[B] Magistrala M4 Straulesti-Gara de Nord-Progresul

Started by Ionut, December 26, 2011, 08:28:22 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GDPR

Pai de abia s-au deschis ofertele, urmeaza evaluarea si atribuirea, care ar fi in jurul datei de 14.11.2016 pentru instalatii radio, TVCI, detectie incendiu si antiefractie, respectiv 21.11.2016 pentru informarea dinamica si sonorizare. Sunt foarte slabe sansele ca ofertele sa fie declarate neconforme si sa fie descalificate, asa ca mai trebuie sa aflam doar ce perioada de executie si-au asumat, sa vedem cand e posibil PIF-ul.

subway

Quote from: Ionut on October 23, 2016, 01:30:51 PM
Are rost sa ridicam drona deasupra M4? Se vede ceva dragut pe undeva? :)
Doar daca puneti pozulica la 'lucrari de drumuri'!
:p
Daca aveti o drona care vede si pe sub pamant (dar ma indoiesc, din astea au doar americanii), ar mai fi cum ar mai fi, ca acolo 'jos' se desfasoara actiunile de real interes si impact!
;)
Toate cele bune!
8)

GDPR

Ti-ai facut cont pana la urma? Cred ca ti-era dor de colegul cu multi de 3 si 1, niciodata n-am putut sa-i pronunt numele :)

Ionut

Bine ai venit!

Daca avem timp si energie ridicăm drona. De curiozitate macar sa vedem cum arata de sus.

GDPR

Ar fi interesant sa vedem terminalul multinodal si galeria de legatura de sus.

Ionut

Ce mi-ai trimis tu pe mail? Straulesti? Am pus cele 3 obiective in agenda. :)

subway

E asa de greu sa le iei coordonatele de pe gogumap?
:-[

GDPR

Exact goagle, gugal, gagal.  :D Da, primul e depoul+terminalul+galeria de la Straulesti.

stangabriel

Se asfalteaza zona Laminorului, pare stratul de uzura.

Ionut

Am fost noi si am filmat. Exact cand am plecat incepusera sa taie rosturile (asfalt).
Se pare ca se doreste ca marti (?) sa dea drumul la circulatie pe bulevard.

Vedem in zilele urmatoare ce am filmat, e crima si pedeapsa cu drona in oras.

subway

Sa va vad eu cum o sa filmati cand o fi sa fie in zona aeroport Otopeni!...sa nu cumva sa puna rachetistii f'un 'patriot' pe drona voastra!
:lol: :lol: :lol:

stangabriel

Oameni buni, la ora asta se lucreaza la lumina girofarului galben , chiar si la lumina semafoarelor. Se fac probe.

subway

Probe la ce???
Please, clarificari concrete!!!
Stim ca e pe bune, fiecare ora conteaza...dar...

TibiV

Probe la asfalt...
Caci jos doar tu ajungi.
Ce kko sa vada baietii de sus ?!?!....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

stangabriel

Eram la volan, probe la semafoare. E interesant sa vezi becuri si luminite colorate in zare, desi Craciunul nu a venit.