[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

hefaistos

Nimeni nu știe.
Nimeni nu știe nici măcar dacă va exista. Încearcă varianta postata de achitengi mai sus, dar ATENȚIE MARE dacă preprogramezi traseul, sa nu te lovești de vreo clădire ce nu figurează pe google. Și ca să acoperi și alte variante poti sa te opresti în câteva puncte și sa baleiezi stânga dreapta camera.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

dr4qul4

Mergi pana la canalul Arges, pe unde vezi tu mai liber si intoarce-te pe malul lacului.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

voicul

Ar mai fi interesant si sa vedem drumul de legatura pana in str. Dambovitei, in spatela Ford.
Pe maps nu arata rau, dar probabil se va bloca non-stop.

pasa_andrei

mai trag o tura peste 2-3 saptamani si o sa ma concentrez mai mult pe viitorul traseul spre A1. o sa zbor pe manual.

Dominik

You're in Steelers Country

stangabriel

https://www.capital.ro/anunt-major-pentru-bucuresteni-se-schimba-reglementarile-rutiere-pe-splaiul-independentei.html

Nu dati click. pun ce e important

,,În vederea continuării lucrărilor proiectului din zona 'Splaiul Independenţei – Ciurel – Autostrada Bucureşti-Piteşti, Şos. Virtuţii/Splaiul Independenţei', începând cu data de mâine (marţi – n.r.), ora 06,00, urmează a fi reconfigurate reglementările rutiere temporare pe Splaiul Independenţei, astfel: se vor institui restricţii în intersecţia Şos. Virtuţii şi Splaiul Independenţei, urmând ca traficul să fie organizat în sens unic către Pod Basarab, reglementarea rutieră existentă în prezent pe Splaiul Independenţei la intersecţia cu Str. G-ral. Petre Popovăţ va fi modificată prin faptul că traficul vehiculelor va fi restricţionat pe direcţia înainte către Şos. Virtuţii, urmând a se desfăşura prin viraj la dreapta conform configuraţiei anterioare, pe Str. Piatra Craiului, pentru asigurarea accesului către imobilele din zonă, traficul vehiculelor va fi organizat în ambele sensuri", se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Cred ca se refera la conectarea bretelei STS si lucru sub Pasaj.

Ionut1

Acest drum ar putea continua cu viaduct sau pod pe lacul morii și pe urma pe lângă lacul morii direct spre a1 fără sa fie nevoie de a dărâma case însă nicaieri nu am auzit aceasta teorie de a continua... păcat de aceasta investiție care nu-i de lăsat balta sau nu-i de deviat tot in oraș așa cum vor unii spre uverturii. Dacă mai se va amâna cu încă câțiva ani nici aceasta lucrare nu va fii posibila și asta după mine ar fii cea mai buna soluție ca practic ar fii ca o autostrada

Puffyk

Se cauta solutii; nu sunt un fan al actualei conduceri dar chiar s-au facut multe eforturi sa se ajunga in acest stadiu. Atat la nivel de primarie, cat si la nivel de constructor. Una dintre temerile mele cele mai mari este ca eventualul succesor(daca va fi vorba de asa ceva) va spune stop! proiectului. Noi, cei din linia intai(a se citi Sectorul 6), am mai avut o experienta foarte neplacuta cu unul Manescu, pe care nu l-a vazut nimeni 4 ani prin primarie...

tonică

Mai puffik, înțeleg ca lucrezi în primăria sector 6. Cumva atribui ceva merite lui mutu care în 4 ani jumate zici tu ca a avut vreo contribuție la acest proiect? Eforturi? Tu numești ca progresul de melc din ăștia 4 ani jumate se poate denumi efort? Efortul a fost doar al celor care au trebuit sa îndure un șantier continuu și fără nici un folos, altfel sa pui egal între efort și vreuna dintre primăriile psdiste din Bucuresti e clar o gluma proasta!
Dimpotriva, succesorii în primăria capitalei și a sectorului 6 trebuie sa pună stop acestui proiect și sa îl evalueze corect și practic. Nu încă 4 ani sa n-avem habar nici cui folosește pasajul, nici înspre ce anume se îndreaptă, pe unde ii e continuarea ori altceva în legătură cu el. Este clar oricărui om cu capul pe niște umeri ca ceea ce se intpla acum e doar un instrument de tocat bani, fără nimic clar și eventual păstrat ca trofeu electoral. Pe viitor sper sa se transforme într-un proiect transparent și concret, cu date și studii, nu doar un pasaj aiuristic fără a se cunoaște dacă merita cu adevărat efortul continuării sale.

Puffyk

Nu, colegu', eu lucrez la Dacia, vand masini. Nicio legatura cu ce ai scris tu....Intamplator l-am avut client pe unul dintre inginerii care lucreaza la acest proiect si de acolo am venit cu noutatile pe care le-am tot scris pe aici. Iar despre eforturi, crede-ma ca s-au facut din ambele parti...Avize, proceduri, blocaje si, cel mai important...bani!! Dar suntem deja off si ma opresc aici....

pest1969

Primaria S6 ar fi facut "eforturi" daca nu ar fi dat autorizatii de construire la tot feluld e blocuri pe traseul strapungerii.

dr4qul4

Primaria nu poate refuza eliberarea AC cat timp proiectul a fost invalidat in justitie. Le mai intarzie ei, dar baietii destepti au avocati si ii obliga sa elibereze actele.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

voicul

Concluzia ramane: oricat s-au dat pe spate sa termine proiectul inceput de primarul de acum 10 ani  :-[, cum e acum, e total nerentabil.
Ajuta si cum se va da in folosinta, dar nu la banii investiti.
Minim ar trebui o prelungire decenta pana in Uverturii.

serban vlad

Ma bag si eu in discutie. Cu cat se va amana proiectul cu atat va fi mai scump! Este imperios necesar pentru circulatia din ZONA!

Puffyk

De prin targ....
1. Constructorul vrea sa dea in circulatie podul dupa terminarea tuturor operatiilor, inclusiv marcajelor. De aceea sunt mici diferende intre Firea si acesta, dar se pare ca va castiga Firea, pentru ca a apucat sa promita ca vrea sa il dea gata pana pe 14, cand incep scolile. Daca nu castiga Firea, la circulatie se va da drumul intre 20.09-01.10....
2. S-a discutat alartaieri ce urmeaza...se pare ca va exista o continuare pana in Centura Bucuresti, se vor expropria 11 case.
3. De la 3 benzi pe sens s-a redus la doua....
4. Conform poetului, "Dupa blocuri suntem noi!" Mai exact, soseaua va trece printre blocuri....
5. Tehnologica Radion se va vedea extraordinar de bine din sosea....
6. Vor exista multe giratorii, pentru descarcare in Rosu, Chiajna, Militari, Crangasi.... E posibil ca malul lacului sa devina o cale catre Crangasi/Giulesti....
Vom mai vedea.....