News:

.

Main Menu

Poduri, pasaje și viaducte

Started by davyl, October 13, 2011, 04:39:05 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

TibiV

Circulația rutieră se închide marți pe Podul Agigea

Mâine, 11.09.2018, între orele 06:00 – 19:30, vor avea loc teste statice și dinamice ale  structurii podului Agigea. Aceste teste se desfășoară conform normei de referință STAS 12504/86 "Încercarea suprastructurilor cu acțiuni de probă" și necesită închiderea totală a circulației.

Pe perioada închiderii totale a circulației, traficul rutier pentru toate categoriile de vehicule se va desfășura pe urmatoarea rută:

Nod Rutier A4 (intersecție cu DN 39), Agigea - A4 (intrare Port Constanta Sud) - Podul nou  peste Canal Dunăre Marea Neagră - Bretea Acces la DN 39 (Eforie Nord – Agigea ) - DN 38 (Agigea- Negru Vodă).

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/circula%C8%9Bia-rutier%C4%83-se-%C3%AEnchide-mar%C8%9Bi-pe-podul-agigea
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

adiarc

hai ca poate incet,incet le vine mintea la cap...adica SA NU MAI FACA orice fel de lucrari sau teste in iulie si august pe drumurile intens circulate
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Ionut

^

Teste statice și dinamice ale structurii podului Agigea. Aceste teste se desfășoară conform normei de referință STAS 12504/86 "Încercarea suprastructurilor cu acțiuni de probă" și necesită închiderea totală a circulației.

Video CNAIR

Ionut

Revizie și inspecție cu utilajul Moog la podul peste Olt, DN6, Stoenești. Pe reţeaua de Drumuri Naţionale și Autostrăzi, în administrarea #CNAIR sunt 4.271 poduri în lungime totală de 228.648,63 m. Acestea sunt inspectate periodic de către specialiștii companiei.

CNAIR pe Facebook

vancouver

Interesant numarul de inmatriculare al utilajului.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

Kidu

O picatura intr-un ocean cu apa. Sper sa fie o analiza serioasa si nu doar una de imagine pentru ca s-a creat psihoza asta publica dupa caderea viaductului din Genoa.

Azi dimineata am auzit la Digi FM despre un raport intern al CNAIR despre situatia catastrofala a podurilor rutiere si de cale ferata. Nu mai retin cifrele si nu vreau sa le pun din burta insa si acum imi vine in minte cazul podului ala din judetul Brasov care cazuse dupa ce cu nici o ora inainte trecuse un tren pe acolo.

Earthchild

La prabusirea podului de cale ferata de la Budila o contributie mai insemnata decat a naturii a avut-o incompetenta celor din ANAR.

perfidus

Vina este impartita zic eu. Daca cei de la CFR ar fi pistonat pe cei de la Ape mai de mult, de cand s-a rupt pragul de fund din aval de pod si nu ar fi zis "lasa ca mai merge ca oricum nu sunt bani", podul nu ar fi cazut.
Constatam din ce in ce mai des ca statul are institutii care sunt bine organizate in sine, dar cand vine vorba de colaborare intre ele totul se blocheaza/se paseaza. [offtopic] Poate cu exceptia "protocoalelor secrete" care se pare ca au mers prea bine si au trebuit denuntate.[/offtopic]
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

JohannDB

Centura Arad - pasajul C.E.T. Nord..... Melc, melc, codobelc.....
    Am câteva imagini din 15.09, dar am avut o problemă cu uploader-ul, după ce am trecut pe fibră.
    Am trecut tur-retur cu întoarcere la giratoriul de la Metro/DN 79 - Oradea; aceste imagini sunt pe tur....