Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 28 Guests are viewing this topic.

ivladbogdan

Acela ar fi cel mai negru scenariu posibil. In cazul unui faliment Straco, la viteza actuala a birocratiei in ceea ce priveste constructia de autostrazi, ne paste o deschidere a acelui lot undeva prin 2029. Doamne da sa nu...

Cetatean

Din păcate da, Straco e istorie. Se chinuie de prea mult timp.
Eu am sperat ca după ce își iau garanțiile de la autostrăzi, își mai revin.
După ce au terminat cu autostrada la Sebeș, pauza lucrari.
Dacă se deblocau cu DN7a, DN73 și începeau la timp la Câmpia poate era o șansă.
Aveau flota, vreo 70 de camioane, cilindrii, buldozere, stație de asfalt relativ noua, stații de betoane ... Erau bine. Păcat.

voicul

Noroc cu CNAIR care este partener serios, dar nu a platit niste chestii pentru Straco.
Adevarat asta era acum ceva luni si as vrea sa se fi schimbat ceva (adica sa se fi facut platile), dar nu cred.

Mai sunt 2 luni ... iesiti la vot sa ii schimbam pe "nimeni astia".

alecu26

Da...arheologia platita lui Straco. Aia ii salva. Nu niste garantii si facturi ici si colo.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alecu26

,,Aştept să iau avizele de la ANAP, de la Ministerul Finanţelor. Sunt mai multe entităţi care trebuie să le avizeze. Am avut o problemă cu domnul Tudorel Toader, fostul ministru al Justiţiei, care mi-a dat vreo 17 pagini de observaţii."
Domnul Ministru despre bagarea Ploiesti Bv prin CSAT.
Oare legea are 17 pagini?
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Dominik

Nu inteleg de ce-i protejeaza CNAIR si Cuc pe cei de la STRACO atat de mult ?? Se poate vedea de pe Luna ca nu pot termina acel lot si se chinuie asa de mult timp, dc nu intra puternic in ei ??
You're in Steelers Country

rocklee

O fi o firmă de partid...alpeside cum se prezintă..aceștia nu sunt în insolentă . ???

cristi5

Straco e firma romaneasca, astea sunt din start bune, nu?

Probabil nu au gasit o metoda sa le faca plati preferential, sa le mai rezolve cash-flow-ul. Asa ca stam cu ei in perfuzii. In schimb reziliem la 99% in alte parti.

razvan96

@alecu26:Ordonanta aia la care facea referire Cuc nu are treaba cu Ploiesti-Brasov.Schimbarea importanta e ca se va putea semna un contract daca toate contestatiile sunt respinse in prima instanta la CNSC/TB.Contextul in care a spus el de ordonanta acum 2 zile nu are legatura, pur si simplu nu stia ce sa raspunda la intrebarea care i-a fost pusa.

alecu26

Eu vazusem la o stire la Pro TV..dar probabil ai dreptate. Dar ce spui tu...se putea face si inainte. Doar ca e frica functionarului roman fata de treaba asta.

Ionut

Apropo de inepții, cretini și criminali: cum ajungi de la Predeal la Rasnov?

alecu26

Pe viitoarea autostrada facuta prin PPP. Portiunea asta in majoritatea contractelor de PPP era in afara zonei de concesiune. Zona de tazare e undeva imediat dupa ea...cum mergi spre Predeal. A fost inclusive la PPP ul din 2014 cine o face si cum...si din ce bani va fi finantanta.

osandu

Din ciclul "Imperiul contra-ataca":

Guvernul ia în calcul să semneze în cele din urmă contractul de parteneriat public – privat (PPP) cu asocierea chinezo – turcă pentru construirea Autostrăzii Ploiești – Brașov, deși premierul Dăncilă anunțase în 21 iulie că renunță la soluția PPP, au declarat surse guvernamentale pentru G4Media.ro. Mai mult, deși Dăncilă a obținut declararea autostrăzii în CSAT drept obiectiv strategic naţional finanțat din fonduri naționale, negocierile cu compania chineză au mers înainte și semnarea contractului ar putea avea loc chiar de ziua Chinei, pe 1 octombrie.

Sursa:
https://www.g4media.ro/surse-guvernul-inca-o-razgandire-vrea-sa-faca-autostrada-ploiesti-brasov-cu-asocierea-chino-tuca-semnarea-contractului-ar-putea-avea-loc-de-ziua-nationala-a-chinei.html

voicul

Sper ca nu pleaca guvernul lasand aceata mega teapa poporului roman!

horatiu.cosma

Trebuie aprobat contractul si prin HG in Guvern. Nu va trece acolo.