[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

carutasul

M-am întors în după amiaza asa de la Constanța și pentru că am un dashcam nou ( cadeux de la familionul meu!) m-am gândit să extrag imaginile de la cele două pasaje pe lângă care am trecut ( am venit pe centura sud)
Deocamdată Popești-Leordeni

carutasul

Duta C

multumim...italienii ultimii k intotdeauna!!

carutasul

Da, deși din punctul meu de vedere și nea Beni putea un pic mai mult, mai ales la lărgire, ar fi ajutat traficul...
Dar oricum e mai avansat, are grinzi puse, nu știu dacă am văzut bine dar la unele părea să fie și ceva suprabetonare...
Acolo devierile sunt făcute cam grosolan, am văzut un tir clătinându-se destul de serios la trecerea pe zona nouă, sper să dureze puțin.

pasa_andrei

10 zile pana la inaugurare. Mult a fost putin a ramas.

Enjoy!

Alexander

Multumim de filmare! +1!

Pare ca mai au ceva de munca, in special la finisaje. As fi curios sa vad cum arata si intrarea in mogosoaia, si restul centurii pe zona A1-Otopeni. Am citit pe aici despre lucrarile care se fac dar nu prea am gasit materiale pe internet.

DarkFranck

Multumim, @pasa_andrei! Arată bine lucrurile, măcar ăsta va fi gata curând.
Fluctuat Nec Mergitur

Sorinus

Cand am trecut acum cateva zile, la sol se lucra doar la sensul giratoriu de sub pasaj. Bretelele si asfaltul din zona sensului se refac si ele in proiect, nu? S-au degradat rau, si acostamentul arata f urat, nu exista borduri.

VladVulpe

Pentru DN2-A2 mai sunt noutati ? In continuare acolo mobilizarea este inexistenta..

rhemaxo

^^

Astazi rondul era raschetat si pregatit pentru asfaltare. Sper sa refaca si bretelele spre si dinspre Chitila, macar dupa ce dau drumul la circulatie pe pasaj, asfaltul arata rau, denivelat. Tin minte ca pe planul general al lucrarii bretelele aveau cate doua benzi pe sens, deci mai e ceva de lucru la ele.

SniperGuy

Dar parapete de protectie nu va exista pe pasaj? :o  Sau rolul acestuia va fi preluat de panourile fono-absobante?

paulmare

Foarte mare agitație azi la pod pe la orele 20, cred că erau mai bine de 12 camioane de asfalt la coada, au început cu finisajele, era vegetal între breteaua de la Kaufland și zidul de biscuiți, chiar circulam pe asta la 1 octombrie, mulțumim cutter că l-ai sunat pe bo$$ulik de la Strabag sa ii zici că se fac de kkao cu mai multe steaguri decât oameni în șantier, și că "teams" pe siglă lor e ceva la plural nu 4 oameni concentrați într-un singur punct de lucru

rhemaxo

Astazi am fost pana la Kauflandul de langa pasajul Mogosoaia. Un camion incarcat cu parapeti NJ noi se pregatea de descarcare pe pasaj. Pe marginea bretelelor s-a montat parapetul metalic de protectie. Dincolo de acest parapet metalic sunt vechile (ca sa zic asa) parapete NJ abandonate pe iarba, pe unul dintre ele chiar am vazut eticheta, are 2 ani si ceva. mi-e greu sa cred ca o sa le mai ia cineva, cumva, de acolo din moment de au montat partea metalica deja. De ce isi bat unii joc in felul asta de bugete?
Ps: in seara asta pe la 21:40 era activitte pe pasaj, utilaje si oameni, reflectoare si altele.

danpandrea

Circulație închisă pe Centura Capitalei sâmbătă noaptea pentru montarea grinzilor principale la Pasajul Domnești

,,Duminică, 26.09.2021, în intervalul orar 00:00 – 04:00, circulația rutieră va fi închisă pe DNCB, km 52+100 – km 52+400, în zona Pasajului suprateran Domnești, pentru montarea grinzilor metalice", anunță Compania de Drumuri.

Hotnews

DarkFranck

Se cam termină lucrările, au pus și separatoare NJ pe pod, stâlpii de iluminat și panourile fonoabsorbante sunt montați aproape în totalitate, au timp până la finalul lunii să termine ce a mai rămas. Poze făcute în fugă azi pe la ora 15.00 (rampa Otopeni).