[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

@TibiV, Posta Romana este in moarte clinica... habar nu are pe ce lume traieste....
PMB ii zice Hatieganu, pentru ca asa este in nomenclatorul strazilor....

danutzu_1069

Hai sa avem ceva poza si pe luna Mai, ... mai pe la jumatatea lunii, la iesirea din starea de urgenta....
Se misca treaba... dar parca sunt frati cu aia de pe A10, de la gabioane...

paullie

Si acum intrebare de baraj, nea Baluta o putea sa faca 1km de strada ca lumea si cu rezervare de tramvai pe mijloc? Desi de când cu stâlpul nu cred ca il duce mintea.

danutzu_1069

^ Cred ca stii ca acolo este curtea unității militare, iar "chestia" aia din dreapta este depozit de munitie....

danutzu_1069

Si de ce ar face un drum nou cand exista demarate procedure pentru largire la 4 benzi pentru Iuliu Hatieganu?

punktnet

Astăzi se turna asfalt pe urcarea dinspre Grigorescu
Just kidding.

danutzu_1069

Aha, cel mai probabil se ASTERNE stratul de uzura lipsa...

paullie

Danutu una bucata tramvai Romprim -> Pipera? Desi Io visez pâna la Baneasa.

dr4qul4

Nu poti face drum prin unitatea militara.
Si tramvaiul nu are de ce sa plece de la Romprim. Ar trebui sa plece de la Berceni si sa mearga pe Ion Iriceanu- Vitan Barzesti-Iuliu Hateganu-Nicolae Grigorescu-Chisinau-Doamna Ghica-Petricani.
Planul exista de foarte multi ani.
Iricanu are 3 benzi pe sens si un mic spatiu verde intre. Acolo pot ramane 2 benzi + linie de tramvai.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

Pentru cine nu stie, pe Iriceanu, prin anii 90, a fost linie de tramvai pe mijoc, linie care, la Aparatorii Patriei cotea stanga spre IMBG, dar pe partea dreapta a șoselei Berceni...

dr4qul4

Ideal ar fi fost ca tramvaiul sa mearga pana la Luica x Giurgiului, dar recenta "modernizare" facuta de PS4 nu a tinut cont si de asta.
Cred totusi ca ar putea sa faca o bucla de tramvai de la Aparatorii Patriei pe Turnu Magurele - Metalurgiei-Berceni.
Daca nu au loc de 2 linii (si sa ramana si 2 benzi auto), atunci pot face doar o linie cu sens unic pentru tramvai.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dr4qul4

Azi (adica ieri) am trecut pe sub pasaj si am ramas uimit sa vad ca se lucra (am vazut 4-5 muncitori plus alte 2 buldozere in actiune). Probabil erau mai multi. Fara poze ca ma grabeam si nu am oprit.

Hercule35

Da, se lucra si acum, si inca cu mare spor ! ...asfaltandu-se intens pe podul inferior. Problema este ca se asfalta pe o ploaie torentiala. Mi-era si mila.   :((

danutzu_1069

Vesti bune!
Se asfalteaza intersectia N Grigorescu cu Splai, adica ce ramasese neasfaltat, inclusiv bretelele scurte pentru viraj dreapta

Dar se lucreaza si la rampa