[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TibiV

Daca masinile alea nu erau parcate pe locuri marcate ca atare - ghinion....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rizzuh

Parcate pe locurile de parcare din parcarea blocului, deci marcate. Cel putin 20 de masini, pana acum. Unii locatari au picatele pe geamuri si tocarie.

voicul

Pai de ce sa discrimineze blocul? Mai bine sa fie la toti, decat doar la unii, nu?  >:(

rizzuh

Maine sau (cel mai probabil) poimaine vor sa deschida circulatia.

rizzuh

Cateva cadre inainte de inaugurare:

Au inceput sa stranga materialele de prin santier:

dristor

Sunt curios si cum vor amenaja spatiul de langa/sub pod. Mi-as dori cativa pomi, si chiar si niste vopseli artistice ca la Basarab.

voicul

Mie mi se pare interesanta intrare/iesirea din poza 2.
La cum arata sunt posibile tamponari acolo.

1q5apr0

Continuarea pana la DNCB este prezenta in PUZ coordonator S6 https://www3.pmb.ro/institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte/1476 si pare ca este la sol pana la bd. Uverturii, viaduct peste canalul Arges apoi iar la sol pana la DNCB, fara giratorii sau alte intersectii in afara de cea de la bd. Uverturii si cea de la DNCB.

paullie

Da am vazut acel PUZ dar:

1. Nici o intersectie de la uzina de apa Rosu pâna la DNCB e o tâmpenie monumentala.
2. De când e acel PUZ pâna azi câte blocuri s-au construit pe acel traseu?

1q5apr0

PUZ-ul este aprobat in februarie 2020 iar de atunci in afara de blocul de langa biserica Catolica, cel putin pe traseul Ciurel - uzina de apa nu a aparut nimic nou, insa intre Uverturii si Lacul Morii se pregatesc terenuri pentru viitoarele constructii. Traseul propus prin PUZ S6 este oarecum liber de constructii pe cea mai mare parte din el. Sunt ceva constructii pe portiunea Ciurel - bd Uverturii si pe str. Drenajului, unde s-a construit (probabil ilegal) foarte aproape de canal, in rest fiind viaduct peste canal, nu par a fi probleme. De la uzina de apa inspre DNCB pare a fi culoar liber. Intr-adevar, este o greseala mare sa nu se faca o legatura cu Militari residence, cel putin.

GDPR

Va invit sa urmariti comentariile la ultima postare de pe FB a lui Vitalie cu privire la stadiul pasajului Ciurel: https://www.facebook.com/cojocarivitalie/posts/10158808959414533.

Pana acum nu stiam ca exista Grupul Civic de Oponenta a Proiectului "Drum Expres Cirel - Splaiul Independentei - Autostrada A1 - Pitesti" care se opune acestui proiect pentru ca este un proiect vechi.  :o Si vad ca e un nene foarte vocal la adresa proiectului, Sorin Ionita e numele lui, ceva ONG-ist, nu mi-e foarte clar.

Oricum, concluzia e ca lumea habar nu are pe unde ar veni continuarea proiectului spre Uverturii si mai departe spre DNCB-A1.

Cristiano

Astept sa vad daca se creeaza aglomeratie la coborarea de pe pod (cei care vin dinspre Splai) si cei care vin despre Crangasi!
Ar trebui sa puna tot gardul la linia 41 sau cel putin sa lase o portiune in caz de urgenta, dar blocata pentru "agarici"! :)
A intrebat cineva pe Nicusor Dan ce "planuri" are cu continuare spre Uverturii?

Puffyk

Azi-maine se face inaugurarea(poze, oficiali, campanie electorala) iar sambata dimineata se da drumul efectiv la circulatie....
Undeva intre orele 06-07....
Vedem ce iese....!

doped0d

Salutari!

De ceva vreme urmaresc progresul pe acest forum, insa un lucru nu imi este clar:

Cei ce vin dinspre Chiajna pe Uverturii, sau cei ce locuiesc pe stradutele din zona Orsova, Apeductului, pot sa se urce pe undeva pe pod si sa se dea jos spre Crangasi?
Eu locuiesc in zona si ca sa ajung aproape de Ciurel, sa merg inspre Crangasi, imi ia aprox 20-30min!

Mersi!