News:

Educația pentru riscuri în trafic, lecțiile suedeze!

Main Menu

[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dido

S-a dat astăzi Autorizația de construire pentru bucata licitată de CNAIR
Informație de pe pagina de Facebook a Secretarului de Stat, pe pagina Ministerului nu apare încă

Powered by API/PUM imgur uploader

Alexandrei22

În preajma locuințelor acelea sociale și celelalte blocuri de vis a vis mi se pare ca e la limită cu tot cu trotuare, zona mediană etc. Mi-e frică să nu facem 2 benzi, iar toate mașinile acelea parcate acolo să parcheze pe banda unu și de fapt să nu fi realizat nimic...(nu dați exemplu cu valea largă pentru ca acolo tot e loc de parcat în multe zone, în schimb la blocurile de pe prelungire foarte puțin).

danutzu_1069

scorillo

Ieri am vazut o echipa Acvatot care facea masuratori pe Prelungirea Ghencea in dreptul Cartierului Latin, pe partea care tine de sectorul 6.
Sa ne facem sperante ca se apuca de treaba?
 :o

AlexD

Da, primarul din Bragadiru ar fi zis ca in a doua saptamana din ianuarie se apuca de tronsonul administrat de CNIR

naivu

AlexD

^Raspunsul era pt Prelungirea Ghencea, nu DNCB. Am scris insa gresit, era CNAIR, nu CNIR  :)

Alexandrei22

Pe 8 ianuarie am auzit ca se apuca pe bucata aia scurta de la acvatot. Sper ca sursa mea nu mi-a vândut gogoși😁

scorillo

Da, 8 ianuarie a spus si Lupulescu (primar Bragadiru) intr-un video pe pagina lui de facebook.
O sti el ceva. Tracon ar fi lucrat la ,,modernizarea rutiera" pe mai multe strazi din zona, cum ar fi Toamnei, Iernii, Ciresar, care par finalizate sau aproape de finalizare...

Muf

Pe sectiunea Valea Oltului - Maracineni au semnat copacii pentru taiat

AdrianB1

Exista un proiect finalizat pentru bucata asta? Ca nu se apuca de marcat si taiat arbori daca proiectul nu e gata si din ultimele pagini rezulta ca doar intre Maracineni si pasaj e proiect si AC, nu si spre Valea Oltului.

scorillo

Azi pe la 10:30, pe Prelungire pe langa intersectia cu Maracineni era parcat un Duster alb pe care scria Tracon. In apropiere era un grup de sase oameni cu veste verzi, toti cu mainile in buzunare. Cava mai departe era un grup de tineri (fara veste) cu doua aparate gps pentru topografie...

AdrianB1

Stie cineva sau poate sa il intrebe pe primar (pe Facebook) ce se intampla cu cele 2 sectoare largite? Ambele portiuni sunt neterminate, sunt ingustari la capatul tramvaiului, lucrari pana la Str. Brasov si un mare dop la intersectia cu Cooperativei, parca, unde banda 1 e complet blocata de masini parcate fix in intersectie.

Cand zic "neterminate" nu e vorba de zona mediana, ci de partile pe care circula masini si pietoni. E facut cat sa il deschida, dar nu cat sa fie gata.

paullie

Ce sa intrebi Boss? El nu-i raspunde la telefon nici lui Ciucu, d-apoi lui API? Omu' are de facut poduri de calici, hanuri de renovat, de canditat la presedentie, nu se incurca cu fleacuri de genul Prel Ghencea.