Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 32 Guests are viewing this topic.

NGC

^^^ Pai dureaza pana cand scriu comunicatul in asa fel incat sa rezulte ca nu ei sunt de vina. :lol:

alecu26

Quote from: NGC20 on February 25, 2016, 03:04:16 PM
Curiozitatea are o explicatie foarte simpla.
Valoarea de atribuire este fara TVA. In sinteza platilor si in ROGOP apare valoarea cu TVA. ;)

Plus ca mai apare si escaladarea preturilor....si alte modificari de preturi si taxe (de exemplu acciza de pe combustibil). Intradevar, avand in vedere trendul actual de evolutie a preturilor, foarte posibil ca escaladarea sa fie negativa.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

TibiV

Iar platile facute pana la 31 decembrie 2015 erau cu TVA 24%, nu 20% ca acum.....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

panda_no 5

Primele semne pe A3 la intrarea in Bucuresti
Au aparut panouri la intersectia A3 cu str Popasului si la intersectia str Fabrica de Glucoza cu str Petricani

TibiV

Asta este o veste bună, panda_no 5 !

Dar parcă proiectul de pe panou diferă usor de ce stiam ?!...

Ionut

TibiV

Giratoriul de la Gherghiţei parcă este altfel...
Iar la Popasului nu sunt bretele de acces, ştiam că era vorba să se facă...

panda_no 5

La str Popasului sunt bretele de acces din ce se vede pe panou.
Cu ochiul liber se vede mai bine.
De sensul giratoriu de la gherghitei nu stiu ce sa zic.....

dr4qul4

Popasului e cel din dreapta unde sunt si bretele.
Ce vezi in centru e supratraversarea CF.

Iar nodul Gherighitei exact asa era: se ocoleste giratoriul pe intrarea in Bucuresti si doar la iesire se trece prin el. Asta daca nu vrei sa iesi spre Fundeni.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

Acum am inteles de ce este "mai lata" la Popasului...
Sunt bretelele....
Ma asteptam sa fie mai "rasfirate", cam ca in OSM

LE
Asa e cu astia mai batrani si ochelaristi.
Dar cu zoom 200% m-am lamurit... :)

TibiV

Pozele noastre sunt mai bune.
Iar textele..  muuuuult mai bune... :)

Marins

Pasiune via sarcina de serviciu...

carutasul

Sa nu fim rai, macar e un (mic) pas....

MRS

Cu bretele astea la Popasului rezolvam partial marea problema cu bariera

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...