[DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova

Started by Ionut, October 01, 2016, 08:58:21 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

perfidus

Nu s-a săpat, nu s-a pus nici un gram in plus de balast sau altceva pentru consolidare. Doar raschetat cativa cm si refacut stratul de uzura. Asa ca răspunsul este da, va fi la fel in doi trei ani (crăpături si asfalt vălurit).
Desi cand s-au apucat au promis ca vor lucra si noaptea, harnicia a tinut doar pe sensul catre Severin. La celalalt sens nu stiu ce tot fac ca nu este gata nici acum la mai bine de o saptamana.
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

pdumitruster

L-au nivelat de parcă e bătătorit cu picioarele! Masin vibrează pe asfaltul asta. Cred că nivelatorul cu tulumba e mai mult octogonal decât rotund

Quest

Colegii din zona Craiovei: nu pune cineva aici o filmare de la bordul masinii, cu parcurgerea Balsului pe semaforizarea in unda verde, facuta de DRDP Craiova si inaugurata ieri ?
Common sense will get you far !

perfidus

Feedback-ul este ușor pozitiv, dar ieri a fost si politie pe traseu iar pietonii au stat cuminți. Azi pare sa nu mai mearga asa de usor, dupa waze.
Dar stați sa vina weekendul.

Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

Quest

Merci perfidus.
Sub nici o forma nu trebuie sa functioneze in timpul zilei chemarea de verde prin buton la cutare zebra. Daca fac asta, se duce naibii toata cadenta de parcurgere pe unda verde a orasului.
Vad ca pe reporterita o interesa mai mult disconfortul pietonilor, care nu mai pot traversa la intimplare soseaua, ci doar in intervalele de verde alocate zebrei. Noroc ca lumea are scaun la cap si-a inteles cistigul major ptr soferii care tranziteaza orasul.
Common sense will get you far !

adyneamtu

Update din Veterani
Prim strat de asfalt pe Str. Geniștilor.

Dinspre Potelu

Str. Antiaeriana

Spre Bechet

Aleea 3 Genistilor

Aleea 2 Genistilor

In capat Aleea 2 Bechet.

Pe aici conform PUG ar trebui sa se faca un bulevard cu 4 benzi care sa mearga spre Bulevardul Decebal si inca o strada care sa supratraverseze CF spre cartierul nou din zona Selgros. Nu prea curand...

adyneamtu

Update din Popoveni
Din ce am vazut, la final sunt trei straturi de asfalt puse.
Incepem de la capat Autobuz 10.

Aleea 2 Crinului

Aleea 1 Crinului

Langa Scoala din Popoveni

Intersectia cu str. Crinului si Gradinita care se renoveaza.

Borduri puse in graba.

Si foarte inalte. Dar mai sunt de asternut doua straturi in dreapta si trei straturi in stanga de asfalt si tot pare ca ar fi trebuit coborata mai mult bordura.

Sunt puse direct pe stratul vechi de asfalt.

adyneamtu

Tură nouă prin Romanești și Veterani.

Strada Livezi, asfalt excelent, guri de canal la nivel.

Dar aici lipsesc cateva borduri.

Capăt în Str. Sebeș

Intram pe Str. Corcova din Str. Nedeia.

Intersectie Strada Potelu

Intram pe Str. Oltenita tot din Str. Nedeia.

Strada Homer intrare ingusta din Bvd N. Romanescu si mai e nevoie de un strat de asfalt.

Intersectie cu str. Ecoului - asfaltata complet

Intersectie cu Aleea Homer.

Capat in Str. Scolii.

adyneamtu

In Veterani pe str. Genistilor mai e de lucru.

Intersectia cu Str. Vanatori de Munte.

Intersectie cu str. Antiaeriana. Aici am virat si am mers si pe celelalte strazi, pozele mai jos in post.

Continuam pe Genistilor.

Spre Aleea 2 Bechet.

Aleea 2 Bechet. Legatura intre Genistilor si Bucura  :yikes:

Aici suntem pe Str. Antiaeriana intersectie cu Str. Cavaleriei in stanga asfaltata, in dreapta va fi intr-un viitor indepartat continuata.

Str. Cavaleriei.

Tot pe Cavaleriei,  au inceput sa contureze rigolele de pamant.

Dupa intersectia cu Str. Infanteriei continuam in fata pe Str. Marinei.

Intersectia cu Str. Artileriei

Aici e o problema cu tasarea, bordurile si asfaltul s-au lasat.

Din nou pe Antiaeriana sens spre Genistilor, intersectie cu Infanteriei.

Apoi am revenit pe Genistilor, pozele mai sus.

Toate pozele sunt aici Album

adyneamtu

In Popoveni pare ca au terminat asfaltarea, putinele guri de canal care exista sunt la nivel.
Trotuare nu exista, intrarile in curti sunt asfaltate. Apa se va scurge in rigola(unde exista).

Perfidus pe Carpenului ai mai trecut ?
Acum doua saptamani in trecere am vazut tarusi care marcheaza sensurile pe partea dinspre Str. Garlesti.

perfidus

Am poze din 6 august dar spre rusinea mea n-am apucat sa le pun aici. S-a mai lucrat ceva si incepe sa se profileze linia rosie a drumului in jumatatea dinspre Garlesti.

perfidus

@Quest si toti cei interesati de semaforizarea din Bals: am aflat de la o sursa din SDN Craiova ca pana pe 20 august instalatorul a transmis instructiuni sa nu se intervina in functionare (sa nu fie oprite) si nici cu echipajele de politie sa nu se dirijeze in momente de aglomeratie, pentru a lasa sistemul sa invete. Dupa aceea ar trebui sa se rescrie din nou niste parametri si sa fie un pic mai bine, mai aproape de ce au gandit softistii instalatorului...  Inca putina rabdare.

adyneamtu

Carpenului la final de August, ritmul e incet si foarte incet. Progrese vizibile doar in partea dinspre Garlesti.
Finalizarea sigur nu va fi anul acesta.

AlexxC

In Filiasi cablurile au fost trase si stalpii pentru semafoare montati, restul mai dureaza...
Daca in Bals sunt sanse slabe sa functioneze,aici are o sansa reala pentru ca trecerile de pietoni sunt concentrate pe o distanta scurta si nici traficul asa intens.

davyl

Conditiile nefavorabile nu au permis avansul lucrarilor pe Carpenului. Chiar nimeni nu vorbeste de ce vreme ploioasa a fost in iulie si august? Atata ploaie la Craiova nu am vazut niciodata!!!!!

Sa le fie rusine! Atata bataie de joc iti intoarce stomacul pe dos!  :((