[B] Drumul Valea Larga

Started by MishuRO, April 21, 2024, 02:17:41 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 2 Guests are viewing this topic.

AdrianB1

Am circulat pe seara pe Valea Larga si e ok, dar are o problema majora: semafoarele dedicate de stanga sunt puse complet gresit, aproape inutilizabile. E banda dedicata de stanga in aproape fiecare intersectie, deci banda a 3-a, dar cele 2 semafoare dedicate pentru stanga sunt unul mult deasupra primei masini, al doilea pe partea dreapta a drumului, intr-un unghi din care nu se vede de pe banda 3 si nici daca sunt masini pe celelalte benzi. Ar fi putut sa puna unul din ele in stanga benzii 3 si pe cel de sus vreo 2 metri mai jos si vreo 3 metri mai in fata, se practica in alte tari sa fie suspendat deasupra intersectiei. Alternativa e sa opresti mult inainte de intersectie ca sa il vezi pe cel de sus, dar banda aia e destul de scurta, iar eu trageam o remorca dupa mine, blocam banda 2 daca faceam asa ceva.

dr4qul4

La Ghidigeni chiar ai cum sa faci! Au apeductul pe dedesubt si nu s-a construit nimic. Are o latime foarte mare de la (aproape) centura si pana unde se infunda in statia apa nova. Dupa statie, spre oras, se ingusteaza (tot ramane mai lata ca majoritatea strazilor din zona), dar ar coti stanga cu 500m inainte de apa nova si ar iesi in Drumul Valea Larga!
Se face chiar acum un bloc acolo (intre Ghindari si Ghidigeni), dar tot ramane loc. .
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

reiny2000

De acord că ar fi utilă o străpungere până în Ghidiceni și chiar până în șoseaua Alexandriei (aici e mai complicat că deja s-a construit mult). Legat de lărgire, e complicat. Nu e doar Sectorul 5 (unde ar putea să lucreze PMB dacă s-ar vrea), după Apa Nova spre centură e Bragadiru, iar pe spațiul liber acum se face parc.

dr4qul4

Pana in Sos Alexandriei e mai greu, pentru ca in Bragadiru s-au facut doar ulite.
Exista o varianta insa prin Gladiolelor, sa iasa, prin spatele Jandarmeriei si a penitenciarului, in strapungerea Brasov-Alexandriei.
Singurul punct critic ar fi coltul de la statia apa nova, Ghidigeni cu Gladiolelor, dar cred ca se poate darama gardul ala.

Cam asa ceva:
- Rosu - prelungirea Valea Larga
- Albastru, Ghidigeni (pana in apa nova)
- Verde, Gladiolelor, spre Jandarmerie
- Galben, acolo va iesi Strapungerea Brasov-SOs Alexandriei

Powered by API/PUM imgur uploader
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

shift2rail

In ce stadiu este conexiunea Brasov-Alexandriei? Pp ca e tot in curtea lui Ciucu.

AdrianB1

Nu e nevoie sa presupui, doar te uiti pe harta si vezi: giratoriul de la Dedeman e granita de sector. Bucata de la Brasov pana acolo e in S6, restul e in S5.

Puffyk 1

Frate, este coada pana la calea ferata.... Trebuie facut ceva cu timpii de semaforizare!

paullie

voicul

Timpii de semaforizare sunt perfecti!
Totul pa rosu indiferent cu ce viteza mergi - legala, ilegala sau inchisoare pentru 10 generatii.

Asa sistem inteligent nu e nicaieri in lume. Doar in Bucuresti?
Nu stiu ce veniti cu pretentiile astea?

:puke: pentru sistemul de semaforizare din B.

lone_wolf32

Sincer ma enerveaza atatea plante puse la intersectii si treceri de pietoni
Astazi eram la decathlon pallady la acel giratoriu si nu puteam sa vad masinile care veneau cu viteza din departare din cauza la niste balarii
Sau in bucla din drumul taberei dupa ce ca mergi dupa colt au flancat trecerile alea de pietoni cu balarii ca sa iti fie mai greu sa vezi cand vine pietonul
Credeam ca e o boala doar in S6 dar se pare ca nu
Am fost si eu prin tari cu apa calda si parca nu e asa, parca in alte tari se incearca sa tina intersectiile foarte aerisite

dr4qul4

Stati ca nu inteleg.. e coada de la Prelungirea Ghencea pana la CF de pe Valea Cascadelor (str Liniei)?
Sau despre ce cale ferata e vorba?

paullie

Da despre aia. Si dincolo de strada Liniei chiar pâna la linia de tramvai.

jonny

@shift2rail

conexiunea Brasov-Alexandriei ?

doar o idee - conform unui document pus pe facebook de Irinel Scriosteanu

Lista de proiecte PMUD (pagina 2)

MishuRO

Am luat la pas noul bulevard aproape in fiecare seara. Vestea buna e ca NU e Parcarea Larga, slava Domnului :)
Pe partea dreapta, cum mergi spre Valea Cascadelor, amenajeaza parcari pentru locuitorii din zona, e un palc de copaci unde nu e clar ce vor face, parculet sau nimic, dar si un imens spatiu gol, nivelat, marcat la intrare cu "Proprietate privata" unde sigur o sa apara un nou complex rezidential cu nshpe mii de apartamente.
Similar, pe partea opusa, este un mare teren viran unde a fost organizarea de santier, de unde (visez eu) o sa inceapa sa faca parcul de la sere...poate, poate.
Semaforul de la intersectia cu Prelungirea e de poza, prelungirea fiind bara la bara pana la ore tarzii, cand se pune verde pentru cei care vin de pe Valea Larga...nu au unde sa intre, ca e plin deja. Daca trec 2 masini, 3 in cazuri fericite, e bine. Plus nelipsitul BMW X6 alb care vine pe banda de facut la stanga si face dreapta, pentru ca de ce nu? Nu e ca si cum e vreun politist care sa-l amendeze.

bogdan1

De la Alin Alecu