Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 30 Guests are viewing this topic.

alinuttt

Având în vedere că Strabag are acolo organizarea de șantier e clar că vor contesta..

thinker

cum a castigat oferta de 45 milioane in fata celei de 28? A fost descalificat STRABAG? Sau au dat 50 de ani garantie ceilalti la toata lucrarea?
Infrastructura de transport e sistemul prin care circula sangele unei tari. Romania are prea multe cangrene, prea multe artere lipsa.

Ionut

stangabriel

Parcarile de pe A3 Bucuresti Ploiesti inainteaza , am vazut 6 care au deja betonul turnat, imi pare ca e la acelasi nivel cu autostrada, deci vor ramane asa. La celelelte erau puse bordurile.

Imi par foarte mici si nu va fi loc pentru multe tiruri,  vor fi suprapline.

pasadia

^ @thinker: scrie in articol - 9 ani garantia lucrarilor.

Ionut

Deși era clar, pot sa va confirm 100% ca oferta Strabag a fost descalificata. Se va contesta decizia, evident.

horatiu.cosma

^
Cel mai probabil vor fi 2 contestații, ca la centura Bacău: una pentru descalificarea Strabag, una pentru declararea câștigător Itinerra. Primei nu îi prea dau șanse, fiindcă CNSC și apoi CAB s-au pronunțat destul de clar deja pe faptul că oferta Strabag are probleme. În schimb, dacă găsesc ceva probleme consistente în oferta Itinerra, unu la mână se va prelungi încă vreo 6-8 luni sarabanda contestațiilor și doi la mână, ne-am putea duce spre o anulare a licitației, fiindcă ceilalți participanți nu cred că au mai extins garanția de participare.

Ionut

Asa este, nu au extins ceilalti garantia de participare. Doar Itinera si Strabag mai sunt in joc. Umbla vorba prin targ ca oferta Itinera are hibe... deci scenariul cu anularea licitatiei este plauzibil, din pacate.

horatiu.cosma

Dacă până pe 26.04.2019 nu încep lucrările, AC-ul dat pe 26.04.2017 expiră și cel mai probabil și certificatul de urbanism împreună cu toate avizele din el.

pentium10

In momente din astea cel mai benefic ar fi ca Strabag sa nu conteste. Dar economistul din mine are dubii ce ar fi defapt corect.
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

Sorin62

La intersecția A3 Petricani s-a terminat asfaltarea părții carosabile, sunt montate aproape toate corpurile de iluminat, au mai rămas de finisat trotuarele, marcajele rutiere și semaforizarea.

alinuttt

Cât ar putea dura aceste contestații?...

zuma80

Poze de la orele 12.00. Se lucra la intersectia A3 cu Petricani.
Pentru A6!

zuma80

Se lucra si la Popasului, pe bretele cat si sub pasaj.

Pentru A6!

cosminn

Acum trei ore începuseră să asfalteze sub pod pe Popasului.