Distractie maxima cu perle si ineptii

Started by Ionut, May 12, 2017, 10:39:00 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Harry

Pai si pana la urma e tren sau metrou???

nenea_hartia

^ Amândouă. Eu aș construi și o telegondolă până la București, e timp berechet până în 20-20 și merită investiția pentru 2 zile de meciuri, dar pentru ea ar trebui readus Mazăre, el se pricepe. Dacă mă gândesc bine, se poate prelungi apoi telegondola până la Vama Borș, în parteneriat public-privat, dar eu aș face-o subteran, să nu fie ,,probleme cu PUZ-ul". :lol:

TibiV

:jawdrop:
:lol: :lol: :lol:
Ionut,
poate ar trebui facut topic separat...  "Perle si ineptii GOLD!..." Sau PLATINUM...  :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Cand vreti sa va distrati, puteti sa va uitati pe acest thread, chiar merita. Am mutat aici declaratia Baciului care, neavand nicio treaba cu infrastructura de transport, ar trebui sa se abtina cand vine vorba de astfel de subiecte, mai ales ca nu e prima data. Bine ar fi sa isi vada de fotbalul lui, ca acolo se pricepe. De ce insista unii sa se faca de rahat in public, nu am sa inteleg vreodata...

GDPR

Daca tot ne uitam in gura presedintilor de CJ, las si eu una aici:

QuoteUn tunel rutier prin Carpaţi, propunerea preşedintele Consiliului Judeţean Prahova

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, i-a solicitat vicepremierului Liviu Dragnea să ia în calcul varianta construirii unui tunel rutier prin Carpaţi în cadrul programului de Dezvoltare Naţională şi Regională. Această solicitare a fost făcută în cadrul comandamentului de iarnă.

În opinia lui Mircea Cosma, prin construirea acestui tunel rutier s-ar scurta drumurile şi astfel s-ar circula mai repede.

Liviu Dragnea a privit cu interes această idee şi a precizat faptul că Guvernul ia în calcul astfel de investiţii. Totodată, vicepremierul a mai spus şi faptul că în ultimii 23 de ani s-au risipit bani şi acest tunel se va construi dacă "Ne ajută Dumnezeu să rămânem sănătoşi şi la minte şi la trup".

27 ianuarie 2013

https://www.romaniatv.net/presedintele-consiliului-judetean-prahova-isi-doreste-un-tunel-rutier-prin-carpati_63659.html

:lol:

pasadia

... intre Chisinau si Ploiesti? Carpatii astia s-au extins spre Galati sau ce naiba?

etravel

Nu ati prins voi ideea. Tunelul asta va zburataci liber prin Carpati, precum imaginatia saltareata a dlui presedinte de CJ.
Foarte tare e altceva:
QuoteLiviu Dragnea a privit cu interes această idee şi a precizat faptul că Guvernul ia în calcul astfel de investiţii.

NGC

Aia era in 2013. Oare cum i-o fi evoluat "gandirea" intre timp? Mie imi pare ca da foarte des rateuri. :lol:

etravel

Mi se pare ca totusi LD a schitat un raspuns diplomatic. Doar nu era sa ii spuna "Mergi prietene acasa, pari foarte obosit".

GDPR

N-am mai ras de mult asa  :rofl:

QuoteTăriceanu: Compania de autostrăzi s-a angajat să termine un număr de 180 de km anul acesta

,,Compania de autostrăzi s-a angajat ca anul acesta să termine un număr record de km, anume 180 de km de autostrăzi. Ei ne-au prezentat două categorii, categoria certă cu 180 de km şi categoria cu risc de recepţie, care este numai de 77 de km. Noi ne asumăm politic, noi dăm toţi banii necesari, dar până la urmă nici ministrul nici prim-ministrul nu lucrează, dar o supraveghere este un lucru esenţial", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, joi seară la Antena 3.

Mediafax.ro

Ionut

E bine ca poti sa râzi. Nici macar nu există contracte semnate de 180 km. Chiar nu are rost sa explici asa minciuni.

Ionut

Poftim :)

API pe Facebook

După epidemia de gripă din ultimele zile, o nouă epidemie lovește România: cea de minciună sfruntată vărsată de CNAIR și preluată fără niciun fel de filtru de liderii politici, în speță Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a declarat ieri seară (Mediafax: http://bit.ly/2MXrc0C) că în 2019 "CNAIR s-a angajat să termine un număr record de kilometri, anume 180 km de autostrăzi".

Realitatea? Acum sunt doar 146 km de autostradă care au semnate contracte de lucrări. Se promit inaugurări de șantiere și se afirmă că se lucrează pe unele tronsoane unde nici nu s-au încheiat sau lansat licitații! Pe scurt, lapte și miere. Din păcate, doar în mințile unor indivizi aflați în realități paralele!

Așa cum am explicat în 08.01.2019 (link: http://bit.ly/2HK5qyq), scenariul realist ne indică 43,28 km noi de autostradă în acest an, iar cel foarte optimist 69,18 km. Restul sunt promisiuni pentru naivi, dezinformări grosolane și minciuni gogonate.

adiarc

^iata ca statul paralel exista...format din infractori cu prelata de politicieni,imbecili,mincinosi,oameni fara scrupule si minim bun simt fata de inteligenta celor care citesc
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

subway

Eu am urmarit cu amuzament diapozitivele dlui Orlando Teodorovici pe care scria foarte clar ca are un +6mld lei la <transpoturi>, deci nu e vorba de drumuri ci de poturi teleportate. Gura pacatosului...
;)

bogdymol

Astia zici ca traiesc intr-o lume paralela. Dupa Tariceanu, si Teodorovici deschide gura fara sa conecteze neuronul:

QuoteEugen Teodorovici, despre protestele oamenilor care vor autostrăzi în zona Moldovei: Aceste situații se întâmplă pentru că avem printre noi persoane care nu vor să facă altceva decât să instige
hotnews.ro

Da, nu au nici un motiv sa ceara asa ceva in regiunea lor care e 1/3 din tara ca marime. Au destula autostrada acolo.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele