News:

Tur de forță pe A0, 12-13 martie:
A0 Sud 3, A0 Nord 1.

Main Menu

[B] Magistrala M6 1 Mai-Otopeni

Started by Ionut, October 03, 2011, 06:05:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

TibiV

Quote from: seby_01 on January 23, 2025, 05:26:29 PMP.S. Cine imi zice si mie ce e o interstatie, ca n-am auzit niciodata?  :)
Evident, este vorba despre distanta dintre doua statii...

Asa cum am mai spus de n-shpe ori, cititi minimum 15 pagini in urma. Timp de 2 luni (minimum). Si abia dupa aia va apucati de postat.
Prietenul meu @Hercule ma poate contrazice...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

seby_01

Gata, sper ca acum se vad pozele.

https://imgur.com/a/mtIhPyn

danutzu_1069

@seby_01 , nu asa cu imgur.

La fiecare poza ai optiune de link pentru forumuri
"BBCode (message boards & forums)"
Faci copy apoi paste aici. (lasi un rand gol intre poze)
La fiecare poza.

Sau poti folosi uploaderul pum

etravel

xenotium2

Au ajuns la radier la Tokyo. Poza de azi. Nu mai e mult pana baga TBM-urile. Am pus si restul pozelor pe Metrou Usor.

etravel

Asta e toata latimea statiei? Si peronul cat are, in conditiile astea? 1,5 m latime?

xenotium2

Culmea e ca aia nici macar nu e statia propriu-zisa, e zona macazelor - care da spre Aeroport Baneasa.

Pentru ca au stat degeaba mult timp si acum au inceput sa se grabeasca - realizand ca se ingroasa gluma, in loc sa betoneze etajele statiei, au sapat pana la cota peronului sa bage TBM-urile...

O sa revin si cu un video, l-am facut ieri dar nu am stiut daca e nevoie/sau nu. Poate va mai ajuta sa va orientati in spatiu.

Poti/puteti gasi aici si niste schite - paginile 6 si 7, facute de mine si de ceilalti colegi de pe forum : https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?TopicId=6882&PageNum=6 , unde sunt reprezentate PLS/PSS/Statia propriu zisa/drumurile care inca separa statia si nu au fost (inca) inchise.

etravel

Merci, o sa citesc, pare interesant.
PLS/PSS insemnand...?

danutzu_1069

Puț Lansare Scut, respectiv Puț Scoatere Scut

vezi: https://forum.peundemerg.ro/index.php?msg=417525

Sunt denumiri demodate, din istorie, dar inca folosite.
Erau pe vremea cand, inainte 1989 se folosea ....TBM manual. Pe denumirea de atunci Scut Mecanic....

etravel

@danutzu_1069, multumesc pentru lamurire. Habar nu aveam.
Intrebare, poate cunoaste cineva: de ce Dzeu statia de la Decathlon a fost pusa acolo si nu peste DN1, vizavi? Este spatiu grupa mare vizavi si nu ar fi deranjat pe nimeni constructia. Asa, e o aventura sa intri in magazinele alea venind pe jos.

danutzu_1069

Pai statia nu este pentru magazine ci pentru birourile de pe partea respectiva...
La magazin te duci la cumparaturi cu masina... ca doar nu o sa cari sacosele cu metroul.

etravel

Am inteles ca nu e pentru magazine, intrebarea mea era de ce nu s-a amplasat vizavi. Oricum, punctul de interes acolo e mall-ul si zona de magazine Dedeman/IKEA/BricoStore (sau cum se numeste) si ce mai e acolo. Nu cladirea de birouri.

xenotium2

In plan e prevazut un acces fix in parcarea IKEA. Deci s-au gandit si la asta. Momentan zona cu acel acces nu a fost nici macar ingradita.

etravel

Ma refeream la amplasarea statiei pe suprafata care acum e camp gol, cu acces subteran de la Decathlon. Fix invers.

sab

Quote from: etravel on February 03, 2025, 05:45:37 PMAsta e toata latimea statiei? Si peronul cat are, in conditiile astea? 1,5 m latime?
Nu stiu ce te-a facut sa afirmi asta,