Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 34 Guests are viewing this topic.

ghrt

N-are nimeni acces la rapoartele periodice ale administratorului judiciar? Ar trebui să explice măcar partea financiară.
Se găsesc în dosarul de la instanţă, poate că administratorul judiciar e dispus să trimită pe email la cerere.
Cont (aproape) inactiv.

avumit

Exista o intelegere intre toti, din cate am inteles doar pt nod, dar s-a discutat si pentru intreg lotul. E starea lui peste prajit covid, iar legislatia este diferita.
Zilele urmatoare se va face lumina, cu varianta 2 pt intreg lotul.

jaston

Minune mareee!!
Am crezut eu ca o sa fie o vara incendiara, dar nici chiar asa!!
Straco si Marcu pe teren, lucrand cot la cot? Parca e dintr-un film SF.
Sa aibe spor! Si la lucru si la bani!

Daca tot s a dat drumul la speculatii, fac si eu o speculatie: poate face si guvernul o donatie in contextul covid. Sa mai ajute un pic si firmele romanesti aflate la restriste. Nu dati cu parul. Zic si eu asa.

lupualb

Ieri pe la ora 17 se lucra in zona Ludus - Luna. Cei de la Marcu erau foarte multi in zona.

miszlik

Da,in jurul orelor 16.00 am trecut pe acolo,vreo sase autobasculante am vazut lucrand

rocklee

Ieri am văzut si eu un trailar ...cu un camion Straco ...care mergea pe directia Orăștie... :o
..

pentium10

Pun si aici ca pe threadul Drumurile vecinilor am pus filmare video si poze despre M4 din Ungaria.
https://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=91.msg293720#msg293720

Si ca presa maghiara scrie ca in iulie va fi o intalnire bilaterala la Baile Felix unde se vor discuta darea in trafic,
si ca partea maghiara are pe hartii ca pana in 17 august trebuie sa aiba toate hartiile oficializate
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

elphax

oare aici fac cei de la Marcu calitatea 1 sau 2 ? :)

adiarc

ce le pune Straco la dispozitie ( pamantul de umplutura ) si cum ii monitorizează.....asta fac  :)
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

miszlik

Citesc chiar acum pe Haon.hu,ca pana pe 31 iulie M4 va fi gata din toate punctele de vedere,deschiderea depinde de partea romana.

GML

Undeva la inceputul lui august probabil, cand va fi gata si toata documentatia. M4 pana unde e pe partea maghiara?

pentium10

M4 se leaga la autostrada M35, si la reteaua de autostrazi cu Europa deci te conecteaza cu Lisabona.
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

Hercule

^^
M4 in Ungaria merge de la granita pana la Budapesta trecand prin Berretyoujfalu - Puspokladany - Szolnok. Din cei aprox 250 km sunt construiti cam 30% restul in diverse stadii, inclusiv contract oprit pe ceva frauda cu fonduri europene. Bucata noastra de A3 se uneste cu M4 construit acum. Undeva dupa Berretyujfalu (unde autostrada coteste brusc spre nord) se trece pe M35. In aceasta zona va fi nodul M4-M35, se vede foarte clar cand treci pe acolo deoarece sunt facute cateva extensii ale M4 pentru a nu deranja traficul la continuarea constructiei M4 spre Budapesta.

Sorry pt offtopic!
Deșteaptă-te române!

NGC

@Vrabiute: Incercati sa aflati care e treaba cu Marcu. Comunicati pe X2 de data asta. ;)

tom_sawyer

INFORMAŢIE DE PRESĂ privind proiectele de acte normative incluse pe agenda ședinței Guvernului României din 1 iulie 2020

1. MEMORANDUM cu tema: Deschiderea unui punct de trecere la frontiera dintre România și Ungaria, între localitățile Borș (România) și Nagykereki (Ungaria), în sectorul de interconectare a autostrăzilor A3 și M4
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2020/06/MEMO-14.pdf

gov.ro