News:

Tur de forță API, 12-14 martie:
A0 Sud 3, A0 Nord 1, 4 și 3.

Main Menu

Drumurile vecinilor Romaniei

Started by Cristi232, May 07, 2012, 03:49:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

panda80

Quote from: Tavi on December 11, 2013, 01:04:22 PM
Arata bine. Cand se termina lucrarea aceasta se poate circula in regim de mare viteza de la Yablanitza la Dupnitza, nu?
@user201: Ai idee ce termen de predare are?

Din pacate nu, va mai ramane o sectiune destul de lunga in zona de nord 1+1 si destul de proasta. Aceasta portiune este in plan a fi inlocuita cu o autostrada mai aproape de oras, la care insa lucrarile nu au inceput (Northern Tangent). Se spera totusi sa se inceapa ceva acolo in 2014.

Tavi

@panda80: eu am avut impresia ca aceste lucrari sunt chiar la Northern Speed Tangent si nu la ocolitoarea nord.... Vad ca apare un Baumax in poze si Google mi-l pune pe bdul. Vladimir Vazov ...deci, nu este pana la urma lucrare la Tangenta Nord (http://en.wikipedia.org/wiki/Northern_Speed_Tangent_(Sofia))?

user201

@Tavi
Scuze, dar ieri am fost off-line.
Din câte știu eu, este vorba despre 4 km din viitoarea Tangenta de Nord, dar este vorba doar despre porțiunea dintre actualul capăt al autostrăzii Lyulin și drumul spre Kalotina.
Restul ocolitoarei nu știu exact dacă se face prin lățirea celei vechi sau se face ceva absolut nou. Evident e valabil și ce spune panda80, și anume că restul ocolitoarei de Nord este deocamdată 1+1.

P.S.
Userul rudolf.s de pe SCC a plasat aici niște poze cu șantierul M43 ( continuarea autostrăzii maghiar de la Mako spre Nădlac).

Tavi

@user201 & @panda80: multumesc de precizari! Cred ca este portiunea aceea de ocolitoare a Sofiei dintre drumul de Serbia si cel de Grecia. Sper ca am inteles bine acum.

user201

@Tavi Exact despre acea porțiune este vorba.

user201

Câteva imagini de Sâmbătă 21 Decembrie 2013 cu prelungirea M43 spre granița cu România. Tocmai turnau fundația podului pentru supra-traversarea DN-ului la noul nod. Scuze de calitatea proastă a unor poze.

Această imagine reprezintă nodul în momentul ieșirii de pe M43 și după cum se vede terasamentul pentru urcarea în nod este deja terminat și la fel era pe partea cealaltă.

Nu știu cum se prezintă restul lotului, dar dacă lucrurile stau la fel pe restul tronsonului și vor continua tot așa, cred că în Iulie 2014 pot da tronsonul în funcțiune dacă și doresc asta.

panda80

Am venit pe 21 si eu in tara din Germania. Pe D1 in Cehia nu se mai lucreaza asa ca se circula bine. Probabil se vor reapuca in primavara. In Ungaria pe M1 au fost 3 accidente serioase, la unul dintre ele au fost 15 km ambuteiaj, pe care i-am ocolit pe drum national. Se circula foarte haotic, cu multe depasiri in zig-zag.

lautaxi

Oare au terminat bulgarii autostrada A4 Maritsa ,ramificatia aceea din Sofia-Burgas  inspre Turcia? Parca la sfarsit de 2013 trebuia sa fie gata.?Multumesc.

user201

@lautaxi
După cum spunea și delacroix din păcate nu e gata. Parcă termenul de predare a noilor loturi este este Iunie 2014. Poți vedea câteva imagini despre stadiul lucrărilor pe SCC aici, aici, aici, aici, aici și aici .
Partea bună este că la ei se poate lucra și iarna.

user201

Câteva imagini de pe M5, din zona intrării pe M51. De remarcat că vechiul M0 cu intrarea sa au rămas.

În aceste imagini se vede chiar intrarea pe noul tronson:

user201

În continuare imagini cu indicatoare spre și vechiul M0:

SB76UFO

Cei care acum dupa sarbatori plecati din nou la munca prin strainatate si treceti pe langa viitoarea autostrada de la Mako la Nadlac  incetiniti sau chiar sa faceti o pauza de tigare (nu incurajez fumatul) sau de un susu' mic  si poate reusiti sa faceti poze sau rugatii pe cei din dreapta voastra sa mai surprindeti cate ceva din stadiul lucrarilor la vecini.
"Prostia este eternă și invincibilă"

panda05

IT Manager

user201

Poze cu lucrul pe lotul 2 Struma, autostrada Sofia-garnița cu Grecia.
Acest lot a fost atribuit la 1 august 2013, dacă nu mă înșel, și văd că lucrurile merg destul de bine.
Poze pe SCC-ul bulgăresc aici, aici , aici, aici și aici .

Din păcate pe lotul 4 Struma, de lângă granița cu Grecia, lucrurile evoluează foarte, foarte încet și este posibil ca acea deviație a traseului prin Petrich să mai rămână și vara aceasta, cel puțin până prin Iulie :((.

Tavi

Multam de link-uri user201! Lotul 2 este de la Dupnita la Simitli? Sau confund?

LE: Scuze. Este Dupnitza - Blagoevgrad. Cel putin asa reiese de aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Struma_motorway .. Simitli pe pe lotul 3 (Planned).