News:

.

Main Menu

Traficul rutier în direct

Started by Cristi232, April 27, 2012, 02:33:18 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Lvs_tm

Intre timp in Timisoara, sa va racoriti si voi cei de prin S, si SE.

usiabc

In jurul orelor 17.00 la intrarea in Bacau (Dn 207g intersectia  cu aeroportul verso pista de karting)

dumbravaandrei

Ai de viata mea.... 7 km de coada la turisme la intrare in tara pe m43. Din pacate nu am avut statia ca ma duceam prin vama veche....
Nici nu vreau sa omi imaginez ce o sa fie la miercurea sibiului... ma gandesc sa merg alba-medias-sighisoara ca sa ajung la bv....

alecu26

Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Io

Mda, ziceam ca ma duc la Busteni azi. Acum 2 ore Waze ruta prin Breaza (accident usor), acum imi spune ca sint 4 zone cu trafic de 5 km/h si ca fac Ploiesti-Busteni 1:55' ! Sper ca mai spre seara sa merite sa ma urc la volan.
In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.

north

Quote from: Io on August 06, 2016, 12:11:21 PM
Mda, ziceam ca ma duc la Busteni azi. Acum 2 ore Waze ruta prin Breaza (accident usor), acum imi spune ca sint 4 zone cu trafic de 5 km/h si ca fac Ploiesti-Busteni 1:55' ! Sper ca mai spre seara sa merite sa ma urc la volan.

Nu prea pare că va merita, cel puțin deocamdată:

Două drumuri paralele nu formează neapărat o autostradă.
Atlanta freeways at night * Vordhosbn * Centură * Autobahn * Happy cycling

dumbravaandrei

Am deja 40 de minute de cand stau pe autostrada la miercurea... inca sunt pe autostrada.... azi mai mult am stat decat mers...

Allex

"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

north

Miezul nopții (mai exact 23:59). Trafic în Cluj.

Pentru că UNTOLD.

... LE: 5:30 AM. S-a mai aerisit - parțial  :)

Nu cred că a mai fost vreodată ceva comparabil la noi în țară (la asemenea ore).
Două drumuri paralele nu formează neapărat o autostradă.
Atlanta freeways at night * Vordhosbn * Centură * Autobahn * Happy cycling

Io

Bon, pina la urma am ajuns pe Valea Doftanei. Drumul devine pe an ce trece mai prost (galben) si e multa lume. Fie.
Pe vale e ok, lume la gratar & stuff insa sus la lac nu mai e deloc: parcarea plina, masini parcate pe 200m aval si amonte de parcare, asta e in regula dar ce nu e DELOC in regula e ca incepe sa fie mizerie, ca sint citeva zeci de corturi pe malul lacului, ca sint vetre de foc in zona de protectie a lacului, am vazut 5 barci(!) si am vazut oameni care fac baie in lacul Paltinoasa!! Asta nu e voie, parte din Ploiesti bea apa de-acolo, lacul e sub o protectie speciala pentru asta. Pot furniza poze daca e cazul.
In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

cristi5

Iarasi intrare pe contrasens in curba la dreapta pe fondul neadaptarii vitezei. Sunt curios ce procent din accidentele mortale au aceasta cauza.... Si in cate astfel de cazuri soferul a parcurs mai putin de 25 km de la o autostrada...