[B] Drumul Valea Larga

Started by MishuRO, April 21, 2024, 02:17:41 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

AdrianB1

@AdrianRO  Vezi pozele puse de mine duminica: la capatul dinspre Timisoara nu s-a putut lucra la relocarea unor tevi de termoficare, ramane asa pana la primavara. Sunt doar vreo 50 de metri.

@lucian : nu are nici o treaba cu Iuliu Maniu. Ce va ajuta Iuliu Maniu e radiala care continua Bd. Timisoara in centura si A0. Si strapungerea Virtutii, care nu se mai face. Si un pic o sa mai ajute largirea Prelungirii Ghencea, dar nu prea mult.

voicul

BogdanNT

Se poate circula. Azi pe la ora 10 au deschis.

shift2rail

Cred ca e primul bulevard la standarde occidentale din Buc: aerisit, verde, piste dedicate velo, etc. Modelul trebuie replicat la reabilitatea celorlalte blvd din oras.

BogdanNT

Se pare că a apărut și primul blocaj.

Powered by API/PUM imgur uploader

Probabil așa o să fie până se rezolvă cu gâtuirea de la Bd. Timișoara.

voicul

^Cand esti in camp, poti sa faci lucrurile ca prin anii 2024.
La restul de bulevarde, sigur se mai pot moderniza, dar multe solutii sunt limitative.

Eu ma mir ca au reusit sa faca banda unica pe Magheru (si soferii sa o respecte).
Stiu, acum vreo 6 ani cand au facut pe DN1 banda unica si se mergea la fel de bine si pe banda de bus.

Oricum eu zic ca e o reusita acest proiect.

dr4qul4

primul bulevard?  :lol:   are 1,5 km. Cam tot atat are si Iuliu Hateganu si acolo arata cam la fel. Recunosc ca e putin mai bine Valea Larga, dar macar acolo gurile de canal nu sunt pe zona asfaltului. Cel putin pe ultima parte, pentru ca IH se continua cu pasajul si extinderea bd N Grigorescu, unde "recupereaza la guri de canal in asfalt" si avem 3 benzi de circulatie in detrimentul spatiului verde si a pistelor de biciclete.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

GIV

inca o parcare noua  :troll:

TVlad

Stiti ce mai lipseste deocamdata din peisaj? Steagurile publicitare de pe stilpi, montati cu tupeu de firma aceea prietena...

Acum arata chiar foarte civilizat. Tineti bine pozele astea ca un aspect mai salubru de atit nu o sa mai vedem vreodata.

AlinAlecu

Salutare, Am fost azi la ora 11 pe noul drum. Vă las filmarea făcută.

Mulțumesc!

reiny2000

@dr4qul4 Iuliu Hațieganu nu e drumul ăla făcut de Negoiță în timp record care s-a stricat tot în timp record?

Alexandrei22

Momentan valea largă nu s-a scufundat și nu necesită reparații. Așteptăm câteva luni și tragem o concluzie.

reiny2000

Lucrările făcute de PS6 mi se par mai bune, nu mă aștept să avem probleme.

dr4qul4

Cand stai mai mult pe loc, sau mergi cu maxim 20km/h nu se simt nici denivelarile de pe IH.
E bun druul valea larga, e foarte bine ca au facut ceva, doar ca trebuie mai mult.
De exemplu, ar fi mers o prelungire pana in Ghidigeni + Bulevard facut pe Ghidigeni. Acum cat se mai poate face. Dar ala e in sectorul 5, asa ca nu cred ca vom vedea ceva.

ce ar putea sa faca Ciuca? 2 pasaje la Pacii si Osiei si strapungerea Prelungirea Bd Timisoara.
Stiu ca sunt la PMB, dar nicusor nu va misca un deget.
Si nu ar strica sa mai faca un drum paralel cu Valea Larga , cam la 1km distanta si un parc mare (>30ha) intre ele!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

misiekwas

^Ciucu, nu Ciuca.
La Ghidigeni nu prea ai cum sa faci realist vorbind. Ar cere foarte multe exproprieri și demolări, ceea mai ales la S5 nu prea vad.
Despre Păcii și Preciziei au menționat ca vreau sa facă pasaje (nu prea mi-e clar cum sa rezolvi asta la Păcii). Privind străpungerea, city manager Moldovan a spus ca mai durează, mai ales ca PMB a ajuns la concluzie ca trebuie un PUZ.
Privind dezvoltarea la vest de la Valea Largă, situația e complicata fix pe motive de planuri de urbanism.