii de executie...etc.
August finalizare de lucrari, urmand receptia si in septembrie deschiderea circulatiei.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

tonică

Nu stiu daca a mai postat cineva harta, este de pe la sfarsitul lunii iunie, deci destul de curand facuta.
Zona tronsonului in constructie din m43.
De asemenea am localizat si un posibil nod inainte de granita, nitelus mai departat decat cel proiectat in Romania...

Archi

pe ce harti te-ai uitat ca pe google maps nu apare autostrada

ciprebbe

^^^ probabil de pe Digital Globe.

O harta cu ce se munceste prin Ungaria.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe