[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

TVlad

Stie cineva ce au avut cu copacii aflati pe latura nordica a bulevardului in dreptul capatului tramvaiului 41?
Aici erau dintotdeauna 2 benzi pe sens deci nu inteleg ce motiv aveau sa ii taie. Platanii erau plantati chiar de primarie, nu "din flora spontana".

Powered by API/PUM imgur uploader

lone_wolf32

Apare o banda noua pe prelungirea ghencea
Au ajuns cu bordurile de pe Valea Lunga la limita asfaltului de pe prelungire
Si fac o banda in mijloc pentru facut stanga... aparent

Pozele astea sunt in directia catre Valea Oltului:

Si aici pe partea cu Valea Larga faceau ceva creativ cu borduri.

Scuze atata s-a putut din mersul masinii

Deasemenea am vazut baietii cu cartografierea si la Ghidigeni si la Penny in partea cu Bragadiru

lone_wolf32

Au raschetat ambele benzi la intersectia cu Valea Larga... se pregatesc sa faca versiunea finala a intersectiei

lone_wolf32

S-a asfaltat deja o tura... se pare ca vor repara si intrarea pe valea ursului

Robby

@lone_wolf32

Versiunea finala dar temporara, ca va avea o alta forma dupa extinderea Prelungirii Ghencea (deci in curand) ... bani aruncati, oameni multumiti (a fost votat cu 70%)

GIV

@AlinAlecu indraznesc sa ti public eu clipul aici
bulevardul Ghencea - Prelungirea Ghencea | Bucuresti | Septembrie 2024

boza.bogdanalexandru

Stimati forumisti,

Postez aici raspunsul primit de la CNAIR (pct 10) vizand stadiul proiectului largirii Bd Prelungirea Ghencea intre Pasaj Domnesti si str Maracineni. Puteti constata direct din continutul raspunsului performanta constructorului si a CNAIR.

scorillo

lone_wolf32

Multa activitate azi mai ales pe sectorul cu Steaua
La intersectia cu Brasov cred ca a inceput Bogart sa organizeze santierul... am vazut mai multe utilaje inclusiv o foreza mare

AdrianB1

Pe segmentul dintre Bd. Brasov si capatul tramvaiului se lucreaza, dar nu sunt sigur la ce. Cand am trecut spre oras erau cateva camioane pe sensul opus si niste muncitori care se invarteau prin jurul lor, la intoarcere la ora 4 nu mai era nimeni dar e frezat asfaltul pe banda din stanga pana la intrarea la stadionul Steaua, iar pe partea din dreapta nu exista strat de uzura pana la Brasov.

MishuRO

Au sistematizat si partea aia, intrarile la depozitele de mobila si diversele alei de acces la blocurile de vis-a-vis de stadion + trotuare refacute si pista de biciclete, iar acum re-asfalteaza partea carosabila. Practic, ce-au lansat in vara a fost doar partea de pe sensul de mers spre oras, abia acum fac si restul.

danutzu_1069

Daca am înțeles bine din teren, banda de dreapta pentru Str. Brasov, este delimitata pe o lungime buna, fata de restul benzilor pentru inainte...

AdrianB1

Nu imi dau seama daca aia e banda de dreapta sau e drum colector. Pare a fi drum colector, dar o sa vedem cand termina de facut marcaje si instalat semne de circulatie. Eu am mers pe ea ca sa fac dreapta, dar si de pe zona din stanga se facea dreapta, nefiind marcaje care sa indice pe unde sa o iei.

danutzu_1069

Inclusiv autobuzele fac dreapta de oe banda aia.

Drum colector, dar cu obligatoriu dreapata...Nu prea este ok.

Alexandrei22

La cum au făcut sensul spre Râul Doamnei, mă mir dacă au loc 2 mașini să meargă paralel. Mi se pare prea înguste viitoarele benzi. Sper să mă înșel.