[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GIV

@Barcelo lotul 1 de pe sud nu o sa fie gata anu asta...

Marius Papadopol

Fotografia  - arta de a fura timpului
O firimitura de clipă! 😇

rocklee

de portiunea de dublare a centuri intre  A1 si PASAJUL DOMNESTI ...ce se mai aude .... 
 doar  constructor au ... >:(  :(  :o

GIV

@pasadia pai contractul a fost semnat pe 5 iulie cu 12 luni pt proiectare.. ce ar putea sa faca fara ac?

panzer

@Barcelo nu e chiar ca in 1973. In anii 90 mergem pe bucati de DNCB: era din dale de beton = gaura, lipsa, damb etc. Nu vrei sa stii. Pe camp erau drumuri mai bune.
Trecerile la nivel cu CF erau si mai prapadite. Practic nu prea stiai daca treci sau nu.

Pe vremea lu' Mitrea a fost asfaltata.

mirceaeliade

@rocklee acum 2 saptamani cand am trecut pe acolo erau vreo doua camioane si o movila de pamant adus, ceva in gen organizare de santier pe sectiunea aia de sub 1 km intre A1 si pasaj

Marius Papadopol

Fotografia  - arta de a fura timpului
O firimitura de clipă! 😇

TibiV

Si o filmare "ce ne doare" de la Mihai Panait: Pasajul Cernica - Pantelimon | Santier ABANDONAT | 10 Aprilie 2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Pasajul Oltenitei de la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Oltenitei - DNCB. 12.04.2023

Fred

Azi am avut de mers din Crangasi in 1 Decembrie si inapoi. La dus am mers pe Trafic Greu-Viilor-Giurgilui, la intoarcere pe DNCB. Incredibil, dar pe DNCB am facut de peste 2 ori mai putin timp. Din pacate, asfaltul intre Jilava si Magurele e in stare proasta, un tip cu un Mustang frumusel mergea in fata mea cu 70 km/h pentru ca nu voia sa il strice, cand a dat de o bucata buna a mers cu 100.

La Magurele era un dop de cateva masini, la Bragadiru de zeci de masini, de acolo era coada pana unde incepe largirea pe 2 benzi de la pasajul Domnesti. Se pare ca sicana aia creaza probleme in trafic, pe sub pasaj era aproape pustiu si coada spre A1 incepea mult mai departe.

Ce se intampla cu largirea DNCB intre A1 si Bragadiru? Parca era ceva semnat pentru bucata aia de 1 km de langa A1, era doar proiectarea? Pe restul distantei care e situatia?

carutasul

și eu am fost azi Bragadiru-A1 și retur, s-a mers cam în coloană mai ales la dus dar măcar mergi constant ( Bragadiru-Domnești cam cu 20-30km/h) , mai rău a fost pe Iuliu Maniu că bulevardul spre ieșire din oraș era full (previzibil) și din cauza asta se formau blocaje și pe sensul celălalt pentru că nu prea mai puteai face stânga și probabil merg mulți zilele astea la supermarket...  Pe sensul opus după amiază a fost chiar "parfum"  dar în Bragadiru mașinile erau la coadă deja de pe pod așa că am folosit niște rute locale. Oricum zilele astea sunt atipice pentru trafic, e și vacanță și probabil mulți plecați în concedii, cum ziceam toate ieșirile erau full...

panzer

^ vezi aici aici statusul din Martie.

paullie

Pai da zilele astea toti "bucurestenii" pleaca acasa.  :lol:

TibiV

De la Ionut Ivasca: Pasajul Berceni \ DNCB \ 12.04.2023

TibiV

Tot de la Ionut Ivasca: Largirea la 4 benzi - Centura Bucuresti Sud \ D.N.C.B \ 12.04.2023

La 0.55 se chinuie cu calea ferata spre REMAT Sud...

Iar la filmarea precedenta, mai amanuntita, cu pasajul Berceni:
Quote from: TibiV on April 14, 2023, 11:33:56 AMDe la Ionut Ivasca: Pasajul Berceni \ DNCB \ 12.04.2023
... nu stiu daca a observat cineva la 08.10 ca a aparut si a doua scara pietonala/al doilea acces pietonal - pe "partea" spre Bucuresti.
Dar este plasata fix diametral opus (in sens geometric) fata de scara/accesul spre comuna Berceni.
Adica eventualii pietoni se vor chinui pe un semicerc (intersecteaza de doua ori benzile auto) in loc de un sfert de cerc (o singura traversare peste benzi).

Vi se pare OK?...