[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

paullie

Câteva poze de pe santier. De la Râul Doamnei catre Brasov. Prima poza este de unde a fost organizarea de santier, in intersectie. Zidul este cam gata. Este pus pietris si compactat pe ici pe colo. Cam pâna in dreptul strazii Valea lui Mihai arata cam la fel.

A doua poza, vad ca au pus ceva emulsie, asa arata intre Valea lui Mihai si Lidl.

paullie

Si doua poze cu asfaltul lu' duamna Abia un strat. Si am o nedumerire, ce e frate cu cocoasa aia de borduri care ocoleste stâlpul?

reiny2000

Cred ca acolo o sa fie refugiu pentru statie de tramvai.

carutasul

Am trecut şi azi pe la şantierul pasajului Domneşti. Nu mai pun filmarea că nu e mare diferenţă; se lucrează la utilităţi, în principal se vede o ţeavă de canalizare - au ajuns cu ea până la magazinul de funerare, mai sunt şi alte mărunţişuri şi şanţuri ici şi colea. Eu mă tot uit de vreo foreză :) dar probabil că nu e cazul încă, asta dacă mai au cu ce...  O dilemă pentru mine este dacă extensia de lucrare ( staţia de tramvai) s-a adăugat la contractul Straco sau e lucrare separată.

v46is

Venind dinspre A1 pe DNCB . (GPS)

Benzinaria Lukoil cred ca va disparea de tot. (GPS)

Ori ramane Lukoil doar cu 3 pompe. (GPS)

Depozit retras (GPS)

(GPS)

Partea din fata care pare a fi zona de birouri a halei este demolata. (GPS)

(GPS)

Nu stiu ce sa zic daca hala trebuie demolata complet sau doar atat. (GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

reiny2000

perfidus

Fiind un proiect executat de companiile duamnei, avem vreo sansa sa vedem si noi niste planse cu detalii de executie? Serpuirea strazii pe dupa stalpi/alveole sau ce or face acolo este cel putin ciudata.
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

TibiV

Ciudata?!?!....

Dimpotrriva! Este un progres evident fata de Fabrica de Glucoza...  :D
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

donatello

https://mobilitate.eu/proiect-ghencea-tramvai-terminal/
Daca inteleg eu bine si e zona str. Condorului -Lidl pare ca va fi o alveola(?) sau cum se numeste dupa care va aparea banda pentru stanga la intersectia cu str Brasov...

reiny2000

Acum ca ma uit mai bine pe planuri nu-mi dau seama ce se face in dreptul strazii Condorului. Din schite nu e nici refugiu pentru tramvai sau trecere de pietoni.

perfidus

Multumesc @donatello si @reiny2000. Are logica dar mi se pare ca se putea face banda de viraj stanga si fara acea gatuire insa incadrarea pe benzi ar fi fost mai confuza.
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

Puffyk

Se pare ca se va accelera in curand activitatea la Pasajul Domnesti. Tot acest blocaj are un singur motiv...finantarea!
Vedem....

carutasul

Te referi la finanțarea de către CNAIR a proiectului sau la situația ( halul :) ) în care se află Straco?  Eu încerc să trec o dată pe săptămână prin zonă ( am un drum de făcut, dar de obicei îmi e mai ușor pe străduțele din Bragadiru până în șos Alexandriei) ; deocamdată nu prea sunt noutăți, se lucrează la utilități, țevi, șanțuri, nimic spectaculos dar nici abandon. 

Puffyk

Nu va fi niciodata abandon. Cand se va da drumul la bani, se vor vedea progrese! Pana atunci, doar 2-3 ametiti, sprijiniti in lopeti!

carutasul

să te audă sfântul CNAIR și preafericitul Bode! :)  Până la urmă pasajul nu ar fi o lucrare așa de complexă, dacă ar lucra ca lumea ar rezolva într-un an măcar parțial, dacă ar face ca unul din sensuri să treacă pe deasupra celuilalt deja problema ar fi aproape rezolvată și cu restul ar putea să o lălăie cât vor ei... :)